איך כמעט חטפתי התקף לב

Netel

New member
איך כמעט חטפתי התקף לב

או סיפור החלון שלא נגמר... אז ככה עיצבתי חלון,עם רעיון גרנדיוזי,ועבדתי כל הזמן על המסגרת שלו (MDF) ואז עלתה בי המחשבה שאני רוצה להוסיף במרכז זכוכית. מצאתי חתיכת זכוכית בבית והתחלתי לחתוך לגודל המתאים. הבעל לא הפסיק לקטר"זה דק מידי,זה יישבר לך" פחדתי להשתמש בזכוכית-והחלטתי לא לשלבה בעבודה. מחר בבוקר אני אמסור את העבודה בתל אביב,אבל הבוקר קמתי בהחלטה שאני חייבת לשלב את הזכוכית מכיון שזה החומר האהוב עלי (לא להפגע בצק סוכר אהובי הצעיר). מאחר ובבוקר לא היה לי זמן,עטפתי את הזכוכית בבד רך והעמסתי לאוטו בתקווה להצליח להכין בעבודה. ברור שלא הספקתי להתקרב אליה במהלך היום,וכשבאתי לקחת אותה מהשולחן הגדול בחדר הסדנאות,היא עפה לי מהיד ונשברה. נו,השעה 18:45,כל הזגגים סגורים,מחכים לי בבית (כי הבטחתי שאבוא מוקדם היום...) מרימה טלפונים לכל הזגגים באיזור ראשון וסביבתה-אולי ימצא צדיק אחד לרפואה-נאדה. כולם הלכו הביתה... נוסעת מהר לכיוון הבית,ונזכרת בפיני. פיני הוא חבר של הבעל מעל ל20 שנים,ובעל חנות למיסגור תמונות,אומן מוכשר בפני עצמו. אבל פיני (יקה שכמותו) סוגר את החנות ב19:00,והשעה כבר 19:15. מחנה את האוטו ורצה מהר עם החלון (כדי לדעת את המידה המדויקת) פיני עומד בכניסה לחנות-משוחח בטלפון. מסיים לדבר-מסתכל עלי ואומר:"את צריכה להודות לו" למי אני שואלת-"לזה ששוחח איתי בטלפון"-בזכותו אני נשארתי בחנות-כבר הייתי עם המפתח במנעול. פיני-צדיק ,מקסים,נשמה גדולה-חותך לי את הזכוכית וקוטם בזהירות את הפינות כדי שתתאים למסגרת . עכשיו סיימתי בעזרתו של הבעל המאמי ,כפרה,מוכשר בטירוף ומשורר לעת מצוא שלי (ועכשיו תגידי שאני לא מפרגנת
) לכתוב את הטקסט,ועוד מחכות לי כמה שעות עבודה על הרקע... אבל לפחות יהיה חלון פתוח לרווחה ...

מ ש כ י ת

New member
את צריכה להיות סופרת נראה לי

כל פעם סיפור אימה חדש, אולי תחליפי את סטיבן קינג???

Netel

New member
../images/Emo68.gif

יותר וונדר-וואמן חורטת וכותבת על הזכוכית,מערבבת בלילה לעוגה מכניסה ת'עוגה לתנור צובעת את הרקע של הזכוכית-בין לבין שכבות של צבע מעיינת בפורום ומדלגת לתנור לבדוק את העוגה. הוא-צופה בטלויזיה,עוזר לי מידי פעם להפוך את הזכוכית כדי להחליט מה הלאה,אני נחתכתי והוא נרדם... התנור כבר כבוי והעוגה התקררה בתוכו ולי יש עוד להדביק את הזכוכית (אחרי שאהפוך אותה ואראה מה יצא)

Netel רק מלקרוא אני מתעייפת....

אני קוראת את סדר יומך ומתעייפת ( אני מאלו שעושים ספורט עם השלט מול שיעור בהתעמלות..
) תהיי בריאה !!! בכל מקרה , באמת סיפור קשה
עם סוף טוב -הכל טוב
, העיקר שהכל הסתדר , תמסרי לפיני את הערכתינו הרבה ! מה שכן , את אכן מספרת בצורה מהנה

מאמי את עושה לי רגשות אשמה...

בגללי את לא ישנה...
מחכה כבר לראות את העבודה! נראה לי שלא אתאפק ואקפוץ מחר לבית תמי רק בשביל להציץ בה! יו...איך אני מתרגשת! ה
דופק כשאני חושבת על יום ראשון!

Netel

New member
זהו

לטוב,לרע ולמכוער..... חסל סידור חלון כהלכתו. ולא אומר מה לא אהבתי בו.

Netel

New member
ובקשר לשינה

הסירי דאגה מליבך. איך הוא אמר?---"רוצה לשנות את החיים את הימים. להפוך לילה ליום ויום ללילה ליצור,ליצור,ליצור ללא לאות עד שהיום מתחנן ללילה והעיניים נעצמות"..... חיית לילה אנוכי.

את ובעלך החמוד...הוא בא לפתיחה, כן?

וגם הילדים, זה ברור? טיול משפחתי... רוצה לראות את כולכם!

Netel

New member
../images/Emo6.gif

הבוקר הפולניה עמדה מול החלון ובהתה,שאלה לאן אני לוקחת אותו וסיפרתי לה על התערוכה. "אמא,כשהיינו במוזאון ישראל אמרו שביוני תפתח תערוכה חדשה-זו התערוכה שלך?"......

את בטוחה שזה גמור? אולי תוסיפי קצת.

שם בפינה משמאלי נראה לי אפשר להוסיף איזה גוון...

lorli

New member
איזה סיפור מותח ../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

וכמו שאני מכירה את עבודותיך גם זה מוקפד ומושלם

למעלה