איך זה שכל חודש מחדש אני מצליחה ליפול בפח

איך זה שכל חודש מחדש אני מצליחה ליפול בפח

של תקוות שווא?

הרי אני כבר למודת נסיון!

שנים של אכזבות (במצטבר לאורך שנים), כבר הכל חוויתי, חזה גדוש בצורה חריגה, שאולי אומר שזה זה, כאבי בטן שונים שבטוח הפעם זה זה, בחילות, איחורים בווסת, תחושות בטן, רעב לא נורמלי, הפרשות חומות ולאחר מכן נקי לגמרי ואפילו בלי שום תחושה וכמובן עייפות.....

כל חודש מחדש, יש לי תופעה כזו או אחרת חדשה ואני מצליחה ליפול בפח של תקווה.

והנה, גם החודש... אני בטיפולי IVF, והחודש היינו בהפסקה כי זה נפל על פסח. הייתי אמורה לקבל אתמול.
כמובן שעשינו בימים שצריך, אבל מכיוון שיש לנו בעיית זרע רצינית, הסיכוי שזה ייקרה זה בגדר נס.... ובכל אופן, לא פסחתי על הימים הרלוונטיים.
כל החודש לא חשבתי על זה בכלל והיה לי ברור שזה לא ושאני אקבל ביום שני(אתמול).
ביום ראשון בצהרים הגיע לי בדואר סטיקים של בדיקת הריון שקניתי מאייביי. אמרתי לעצמי, שאם לא אקבל בבוקר אעשה בדיקה. לכו תדעו, אולי זה גורל שהסטיקים הגיעו דווקא ביום ראשון....

אתמול נקי נקי, עשיתי סטיק ויצא שלילי כמובן.

אז תסבירו לי בבקשה, למה לעזאל עדיין לא קיבלתי ולמה יש לי תקווה שאולי בכל זאת ייקרה נס?? זה כל כך טפשי מצידי, הרי זה לא יקרה. אני יודעת שזה לא יקרה ואני לא בהריון, אבל כל פעם שאני הולכת לשירותים אני רוצה לקבל, כדי להתחיל טיפול ומצד שני רוצה לא לקבל כי אולי.... כמה טיפשה בחורה יכולה להיות. אני בטוחה שיהיו כאלה שיאמרו לי שהכל יכול להיות, ואני יודעת את זה, אבל אני גם יודעת עמוק בפנים שהגוף שלי נהנה להתעלל בי! ורק אחרי שאני אעשה עוד בדיקה שתראה כמובן שלילי, או אם אני אשקיע ויעשה בדיקת דם .... אז אקבל מחזור.

ותוסיפו לכל זה, השבוע קיבלתי שלוש הודעת מחברות שילדו, כל אחת שמסתובבת בהריון ואני.... עם תקווה עצומה בלב שזה כבר יגיע. לא פשוט.

ממש מפח נפש!
קרה לכן?

blumavital

New member
רק כל חודש!

אבל אני תמיד מעדיפה לעשות בטא. בדיקות ביתיות זה כיף כשאין לך כח לחכות, אבל תוצאה אמיתית? רק בטא. את בכל מקרה יודעת שצריך לעשות בטא כי יש הריונות שמתחילים בדימום שנראה כמו מחזור, והרופא שלי לפחות לא מתחיל טיפול לפני שאני מביאה לו בטא שלילית. אז יאללה, לתת לזה עוד יום יומיים גג, ולעשות בטא בכל מקרה. בהצלחה בהצלחה בכל מקרה, אם יהיה שלילי - מצוין, לניסים קוראים ניסים כי צריך נס בשבילם, עדיף לקבל את השלילי ולהתחיל כבר עוד טיפול. אם חיובי - שיהיה במזל, ומזל טוב. בכל זאת, ניסים לפעמים קורים.

אני גם מעדיפה בטא

העניין הוא שקניתי מאיי ביי 10 סטיקים באולי 10 שקלים אז עשיתי. .. אבל את צודקת. גם אם התוצאה יוצאת שלילית, מתחילים ההרהורים אולי עשיתי מוקדם מדי, אולי הסטיק לא תקין...
תודה ממי!

בלונד23

New member
קורה לי בלי סוף

בעיית זרע חמורה שיש אפס תקווה לטבעי ובכל זאת, הטמטום אוי הטמטום שמביא תקווה למרות המצב... כן כמה פעמים עשיתי בדיקה סתם ככה להשתין על 25 שקל... כמו שאומרים פה... הנשימה שלך נעתקת ואת מצפה לתשובה שכמובן לא מאחרת לבוא שהיא שלילית מוחצת.
וכל אלה מסביב שאומרים לך זה יבוא טבעי - כולם מטומטמים, מכניסים ציפיות למקום שפשוט לא מתאים, הציפיות האלה נכזבות. אם היה לי שקל על כל פעם שמישהו אמר לי שיקרה לי טבעי רק תראי וזה יבוא וכו'ו וכו'. לדעתי זו הסביבה שגורמת למפח נפש הזה של הציפיה כי אני כבר מזמן הבנתי שטבעי לא יגיע פה, אם לא הגיע שנים אז לא יגיע אף פעם אבל כל פעם מחדש מישהו מכניס בך את המחשבה אולי הפעם.

acka

New member
מקווה בשבילך

לפעמים המחזור קצת משתבש גם בחודש ללא טיפולים.
מקווה שגם אצלך היה ביוץ מאוחר והסטיק לא זיהה את ההריון הצעיר.
כמו שכתבו לך מעליי - בדיקת בטא ועדיף גם אסטרדיול ופרוגסטרון כדי לדעת מה קורה.
מקווה שתזכי להפתעה נעימה.

נשמע מוכר

חחח גם אני תמיד מקבלת באותו יום שאני מחליטה לעשות בדיקת דם,
חוק מרפי שכזה. מסכימה איתך שזאת התעללות אבל לפעמים ניסים קורים(מסתבר
שלא אצלי אבל אצל כל השאר כן)

מקווה שלא יגיע אלייך המחזור מהסיבות הטובות :)

למעלה