בוקר טוב לכן בנות נפלאות
אנחנו בתוך ציור שאני לא רוצה לעצום עיניים לשנייה ממנו. ממש כך. שכרנו ביקתת עץ עם חדר שינה סלון מטבח מאובזר ומרפסת מקסימה מול הבריכה של המתחם, הבאגם שנקרא לייק טהו. זה אגם ממי הקרח הנמס מרבבות ההרים שמסביבו. הנוף ציורי כשמסביב. יערות עם עצים ענקיים וגבוהים במיוחד. במרכזו האגם שהמים קרים בו חבלז גם בחודשים יולי אוגוסט המים ממש קרים בו. אך הנופים בהחלט עוצרי נשימה. מה אני עושה? בביקתה יש מטבח, אמרנו יש נכון? אז מיד ניגשתי לסופר הסמוך קניתי כמה מצרכים ובישלתי. מטורפת אה? יותר זול לאכול בחוץ מאשר לקנות כאן מצרכי סופר. אבל לא יכולי להתאפק התגעגעתי לטעם של בית. כאן בלייק טהו יש מסביב המון דובים. קיבלנו הוראות לא להשאיר בשום מצב אוכל חשוף ואו דלת פתוחה לביקתה ואפילו לא חלון בזמן שאנחנו לא בביקתה כי הדובים נכנסים לאכול וגורמים להרס. הם לא פוגעים בבני האדם הם פשוט רעבים מאוד לקראת שינת החורף שלהם. הריחות במטבח בטח משגעים פה את הדובים אבל אני מקפידה על הכללים. פגשנו זוג שאתמול נסעו לרינו ולא נשמעו להוראות והשאירו חלון פתוח ומספר מאכלים על השולחן במטבח. הדוב שבר את זכוכית החלון השתחל פנימה ואכל חלק מהמוצרים שלהם. מצחיק היה לשמוע שהדב שאוכל הכל, ברר את האוכל שלהם. הם טיבעונים, ובחר לא לאכול את חלקו כמו גבינת טופו וכאלה. האישה יהודייה ממוצא פולני נכנסה לחרדה בעלה הרגיעה אותה נחרצות. זה נשמע מפחיד אבל הדובים לא פגעו כאן אף פעם באנשים הם פשוט מאוד מאוד רעבים בתקופה הזו. ואם הדובי ידפוק יפה על הדלת אני אכבד אותו בישלתי המון. חחחח.
קיבלנו כבונוס יום של שמש חמימה ותאמינו לי זה אחלה בונוס. אתמול היתה מינוס מעלה בלילה כך שדיי קר. מזג האויר הבונוסי הזה איפשר לנו לשחות בבריכה המחוממת אך לא מקורה במתחם הביקתות להינות קצת מהג'קוזי עם המים הרותחים..... אני ממש סובלת
אנחנו כעת בעונה שאין בה כל כך תיירות אחרי הקיץ ולקראת החורף שבאים לכאן המוני תיירים תושבי ארה"ב לעשות סקי. וזה נהדר כי אין הרבה אנשים כאן במתחם מאוד שקט ורגוע וזה משתקף גם במחיר הזול כמובן. נוחות יש? יש נוף יש? יש מטבח יש? יש דובים יש? יש
אין מה לומר באמת מקסים כאן. האנשים אדיבים ונותני שירות מופתיים. הדיווח הבא יהיה מפארק יוסימטי שמספרים שגם הוא עוצר נשימה.......... קחו אוויר שולחת לכם ים של בוסות ואת אהבתי. ריקי תתחברי למסינג'ר ולך גינס יקירה אני שולחת את אהבתי בחזרה. עד כאן כתבתינו מלייק טהו-שבקליפורניה ויקטוריה דגן שאומרת לכם מכל הלב ישראל זה המקום הכי טוב בעולם להיות בו למרות ועם הכל.