איך כדאי לשלוח מכולות ולהעביר כסף ללונדון?

zhr99

New member
איך כדאי לשלוח מכולות ולהעביר כסף ללונדון?

1. איזה אפשרויות וחברות של העברת בגדים במשקל של כ30 ק"ג קיימות? מה העלויות פחות או יותר ומה הכי אמין? האם כדאי אווירי או ימי? וכאשר מגיעים ללונדון, האם יש אפשרות לאחסן במקום כלשהו שבוע-שבועיים את המטען שהבאת איתך במטוס? 2. איך ניתן להעביר או להביא כסף? האם כדאי להעביר מחשבון בנק ישראלי לאנגלי או עדיף WESTERN UNION או כל דרך אחרת? מה הסכום המקסימלי שמותר להביא בטיסה?

zhr99

New member
משהו נוסף

המכשירים הסלולריים שיש בישראל יתאימו לסים האנגלי או שאין טעם להביא אותם?

yoga co il

New member
סלולרי באנגליה

תלוי איזה מכשיר יש לך, המכשירים החדשים הם כבר בינלאומיים ואתה יכול לקחת אותם ורק לקנות סים בחנות לונדון

גוזליה

New member
שלום ../images/Emo13.gif

הסכום המקסימלי שניתן להכניס מבלי להצהיר עליו במכס הוא 10K יורו (או המקבילה הפאונדית/שקלית שלו). אני עוד לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית לגבי הדרך הכי זולה להעביר לפה כספים שלא על גופנו
- לפעמים אנחנו מושכים, לפעמים בהעברה בנקאית, לפעמים בווסטרן יוניון.... אם מדובר רק ב30 קילו- למה לא להביא אתכם בטיסה? בכזה משקל קטן סביר להניח שרצוי לשלוח דרך חברות שילוח כמו DHL ודומותיה, או דרך דואר ישראל. להכניס את זה למכולה (נראה לי) יעלה לכם יחסית הרבה כסף, וגם תצטרכו לחכות די הרבה זמן שיתפנה מקום. כשמגיעים ללונדון- שוב, 30 קילו זה שתי מזוודות- למה לא להשאיר את זה אתכם במלון? בוודאי שיש אפשרויות לאחסון, אבל הן עולות כסף...

zhr99

New member
מה האפשרויות אחסון ומה מחירן?

לגבי דואר DHL וכדומה, אני לא חושב שאפשרי להכניס לקופסת קרטון 30 קילו בלי שזה יקרע, ולחלק את זה לחבילות של 5-10 קילו יעלה יותר מלשלוח במכולה. ה30 קילו זה בנוסף למה שלוקחים בטיסה בגלל זה שאלתי:)

ממש לא

חבילה של עד 20 קילו עולה 120 שקל 20 קילו זה המקסימום פעם היו לי גם ארגזי קרטון שמחיזיקים 50 קילו. (טוב נו, מתוכם 2 זה היה הארגז ) חלקי מכולה מתחת ל4-5 קוב הם לא זולים יותר ל30 קילו. אם תטוסו באיזיג'ט, אתם יכולים מראש לשלם על עוד מזוודה . יכול להיות שגם בטיסות סדירות .

public enemy1

New member
מה יותר משתלם DHL או דואר ישראל?

ומאיפה אוספים את זה בלונדון או שזה מגיע עד הבית? דרך אגב מאיפה משיגים "קרטון" כזה שמחזיק 50 קילו:)? חייב כזה, אבל זה כנראה קופסת עץ. לא ראיתי כאלה בארץ אף פעם

ממה שאני ראיתי - דואר

הקרטון היה מחברת חשמל (פשוט ארגז ציוד שהגיע) אני קיבלתי אותו בקשר אישי.

TrigATUSA

New member
אם תשלח עם DHL הם יספקו קרטונים

מאוד מאוד מוצלחים אגב אף חברת מכולות לא תתעסק עם 30 קילוגרם, מדובר בכמות מאוד קטנה

omarlittle

New member
שליחה מהארץ - דואר ישראל ו-EMS משמעותית

השליחה שלהם משמעותית יותר זולה ואמינה, בנוגע לשאלה השניה של הקרטונים, אל תנסה להעמסי יותר מ-20 ק"ג, חברות שילוח רבות רואות קרטון כזה (או קופסה) והסבלים שלהם פשוט מחזירים את זה לשולח כי יש להם הגבלת משקל בסחיבה. כאשר יש כאלו משקלים יש חברות רבות שלא ירצו לשלוח או שזה יהיה יקר כי הם צריכים ציוד מכני להעלות את הציוד למטוס. תחשוב על זה, אתה היית מרים משהו של 50 ק"ג?

public enemy1

New member
תעשה העברה בנקאית

1. אווירי יקר יותר אני חושב עדיף ימי. 2. תעשה העברה בנקאית או שתיקח איתך....אין דרך יותר טובה.

omarlittle

New member
מבחינת משלוח וכסף

מבחינת משלוח, הכי כדאי זה דרך דואר ישראל - EMS, שתי חבילות של 15 ק"ג, יוצא ממש זול יחסית לשאר החברות שילוח. מבחינת הכסף יצא לי להשתמש בכל השירותים של ווסטרן יוניין, העברה בנקאית ושירות יורו-ג'ירו, גם של דואר ישראל. מכיון שיש לך כמה דברים, נראה לי שחבל על הכאב ראש של כמה ספקים, תבדוק את דואר ישראל, אולי גם יצא לך הכי משתלם וגם יחסוף לך כאב ראש. לגבי אחסון, בשדות התעופה ובתחנות הרכבת יש תאים מיוחדים בגדלים שונים, שם אפשר לאחסן דברים, השתמשתי באילו גם באמסטרדם וגם בבלגיה, הכי נוח שיש.

zhr99

New member
שאלה בקשר לרישיון נהיגה אחרי ביטול תושבות

מה קורה לרישיון האם הוא נשאר בתוקף לאחר ביטול תושבות בישראל. אני נהג חדש ובעוד שלוש שנים אצטרך לעשות קורס רענון, בתקופה שבדיוק לא אהיה בארץ. האם לא יחדשו לי את הרישיון בגלל שלא אעשה את קורס הרענון ופשוט יבטלו את הרישיון?

TrigATUSA

New member
ברור, מה מפתיע בזה?

אם אתה חוקי בבריטניה, תוכל לעשות שם רישיון נהיגה חדש

למעלה