איך להגיע מרמת הכובש לתחנת רכבת

מצב
הנושא נעול.

Bassman

New member

כלשהי? כלשהי=ראש העין, כפר-סבא, נתניה... יש שם תחבורה ציבורית כלשהי? וגם אם אין... לאיזה כיוון אני צריך לתפוס טרמפים?
ועוד שאלה קטנה... איך אני מגיע לשדה דב בתל-אביב (אם אני כבר בתל אביב). תודה רבה! ארבל

אוהד11

New member
יש תחנה בכפר סבא. יש תח"צ בכפר

כלשהי? כלשהי=ראש העין, כפר-סבא, נתניה... יש שם תחבורה ציבורית כלשהי? וגם אם אין... לאיזה כיוון אני צריך לתפוס טרמפים?
ועוד שאלה קטנה... איך אני מגיע לשדה דב בתל-אביב (אם אני כבר בתל אביב). תודה רבה! ארבל
יש תחנה בכפר סבא. יש תח"צ בכפר
סבא לתחנת הרכבת. הרכבת מגיעה לת"א. לשדה דב אפשר להגיע כך: מרכבת ארלוזרוב ודרך נמיר קו 29 - לו"ז באתר של דן. מספר הנסיעות מצומצם. מת"מ, שדרות רוטשילד ואבן גבירול - קו 26. ממסוף רדינג - קו 6. הנסיעה פעם בשעה. אתה יכול להגיע עד צומת רמת אביב ומשם לגשת ברגל, כחמש דקות הליכה. אוטובוסים 7, 13, 24, 25, 27, 127, 45, 113 של דן; 74, 86 של אגד.

אורי404

New member
ברמת הכובש יש מעט תח"צ.

ברמת הכובש יש מעט תח"צ.
יש את קו 13 שפועל מספר פעמים ביום: 6:25, 7:15, 7:50, 9:45, 14:05 ו-16:55. זה לפי האתר של אגד. אלו זמנים משוערים, מפני שהקו יוצא מטייבה.

Bassman

New member
תודה רבה לשניכם../images/Emo13.gif

ברמת הכובש יש מעט תח"צ.
יש את קו 13 שפועל מספר פעמים ביום: 6:25, 7:15, 7:50, 9:45, 14:05 ו-16:55. זה לפי האתר של אגד. אלו זמנים משוערים, מפני שהקו יוצא מטייבה.
תודה רבה לשניכם

מצב
הנושא נעול.
למעלה