אם היו שולחים אתכם לישיבה שמתקיימת שעתיים נסיעה ממקום מגוריכם וכשהגעתם לשם סוף סוף התברר לכם שהפגישה בוטלה שלושה ימים קודם לכן???????? אני מרשה לכם להיות אכזריים.....
לא ארוכה מידי שלא ציחנקי לי בכל זאת את על סיגריות חחחח עכשיו תני לי רשימה של דברים שאת כן!!! יכולה לעשות!!! מה יעזור אם אני אגיד לך להפוך את השולחן של המנהל שלך ולבסוף יתברר לי שהשולחן שלו עשוי מעץ סנדוויץ עבה??? נ.ב - מה אני הייתי עושה? לוקח לי כמה שעות "חופש" על חשבון "הכנס"
זהו,, שלי ולך יש משהו משותףףף שנינו אוהבים להשקיףףףףף אתה על הפצצות שלך,, ואני על הפיצוציה שלי,,, מה?? זה לא יום כייפי??? וואללה,, בשבילי זה אחלא יום,,, חותכת לקרית אליעזר,,, ועוזרת לרוסו להתאמן....!
אני רוצה להתוודות............ לפני שבועיים קבעתי ישיבה בחיפה לכמה אנשים, לאחר זמן מה מה נתבקשתי לבטלה....הביטול נעשה, אך לא נשלח למוזמנים.......(זה המחשב, לא אני.....חחחח). היום בבוקר התקשרה אלי אחת המוזמנים לשאול אותי באיזה חדר מתקיימת הישיבה.. אמרתי לה שהישיבה בוטלה ונשלחה למוזמנים.. מסתבר, שהיא לא קיבלה את הזימון... לאחר קריאת התיחסותכם למקרה הבנתי שאולי, אחרי הכל, מעז יצא מתוק והיא נוסעת לה בכיף בגשם ואולי עושה לה סיבוב דאוין בעיר נהניית מהטעות שנכפתה עליה...רק ניש ונעמי הצליחו להדאיג אותי מעט.........חחחח אז לקחתי הכל בפרופורציות נכונות... אפשר להאנח לרווחה.......חחחחח