איך מגיעים לחר"פ בבאר שבע?

wonder20

New member
איך מגיעים לחר"פ בבאר שבע?

אני אמור להגיע מחר עד 10:30 לחר"פ בבאר שבע, ואני בכלל גר ליד ת"א... אמרו לי לקחת רכבת לתחנה מרכזית באר שבע - האם מדובר בתחנת באר שבע צפון או מרכז? ומשם קו 32? של איזו חברת אוטובוסים? זה לא אגד אני מניח. ומה התדירות? אני כנראה לוקח רכבת כך שאני אגיע לתחנה בב"ש בסביבות 9:30, האם אני אספיק? כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש.

oleg_kh

New member
ככה

תגיע ב-9:30 זה מספיק מוקדם. יש רק חברה אחת של אוטובוסים עירוניים בבאר שבע אז אל תדאג. קו 32 לא זוכר בדיוק איפה הוא אבל תחפש ברציפים שמול הרכבת או תשאל איזה שומר שם. אתה צריך להגיע לרכבת מרכז.

oleg_kh

New member
בטוח אני מבאר שבע..

תחנת באר שבע צפון זאת תחנה בחאווה שאף אחד לא צריך פשוט זאת התחנה הישנה ואין להם כוח לפרק אותה.

lastiger

New member
קח מונית מהתחנה! הייתי שם לפני

שבוע...לא סיפור זוועתי מדי... תגיע יותר מוקדם מ9:30 אם אתה יכול..ככה תצא יותר מוקדם גם... מהתחנת רכבת בב"ש אני ממליץ - מונית! זה 15 שקל בד"כ...אם תמצע עוד מישהו זה יצא פחות... האוטובוס בא כל איזה 30-40 דקות..ולוקח לו מלא זמן..עושה סיבובים ממה ששמעתי..אז זה די מעצבן הכי טוב להוציא כמה שקלים ולחסוך כאב ראש..ולחזור מוקדם:)

wonder20

New member
הגעתי לשם היום

רק רציתי להגיד שהייתי שם היום וזה עבר בהצלחה. ירדתי בתחנת ב"ש מרכז ואז חיכיתי ל-32 שלא הגיע. בסוף גם בהלוך וגם בחזור התחלקתי במונית עם עוד כמה וזה עלה 5 שקלים לכל כיוון - לא נורא. אז באמת תודה, עזרתם לי מאוד :)

למעלה