איך ללמוד ל GMAT?

Shaycus

New member
איך ללמוד ל GMAT?

שלום לכולם,
אני מסיים תואר ראשון ומתכנן להתחיל תואר שני עוד שנה.

אני צריך GMAT לצורך התואר הנדרש ו46 בחלק הכמותי. למישהו יש רעיון או דרך מנסיון שלו או של אחרים איך ללמוד לדבר הזה?

ברור לי שאני לא הולך לעשות עכשיו קורס סטייל יואל גבע ולשלם 5,000 שקל כי זה אבסורד, אני לא עושה פסיכומטרי עוד הפעם (ובנוסף אני עובד במשרה מלאה).

למישהו יש איזושהי המלצה לחוברת הדרכה טובה או כל רעיון אחר שיכול לעזור? כמה זמן בכלל מומלץ ללמוד לדבר כזה? כמו פסיכומטרי - באזור 3 חודשים אינטנסיביים?

נ.ב
הבנתי ש46 זה לא כזה גבוה, ז"א שזה בערך באחוזון 75-80% וזה לא בשמיים.

תודה לכל מי שהולך לענות,
שי

sparx

New member
יש קורס לאגודת הסטודנטים.

אני בטוחה שהוא זול יותר.
בכל השאר לצערי אני לא יכולה לעזור לך...
לא עושה ולא מתכננת לעשות GMAT. למזלי אני לא מתכוונת ללמוד תואר שני במנהל עסקים.

מה שכן, שים לב [לפחות בתל אביב] צריך לפחות 45 בחלק הכמותי א-ב-ל זה לא מבטיח לך קבלה.
הקבלה היא לפי שקלול מסוים של ציון התואר וציון הג'ימאט.. אם אני לא טועה שנה שעברה ציון הקבלה היה 81.3...
אז כמו בציון התאמה לתואר ראשון שבו ככל שהבגרות שלך גבוהה יותר ככה הפסיכומטרי יכול להיות נמוך יותר ולהפך.
גם פה - לפי ממוצע התואר שלך תדע כמה אתה צריך להוציא בג'ימאט כאשר המינימום הוא 45.

ושוב, זה לפי ציון הקבלה של שנה שעברה, לא יודעת מה יהיה השנה.
אם תרצה לראות יותר על החישוב, זה באתר -
http://go.tau.ac.il/index.php/ma/what-to-learn/management/business-administration/conditions

Shaycus

New member
תודה על התשובות

לא רואה שציינתי שאני הולך ללמוד תואר שני במנהל עסקים כי אני לא.. :)

אני יודע ש46 לא יקנה לי זכות כניסה אוטומטית אבל בהתחשב בממוצע של תואר ראשון אמרו לי שזה כנראה יספיק. מן הסתם שאני אכוון ליותר גבוה.

אני אבדוק על הקורס הזה של אגודת הסטודנטים

תודה וחג שמח

sparx

New member
הנחתי כי בתל אביב רק למנהל עסקים

[ומדעי הניהול] צריך ג'ימאט..

למעלה