איך זה שנשיא בית המשפט העליון מרוויח 120 אלף שח לחודש ????

DANIAVNI

Well-known member
אני מבין שזה תפקיד בכיר מאוד
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????
וזה כפול משכר ראש הממשלה .

למה 50000 שח לחודש זה לא מספיק מכובד?

שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????

כמה רוצים להיות רוה"מ וכמה נשיא בית משפט עליון?

נכון להיום רוה"מ צריך להיות בחינם.

certified.woke

Well-known member
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????

הוא השומר (לפי שעה) על חירותך והשכר - בהתאם...אם חירותך חשובה לך...שלי - חשובה לי...

רוב הזמן נח

Well-known member
הוא השומר (לפי שעה) על חירותך והשכר - בהתאם...אם חירותך חשובה לך...שלי - חשובה לי...
תחשוב על זה. אתה נמצא בתפקיד ומקבל עליו הרבה כסף. והסיבה העיקרית לזה זה החשש שאם לא יתנו לך מספיק כסף, אתה תקבל שוחד.

מה זה בעצם אומר עליך? איך אפשר לכבד בעל תפקיד שזה מה שחושבים עליו?

certified.woke

Well-known member
תחשוב על זה. אתה נמצא בתפקיד ומקבל עליו הרבה כסף. והסיבה העיקרית לזה זה החשש שאם לא יתנו לך מספיק כסף, אתה תקבל שוחד.

אין מראין לו לאדם אלא מהרהורי לבו (ברכות נה ב).
אתה הוא זה החושב על שוחד...

אין מראין לו לאדם אלא מהרהורי לבו (ברכות נה ב).
אתה הוא זה החושב על שוחד...
יש חוסר הבנה בנושא.

זה נכון שפעם לפחות נאמר לציבור שהמשכורת היא גבוהה בגלל שוחד.

זה היה שרמת השחיתות הייתה גבוהה יותר.

היום הסיבה/תירוץ היא לנסות למצוא שופט ממש מוצלח בגלל המשכורת הגבוהה.

מה האמת?

קליקות כמו בכל מקצוע אחר שיש בו חסמים לכניסה.

הקליקות דואגות שהשכר יהיה גבוה לאנשים בראש הפירמידה במקצוע שמקבל כסף מהשלטון.

יתכן שברמות נמוכות יותר של משפט,השכר גבוה יחסית בשביל שבאמת לא תהיה השלמת הכנסה מהשחיתות.

ז"א שהדגש יותר על שכר סביר ולא נמוך

Lucifer LightBringer

Well-known member

זה סוג של שוחד...
לא שוחד רציני כמו זה שמקבל 50000 לחודש+"מתנות" מחברים עשירים מקבל אבל עדיין שוחד מכובד...

ביטניקט

Well-known member

ומי ימנע ממנו לקבל שוחד? בדרך כלל העשירים הם אלה שלא מסתפקים במה שיש להם

ortodox

Active member
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????

שכר לגמרי מופרך, אין בזה ספק. ההנמקה לפיה צריך למנוע פיתויים משופטים, מופרכת לא פחות. ועדיין ההשוואה לשכר ראש הממשלה אינה מדויקת אם להתבטא בעדינות. צריך לזכור שאצל ראש הממשלה, השכר כולו נכנס לחשבון הבנק. כל הוצאותיו מכוסות ע"י המדינה ולא רק הוצאותיו שלו, אלא גם של באי ביתו. הוא לא צריך לקנות כלום, כל מחסורו עלינו, אבל הכל. כל זה מבלי לגעת בהוצאות הישירות הקשורות לתפקידו כמו רכבי שרד משוריינים, אבטחה וכיו"ב, שאז מדובר במיליונים לחודש. במקרה של נתניהו מדובר גם באחזקת שני בתים, האחד מאוד יקר לאחזקה. אם נגלם את כל הסכומים הללו, אני מעריך שראש הממשלה הנוכחי משתכר סביב 300 עד 400 אלף שקלים לחודש, קצת גבוה יותר ממשכורתו של הנשיא עמית, שכידוע ובניגוד לנתניהו צריך לשלם במכולת.

DANIAVNI

Well-known member
שכר לגמרי מופרך, אין בזה ספק. ההנמקה לפיה צריך למנוע פיתויים משופטים, מופרכת לא פחות. ועדיין ההשוואה לשכר ראש הממשלה אינה מדויקת אם להתבטא בעדינות. צריך לזכור שאצל ראש הממשלה, השכר כולו נכנס לחשבון הבנק. כל הוצאותיו מכוסות ע"י המדינה ולא רק הוצאותיו שלו, אלא גם של באי ביתו. הוא לא צריך לקנות כלום, כל מחסורו עלינו, אבל הכל. כל זה מבלי לגעת בהוצאות הישירות הקשורות לתפקידו כמו רכבי שרד משוריינים, אבטחה וכיו"ב, שאז מדובר במיליונים לחודש. במקרה של נתניהו מדובר גם באחזקת שני בתים, האחד מאוד יקר לאחזקה. אם נגלם את כל הסכומים הללו, אני מעריך שראש הממשלה הנוכחי משתכר סביב 300 עד 400 אלף שקלים לחודש, קצת גבוה יותר ממשכורתו של הנשיא עמית, שכידוע ובניגוד לנתניהו צריך לשלם במכולת.
האם ראש הממשלה משלם מס על כל ההטבות הללו ?
כמובן שיש הוצאות שניתן לטעון שהן נדרשות במסגרת תפקידו כמו ביגוד ייצוגי, בית ייתוגי ואולי גם אישה ייצוגית
אבל
לא כל ההוצאות כאלה
חלק מההוצאות מעורבות זאת אומרת אמנם זה במסגרת תפקידו אך יש לו גם הנאה אישית ופרטית מהן .

boriska1

Well-known member
האם ראש הממשלה משלם מס על כל ההטבות הללו ?
כמובן שיש הוצאות שניתן לטעון שהן נדרשות במסגרת תפקידו כמו ביגוד ייצוגי, בית ייתוגי ואולי גם אישה ייצוגית
אבל
לא כל ההוצאות כאלה
חלק מההוצאות מעורבות זאת אומרת אמנם זה במסגרת תפקידו אך יש לו גם הנאה אישית ופרטית מהן .
משלם על כל הטבה: דיור, מזון, רכב , בנטו נשאר לו מעט מאוד.
לא לרחם עליו.

שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????
אם מנכ"ל מקבל 70-80 אלף ש"ח ב 2024...

ההבדל הוא שאתה נשארת עני ושכחת את האינפלציה הגבוהה מאז 2020

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

איך זה שנשיא בית המשפט העליון מרוויח 120 אלף שח לחודש ????​

שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????

צריך להרוויח ככה וגם הרבה-הרבה יותר.

השרשור הזה הוא בשבילך:

ח"כ צריך לעשות מיליון, שר שני מיליון וראש ממשלה שלוש מיליון-מאמר של מאור פז, גאון אדיר ממדים. גאון בפוליטיקה, מדע המדינה, ותחומים נוספים. | תפוז פורומים

ביטניקט

Well-known member
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????

כי הוא השליט האמיתי, הדיטטור ראש הדיפ סטייט השמאלני. ולא משנה בכלל מי נבחר בקלפי. ואל תשכח שהוא מינה את עצמו ובניגוד לחוק

למעלה