איך לנפנף מישהו

nam a

New member
איך לנפנף מישהו../images/Emo35.gif

יש לי ידיד שאנחנו מכירים די הרבה שנים פעם לפני 3 שנים בערך היה קטע שהיינו קרובים וכולם אמרו לי שהוא רוצה אותי ואני פשוט לא ראיתי בו מעבר לידיד נחמד. בקיצור ניתקנו קשרים ולפני כמה חודשים התחלנו לדבר שוב. בהתחלה חשבתי שבאמת אנחנו רק ידידים ונפגשנו כמה פעמים אבל אז שוב הוא התחיל לנסות ולשלוח רמזים וגם מחברים שלו הבנתי שהוא רוצה יותר מידידים. אז שוב ניתקתי קשר כדי שהוא לא יפגע כי ניסיתי להרגיש אליו משהו אבל זה לא הולך בכוח...הקטע הוא שהוא לא כ"כ מבין .. כאילו די התעלמתי מ-SMSים והוא כבר כמה פעמים הציע להפגש ואני דחיתי.. כבר לא נעים לי ואני גם לא רוצה להגיד לו ישירות שאני לא רוצה לשמור על קשר כי זה יהיה ממש לא נעים...אם פתאום הוא יגיד שהוא לא רוצה כלום.. בקיצור איך לנפנף אותו שיקלוט אבל שלא יפגע כי הוא אחלה בנאדם ולא בא לי חפגוע בו..

את צריכה להבין משהו

אם יש עניין בצד אחד, אתם לא תוכלו להיות ידידים. הוא תמיד ירצה להשיג אותך, אפילו אם ישאר לידך במסווה של ידיד. ההרגשה הזאת לא ניתנת לשליטה וגורמת לאנשים לעשות דברים לא הגיוניים. שורה תחתונה את לא יכולה להפסיק את הרגשות שלו ובאותו הזמן להישאר ידידים. הדרך הכי טובה, זה לסדר לו מישהי שיאהב אותה :) ואז את תרדי מהפרק בשבילו ותוכלו באמת להיות ידידים. הדרך הקשה יותר היא להפסיק כל קשר איתו... אולי הוא יתגבר אולי לא(אם הוא ממש נואש), אבל את תוכלי לחיות בשקט.

bloody2

New member
לא נעים להגיד לו ישירות??

נו בטח הרי עדיף לימשוך אותו בעף קצת ליפני זה.... בכל מיקרה תגידי לו ישירות וזהו אל תשחקי עם בנאדם!

nam a

New member
אממ לא נראה לי שהבנתן

אני לא רוצה להישאר ידידה שלו ומעדיפה לתק כל קשר רק שזה לא ממש מצליח אני ממש לא רוצה למשוך אותו באף וניסיתי כבר כמה פעמים לרמוז לו שאני לא מעוניינת ואפילו שאני אוהבת מישהו אחר אבל הוא כנראה לא קולט אז פשוט להתעלם?! כי אני לא רוצה להגיד לו ישירות כי לא בא לי לדבר איתו על מה שהוא מרגיש ולא מרגיש פשוט רוצה לנתק קשר בעדינות...

למעלה