איך הנגנים של MPIO ?

ski11

New member
איך הנגנים של MPIO ?

ראיתי ושמעתי בבאג נגן עם צליל נהדר של MPIO. איך הנגנים שלהם? אני מחפש נגן flash עם כמה שיותר זיכרון, וגם עם רדיו, באיכות טובה. (הייתי גם שמח לשמות שירים בעברית, אבל מקריאה כאן בפורום הבנתי שזה טיפה נדיר). בכל מקרה, ראיתי את דגם fl350, שחיבור ה- USB שלו מוזר נורא ומחברים אותו דרך חיבור האוזניות... האם חיבור כזה מקובל בעוד דגמים של נגנים ?

יאיר B

New member
לא מכיר את הדגמים שלהם

ולצערי לא יצא לי לשמוע אותם (אבל אני מאמין לך כשאתה אומר שהאיכות שלהם טובה - הם עשוים רשום כזה). הסתכלתי על הנגן באתר באג (וגם באתר החברה בחו"ל) ואין שום תמונה של החיבור ולכן אני לא יכול לענות על סוגיית החיבור (מעולם לא ראיתי אותו). אני רק מבין שכל החיבורים הם מלמעלה כי הנגן הזה הוא מעין "תכשיט". עברית זו בעיה לא פשוטה. לא יודע אם הנגנים הללו תומכים בעברית (ממה שאני זוכר, באתר של באג כתבו שהם תומכים עברית הפוכה שזה כבר משהו). יש נגן פלאש עם 2GB של זיכרון של IAUDIO (יקר יותר). לרוב, נגני הפלאש הם של 1GB זיכרון.

ski11

New member
ראיתי את ה- iAdio 2gb

בחנות בדיזינגוף סנטר עשו טובה ונתנו לראות לרגע. מה - 2gb נשאר 1.65gb בגלל באג כלשהו שיש להם במערכת הקבצים, ואפילו להמלא את הנפח הזה אי אפשר במלואו, כי אז הנגן לא מזהה את השירים. אמרו לי שבדגם u2 אין את הבעיות האלו, אבל לא היו מוכנים לפתוח את האריזה של המכשיר, עד שלא אשלם. מה לקנות ? ! ?

bitonano

New member
אם זה יעזור לך לאחותי יש...

MPIO HD200 של 5 ג'יגה ולי יש H10. ה-MPIO מציג איכות שמע ירודה מאשר ה-H10 שלי.

gt-master

New member
שמעתי את הדגם המוזר כמו הרדיו

והאיכות היתה לא מרשימה במיוחד. יכול להיות שהאוזניות שלו פשוט ירודות אבל לי הוא נשמע עלוב ביחס לאיריבר וגם ביחס לקריאטיב.

למעלה