איך ירושלים הפסידה לחיפה בגביע?

waviram

New member
איך ירושלים הפסידה לחיפה בגביע?

זו אותה חיפה שדרסנו 40 הפרש לפני חודש או שמשהו השתנה שם?

ORIZACKEN1

New member
חיפה שיחקה מצוין וניצחה בצדק.

ירושלים באו מהפתיחה כיאלו הנצחון יבוא להם בקלות ככול שעבר הזמן חיפה עשתה להם בית ספר בהגנה ובהתקפה האמת היה כיף.

ORIZACKEN1

New member
אין שחקן מושלם גם לא אליהו אבל בגלל החוק הרוסי הוא חשוב.

ועכשיו שהולכים להגביל את השחקנים המתאזרחים כול ישראלי צבר נהפך ליהלום אל תתפלא שפתאום מכבי יחתימו את גל מקל לדוגמא שלי-ם לא יהיה הקרב על הישראלים יהפוך ליותר חזק ואני גם לא יתפלא בכלל שליאור אליהו יחזור שנה הבאה למכבי.

waviram

New member
לא יקרה

לא ניתן להגביל את כמות המתאזרחים. זה מנוגד לחוקי המדינה.

שומו

New member

dark happy shadow

Member
מנהל
חוק רוסי, חוק הצעירים ועכשיו חק המתאזרחים
תורמים לערך של נגרים פלוס כמו אליהו.

המצחיק הוא שעד שמכבי לא החתימה 3 מתאזרחים אף אחד לא דיבר שחיפה מחזיקה מספר מתאזרחים כמו קבוצות אחרות בליגה.

ORIZACKEN1

New member

המנהלת הפכה לבדיחה זה כולכך שקוף שהם עושים הכל אבל הכל בשביל לדפוק את מכבי.

dark happy shadow

Member
מנהל
על מה לתת למנהלת כסף בדיוק?
אין לך כסף בתקציב? אל תחתום על חוזים כבדים מדי.
הפועל תל אביב המקורית בגברים חוסלה תקציבית בגלל ניהול תקציבי לא נכון ואם קבוצה כזאת נעלמה אין סיבה כדוגמא שרמת השרון (בליגת הנשים) לא תעלם מהליגה ה 1 בגלל ניהול תקציבי לא נכון.
&nbsp
היושב ראש החדש של ירושלים והישן תמיד ידעו לא להחתים שחקנים בכסף שאין להם לשלם בתקציב כאשר מדינת ישראל לא צריכה לעזור לאיריס שטרק ולליגת הנשים על ניהול כלכלי לא נכון.

שומו

New member
חוקים שתורמים להכל חוץ מלכדורסל הישראלי שנמצא בגסיסה

geashono

New member
ומלינאק הגאון מציע

לשחק בליגה סמוך למשחקים באירופה,בלי התחשבות במשחקים באירופה.
כך הקבוצות החזקות יגיעו עייפות,ויהיה מתח.
נראה לי שהם קצת נפלו על מה שנשאר מהשכל שלהם....

dark happy shadow

Member
מנהל
אליהו היה ונשאר נגר פלוס
כל קבוצה עם צבע חזק הוא נעלם מול אותה קבוצה בהגנה ובהתקפה, ראה את הסדרה מול היוונים שבלאט הסתיר אותו בכוח על הספסל בשביל סיכוי לנצח את הסדרה אחרי החורים שהוא גרם לנו ועד היום הוא לא תיקן את הבעיות האלה במשחק שלו.
עד שאליהו לא יעשה את זה, הוא נגר פלוס בלבד.

עכשיו אתה סתם ממציא

1- גם אנתוני פארקר הגדול היה נעלם מול שומרים פיזיים, זה עושה אותו נגר?
אליהו כמעט לעולם לא נעלם התקפית , הגנתית זה משהו אחר.
2- נגר זה שחקן נטול כשרון או נטול טאץ' בידיים , בעיקר בהתקפה , אליהו ממש לא עונה על זה.
לפי הקריטריון הזה שלך, 90% מהשחקנים נגרים.
בכל העמדות.

dark happy shadow

Member
מנהל
שכחת את הסדרה מול היוונים?
או המשחקים מול ברסה, ריאל וצסק"א ביורוליג של מכבי עם אליהו? אליהו היה בכל אותם משחקים לא משהו לא בהגנה ולא בהתקפה, חוץ מהפלופ שלו בספרד החד הפעמי בזכות יכולת לא משהו של ברסה. אליהו לא שייך לרמות הגבוהות של אירופה וראינו את זה ביורוליג שוב ושוב.
&nbsp
אליהו היה יכול להיות שחקן יותר טוב, אבל כמו ישראלים אחרים הוא בחר לא לשדרג את המשחק שלו. הישראלי היחיד שבאמת עבד קשה זה כספי ולכן הוא ב nba ובצדק.
&nbsp
הסיבה היחידה שאני רוצה את אליהו במכבי היא ת.ז כחולה וחוק המתאזרחים. אם אתה מחפש שחקן לרמות הכי קשות של היורוליג אליהו איננו הכתובת. כישראלי הוא מעולה, אבל יחסית לזרים אפשר למצוא זרים טובים מאוד בשכר שלו עם תרומה יותר טובה כמו שמכבי החתימה בעבר.

אני מבין שלדידך

שחקן יורוליג , הוא כזה שבהכרח יותר טוב מליאור אליהו.
מענין.
מבלי להיכנס לענין הזה, נגר זה לא סטטיסטיקה, זה היעדרן של תכונות וכשרון.

למעלה