איך מגיעים לבסיס תל השומר מצומת חו

מצב
הנושא נעול.

שלום
רציתי לישאול אם יש דרך להגיע לתל השומר מצומת חולון או מהאזור הזה... ואם לא - איך אני מגיעה לשם מחולון.....?

אוהד11

New member
מצומת חולון אפשר להגיע עם 43 או 143

שלום
רציתי לישאול אם יש דרך להגיע לתל השומר מצומת חולון או מהאזור הזה... ואם לא - איך אני מגיעה לשם מחולון.....?
עד בסיס תל השומר ומשם קו 2 של קווים עד לשכת הגיוס.

סבבה, תודה ../images/Emo13.gif

עד בסיס תל השומר ומשם קו 2 של קווים עד לשכת הגיוס.
סבבה, תודה

ו43 של אגד נכון...? כי לא ניתקלתי שם בדן... מה ההבדל בין 143 ל43? עם שניהם אני יגיע נכון? -ושאלה ממש מפגרת - אבל את ה43 לאיזה כיוון? זה שבצד הקרוב לתתחנת מיפלצת או בצד מימול? והקו 2 זה בתוך הבסיס כאילו? אני צריכה להגיע למדור איתור ים - יש מצב שאוטובוס לוקח אותי לשם
???

9108701

New member
43 של דן בצד של המפלצת

סבבה, תודה

ו43 של אגד נכון...? כי לא ניתקלתי שם בדן... מה ההבדל בין 143 ל43? עם שניהם אני יגיע נכון? -ושאלה ממש מפגרת - אבל את ה43 לאיזה כיוון? זה שבצד הקרוב לתתחנת מיפלצת או בצד מימול? והקו 2 זה בתוך הבסיס כאילו? אני צריכה להגיע למדור איתור ים - יש מצב שאוטובוס לוקח אותי לשם
???
43 של דן בצד של המפלצת

אוהד11

New member
43 של דן נוסע דרך שכונת התקווה

43 של דן בצד של המפלצת
ורמת גן עד תל השומר, ואילו 143 של דן הוא מהיר דרך כביש 44 וכביש 4. 143 לא פועל כל הזמן, בידקי באתר של דן לגבי לוח הזמנים.

נועה000

New member
ושאלה אחרונה...../images/Emo13.gif

ורמת גן עד תל השומר, ואילו 143 של דן הוא מהיר דרך כביש 44 וכביש 4. 143 לא פועל כל הזמן, בידקי באתר של דן לגבי לוח הזמנים.
ושאלה אחרונה...

--הייתי קודם מהניק של אחותי-- שוב תודה
בדקתי באתר ודווקא יוצא אוטובוס כל 10 דקות בערך... אבל כמה זמן נסיעה זה בערך בקו 143 (מצומת חולון לתה"ש), בשעות הבוקר... כי אין לי מושג מתי לצאת כדי להגיע ב8:00...

אוהד11

New member
סביב השעה 7.

ושאלה אחרונה...

--הייתי קודם מהניק של אחותי-- שוב תודה
בדקתי באתר ודווקא יוצא אוטובוס כל 10 דקות בערך... אבל כמה זמן נסיעה זה בערך בקו 143 (מצומת חולון לתה"ש), בשעות הבוקר... כי אין לי מושג מתי לצאת כדי להגיע ב8:00...
סביב השעה 7.

מצב
הנושא נעול.
למעלה