איך זה שאף אחד לא מתייחס למזג האויר

barakd

New member
איך זה שאף אחד לא מתייחס למזג האויר

היום (טוב נו, חוץ מבועז)? אצלי מספר לא קטן של צמחים השירו ממשקלם עלים ואו ענפים ויש גם כמה שלא יתאוששו. זו הזדמנות נוספת להעריך את הסוקולנטים, למרות שגם לכמה מהם זה היה קשה היום.

חזרתי מהגינה עכשיו... נורא עצוב

גם אצלי המצב לא מזהיר... הצמחיה האוסטרלית שרדה יפה. הקקטוסים גם. זיגי שלי - שלא נדע מצרות, איך הוא נראה... חלק מהיערות ממש התייבשו להם העלים וחלק עמדו בגבורה בשרב. לא יודעת למה אלו כך ואלו כך... הבושמת שבצל כל הזמן... לא ברור אם תשרוד, כנ"ל החרציות והרודבקיות. גם מרוות חדשות ששתלתי השבוע קיבלו קשה את מזג האויר... משהו יודע לאיזה טמפרטורות הגענו בעמק חפר?????? ההשקתי את כל האזורים. אבל נראה לי שכדאי לתת גם "פוש" מחר בבוקר. שיהיה להם כח לשרב של מחר... מה אתם אומרים????????? נ. ב. מה קרה לסימנים? גם זה מהשרב???????

barakd

New member
אני נתתי פוש לפני שעתיים וכולל פוש

לעלים בחלק מהצמחיה. היום מוקדם בבוקר גם נתתי פוש, אבל כמה צמחים נצרבו מהמים, לכן נראה לי שעדיף בערב, אלא אם כן ההשקיה מבוססת כולה על טפטפות. כמו כן כדאי להצל עד כמה שניתן על צמחים לא מבוססים. לשרב הזה גם יהיו תוצאות לוואי בדוגמת כל מיני מחלות ומזיקים שיתקפו את הצמחים הפגועים.

itu1

New member
כולם עוד מעולפים

איך אפשר בכלל להגיב כשזו עוד רק המנה הראשונה הפרחים קמלו ניצני צמיחה התייבשו ואנחנו לא זזים מהמזגן אריה

לארי

New member
דיברתי לא מזמן עם בועז, והמצב

עומד עוד להחמיר מחר כנראה. הטמפ´ יעלו ויתכן וישברו שיאים חדשים, מה שלא יביא בריאות לגינה בלשון המעטה. כדאי לתת עוד מנות השקייה שאינן מן המניין בזמן השרב. עד יום שלישי עדיין יהיה חם ואזי רק נתחיל לראות שבירת שרב- -תם השרב הגדול--- אין ספק שזהו יומם של הסוקולנטים. נק´ אור נוספת הינה, כפי ששקדי ציין, תמותה של מזיקים שאינם שורדים את החום הכבד.

סינאן

New member
חם חם חם מאוד

שלום אתמול היה במרפסת שלי בנצרת עילית (מקום קריר )40 מעלות בצל היום 42 חשבתי אולי אחד הטרמומטרים מזייף יש לי שלוש בקיצור זה המצב הצמחים חומים יהי זכרם ברוך רק פיקוס בנימין דווקא מרזיק מעמד , נתחיל מחדש אפילו בבית באקווריום יש 32 מעלות

למעלה