כמה רוצים להיות רוה"מ וכמה נשיא בית משפט עליון?אני מבין שזה תפקיד בכיר מאוד
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????
וזה כפול משכר ראש הממשלה .
למה 50000 שח לחודש זה לא מספיק מכובד?
הבנו כבר שאתה הזויכמה רוצים להיות רוה"מ וכמה נשיא בית משפט עליון?
נכון להיום רוה"מ צריך להיות בחינם.
בתפקיד רוה"מ מקבלים כל ההוצאות+פנסיה.הבנו כבר שאתה הזוי
הוא השומר (לפי שעה) על חירותך והשכר - בהתאם...אם חירותך חשובה לך...שלי - חשובה לי...אני מבין שזה תפקיד בכיר מאוד
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????
תחשוב על זה. אתה נמצא בתפקיד ומקבל עליו הרבה כסף. והסיבה העיקרית לזה זה החשש שאם לא יתנו לך מספיק כסף, אתה תקבל שוחד.הוא השומר (לפי שעה) על חירותך והשכר - בהתאם...אם חירותך חשובה לך...שלי - חשובה לי...
אין מראין לו לאדם אלא מהרהורי לבו (ברכות נה ב).תחשוב על זה. אתה נמצא בתפקיד ומקבל עליו הרבה כסף. והסיבה העיקרית לזה זה החשש שאם לא יתנו לך מספיק כסף, אתה תקבל שוחד.
מה זה בעצם אומר עליך? איך אפשר לכבד בעל תפקיד שזה מה שחושבים עליו?
יש חוסר הבנה בנושא.אין מראין לו לאדם אלא מהרהורי לבו (ברכות נה ב).
אתה הוא זה החושב על שוחד...
אין מראין לו לאדם אלא מהרהורי לבו (ברכות נה ב).
אתה הוא זה החושב על שוחד...
זה סוג של שוחד...תחשוב על זה. אתה נמצא בתפקיד ומקבל עליו הרבה כסף. והסיבה העיקרית לזה זה החשש שאם לא יתנו לך מספיק כסף, אתה תקבל שוחד.
ומי ימנע ממנו לקבל שוחד? בדרך כלל העשירים הם אלה שלא מסתפקים במה שיש להםתחשוב על זה. אתה נמצא בתפקיד ומקבל עליו הרבה כסף. והסיבה העיקרית לזה זה החשש שאם לא יתנו לך מספיק כסף, אתה תקבל שוחד.
השומר על חירות המחבלים אולי. אין שום קשר בין חירות למושחת הזה שמינה את עצמו בניגוד לחוקהוא השומר (לפי שעה) על חירותך והשכר - בהתאם...אם חירותך חשובה לך...שלי - חשובה לי...
שכר לגמרי מופרך, אין בזה ספק. ההנמקה לפיה צריך למנוע פיתויים משופטים, מופרכת לא פחות. ועדיין ההשוואה לשכר ראש הממשלה אינה מדויקת אם להתבטא בעדינות. צריך לזכור שאצל ראש הממשלה, השכר כולו נכנס לחשבון הבנק. כל הוצאותיו מכוסות ע"י המדינה ולא רק הוצאותיו שלו, אלא גם של באי ביתו. הוא לא צריך לקנות כלום, כל מחסורו עלינו, אבל הכל. כל זה מבלי לגעת בהוצאות הישירות הקשורות לתפקידו כמו רכבי שרד משוריינים, אבטחה וכיו"ב, שאז מדובר במיליונים לחודש. במקרה של נתניהו מדובר גם באחזקת שני בתים, האחד מאוד יקר לאחזקה. אם נגלם את כל הסכומים הללו, אני מעריך שראש הממשלה הנוכחי משתכר סביב 300 עד 400 אלף שקלים לחודש, קצת גבוה יותר ממשכורתו של הנשיא עמית, שכידוע ובניגוד לנתניהו צריך לשלם במכולת.אני מבין שזה תפקיד בכיר מאוד
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????
האם ראש הממשלה משלם מס על כל ההטבות הללו ?שכר לגמרי מופרך, אין בזה ספק. ההנמקה לפיה צריך למנוע פיתויים משופטים, מופרכת לא פחות. ועדיין ההשוואה לשכר ראש הממשלה אינה מדויקת אם להתבטא בעדינות. צריך לזכור שאצל ראש הממשלה, השכר כולו נכנס לחשבון הבנק. כל הוצאותיו מכוסות ע"י המדינה ולא רק הוצאותיו שלו, אלא גם של באי ביתו. הוא לא צריך לקנות כלום, כל מחסורו עלינו, אבל הכל. כל זה מבלי לגעת בהוצאות הישירות הקשורות לתפקידו כמו רכבי שרד משוריינים, אבטחה וכיו"ב, שאז מדובר במיליונים לחודש. במקרה של נתניהו מדובר גם באחזקת שני בתים, האחד מאוד יקר לאחזקה. אם נגלם את כל הסכומים הללו, אני מעריך שראש הממשלה הנוכחי משתכר סביב 300 עד 400 אלף שקלים לחודש, קצת גבוה יותר ממשכורתו של הנשיא עמית, שכידוע ובניגוד לנתניהו צריך לשלם במכולת.
משלם על כל הטבה: דיור, מזון, רכב , בנטו נשאר לו מעט מאוד.האם ראש הממשלה משלם מס על כל ההטבות הללו ?
כמובן שיש הוצאות שניתן לטעון שהן נדרשות במסגרת תפקידו כמו ביגוד ייצוגי, בית ייתוגי ואולי גם אישה ייצוגית
אבל
לא כל ההוצאות כאלה
חלק מההוצאות מעורבות זאת אומרת אמנם זה במסגרת תפקידו אך יש לו גם הנאה אישית ופרטית מהן .
המומחיות של ביבי היא להתחמק מכל תשלום בנימוק כזה או אחר עם 0 בושה.משלם על כל הטבה: דיור, מזון, רכב , בנטו נשאר לו מעט מאוד.
לא לרחם עליו.
אם מנכ"ל מקבל 70-80 אלף ש"ח ב 2024...אני מבין שזה תפקיד בכיר מאוד
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????
צריך להרוויח ככה וגם הרבה-הרבה יותר.איך זה שנשיא בית המשפט העליון מרוויח 120 אלף שח לחודש ????
אני מבין שזה תפקיד בכיר מאוד
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????
כי הוא השליט האמיתי, הדיטטור ראש הדיפ סטייט השמאלני. ולא משנה בכלל מי נבחר בקלפי. ואל תשכח שהוא מינה את עצמו ובניגוד לחוקאני מבין שזה תפקיד בכיר מאוד
שמצדיר משכורת גבוהה
אבל 120,000 שח????
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.