איך להסמיך את המרק?
היי, ניסיתי להכין מרק כתום אבל כנראה ששמתי יותר מדי מים ביחס לחומרים - בטטה, שני תפוחי אדמה גדולים, כוס וחצי עדשים כתומות וסלרי.
שמתי תבלינים וריסקתי אבל הוא חסר טעם ודליל. בינתיים אני נותנת לו להתבשל בלי מכסה. יש לי עוד קצת תפוחי אדמה, להוסיף? או ללכת לסופר לקנות עוד בטטה?
היי, ניסיתי להכין מרק כתום אבל כנראה ששמתי יותר מדי מים ביחס לחומרים - בטטה, שני תפוחי אדמה גדולים, כוס וחצי עדשים כתומות וסלרי.
שמתי תבלינים וריסקתי אבל הוא חסר טעם ודליל. בינתיים אני נותנת לו להתבשל בלי מכסה. יש לי עוד קצת תפוחי אדמה, להוסיף? או ללכת לסופר לקנות עוד בטטה?