איך הייתם מגיבים

קסומה

New member
איך הייתם מגיבים

אם היו שולחים אתכם לישיבה שמתקיימת שעתיים נסיעה ממקום מגוריכם וכשהגעתם לשם סוף סוף התברר לכם שהפגישה בוטלה שלושה ימים קודם לכן???????? אני מרשה לכם להיות אכזריים.....

אכזרי

מגיע לשם, שומע על הביטול, מסנן "ישששששששששש", לוקח הפלאפון,מחייג 9 ספרות, ומתכנן לי יום כייף.....

נעמי 1

New member
אגיד לך שני דברים.

1. הקלות הבלתי נסבלת של החפיפניקיות. 2. כלל בחיים!! תמיד להתקשר ולוודא שאכן יש פגישה.

קסומסום, קודם כל קחי נשימה ארוכה

לא ארוכה מידי שלא ציחנקי לי בכל זאת את על סיגריות חחחח עכשיו תני לי רשימה של דברים שאת כן!!! יכולה לעשות!!! מה יעזור אם אני אגיד לך להפוך את השולחן של המנהל שלך ולבסוף יתברר לי שהשולחן שלו עשוי מעץ סנדוויץ עבה??? נ.ב - מה אני הייתי עושה? לוקח לי כמה שעות "חופש" על חשבון "הכנס"

אל תקחי שום נשימה ארוכה

דווקא יכול להיות מעניין איך אנשים נחנצים..חחחחחחחחחחח

ליMור

New member
מה רע,,,?????

שעתיים נסיעה בגשם,,,, חלוםםםםם ויותר מזה,,, יום חופש מהמשרד,,, עכשיו בית קפה והופ הביתה לביוטי סליפ,,,,

ט ל י2

New member
קסומה, אני הייתי מבררת

בפורום מי גר הכי קרוב למקום הישיבה, ומתנחלת אצלו לקפה, עוגה ואולי גם צהריים...............

ליMור

New member
אני מוכנה להשבע ,,,,

שלפני דקה היתה לך חתימה אחרת,,,,, לא ?????

yafit75

New member
אני הייתי מפצה את עצמי והולכת לטייל

תלוי לאיפה נסעת,, אם נסעת לעזה,,, עדיף שלא טיילתי בכלל!!! צהרים טובים.

yafit75

New member
להשקיףףףףףףףףףףףףףף על ג'ובאני!

זהו,, שלי ולך יש משהו משותףףף שנינו אוהבים להשקיףףףףף אתה על הפצצות שלך,, ואני על הפיצוציה שלי,,, מה?? זה לא יום כייפי??? וואללה,, בשבילי זה אחלא יום,,, חותכת לקרית אליעזר,,, ועוזרת לרוסו להתאמן....!

נ י ש

New member
תראי, אני לא יפת נפש היום

בניגוד לחברים כאן, אני הייתי מבררת מי האחראי/ת למחדל הזה ושוטפת ת'אמאמא שלו/ה... ואז לוקחת לי חופש...

קסומה

New member
עכשיו שהייתם אמיתיים איתי

אני רוצה להתוודות............ לפני שבועיים קבעתי ישיבה בחיפה לכמה אנשים, לאחר זמן מה מה נתבקשתי לבטלה....הביטול נעשה, אך לא נשלח למוזמנים.......(זה המחשב, לא אני.....חחחח). היום בבוקר התקשרה אלי אחת המוזמנים לשאול אותי באיזה חדר מתקיימת הישיבה.. אמרתי לה שהישיבה בוטלה ונשלחה למוזמנים.. מסתבר, שהיא לא קיבלה את הזימון... לאחר קריאת התיחסותכם למקרה הבנתי שאולי, אחרי הכל, מעז יצא מתוק והיא נוסעת לה בכיף בגשם ואולי עושה לה סיבוב דאוין בעיר נהניית מהטעות שנכפתה עליה...רק ניש ונעמי הצליחו להדאיג אותי מעט.........חחחח אז לקחתי הכל בפרופורציות נכונות... אפשר להאנח לרווחה.......חחחחח

קסומה

New member
אה, ועוד משהו...

אם זה היה קורה לי, לא הייתי חושבת כמותכם.............חחח הייתי
ונותנת
"לגורם האנושי"...........

למעלה