איך הייתה לכם הבגרות בתנ"ך?

אמאלה.. גם אני כתבתי משהו בסגנון

גם אני התעמקתי בפס' הזה!! "לא בכוח כי אם ברוח" לא משנה עד כמה המנורה היא מפוארת החשוב הוא שיאמינו ה'! או משהו כזה.. אני כמעט בטוחה שזה לא נכון... אבל עד שלא יגיעו תשובות אני לא יכולה להגיד כלום!!!

HailyTheStrange

New member
../images/Emo6.gif ביואל גבע כתבו את התשובה שלנו

מואהאהאהאהאהאהאהאהעה אושר

אוף איזה שאלה מעצבנתתתת!

ממש רציתי לעשות את שתי השאלות בחוק וחברה ואת שתי הבשאלות במאבק אבל חבל שזה לא היה אפשרי... חורבן גלות וגאולה היה הנושא הקשה בבגרות הזאת..

N i T z A n1

New member
גם אני אותו דבר

בללל זה עשיתי בחורבן גלות וגאולה את השאלה המצומצמת בשביל להפסיד כמה שפחות נקודות

2 Mיכל

New member
יאיי!../images/Emo9.gif

אמרו לי שכלימיני עשו שבשני הסיפורים שלחו 3 ציפורים, אבל נח שלח 4 אז... אני לא יודעת אם זה באמת אותו הדבר.

Tal2012

New member
זה לא כל כך משנה..

הדימיון בין שני הסיפורים הוא ששניהם שלחו עופות אני אפילו זוכרת כשהמורה אמרה בכיתה " זה עוף ולא שניצל
"

2 Mיכל

New member
../images/Emo6.gifנראה לי שכל העולם מושפע

מהדוגמניות (ובעיקר זו שאמרה שפרגיות זה עוף ולא בשר והיא מתכוונת לאכול את זה למרות שהיא צמחונית, לטענתה).

Wish Master13

New member
בדיוק ראיתי את הסרטון הזה - מומלץ

היא אולי בלונדינית אבל כזה טמטום לא ראיתי הרבה זמן (זאת אותה אחת שאמרה את הציטוט המפורסם) קישור

2 Mיכל

New member
אהבתי!! יש לך במקרה גם קישור לציטוט

המפורסם שלה, של העוף והציפור?

2 Mיכל

New member
אני בטוחה שהיא לא ענתה שזה ההבדל

כי היא כ"כ משכילה ויודעת שבחו"ל זה אחרת. בעצם.. אם היא באה מחו"ל... וול, בכל מקרה היא הייתה צריכה לדעת שצמחונים לא אוכלים פרגיות.

OzTheOne

New member
בקשר לרקע ההיסטורי

השאלה לא הייתה מתי כל אחד מהנבואות נובאו (כלומר בגלות יהויכין וכו')? כי אם לא התבלבלתי לגמרי ובקשר לנוח- רשמתי את אותו הדבר ורק הוספתי במאפיין השלישי שהאלים בשני הסיפורים קיבלו את הקורבנות וההוכחה לכך היא שהם נהנו מהריח של הקרובנות או משהו כזה...

2 Mיכל

New member
היא לא הייתה מתי הנבואות נאמרו אלא

מה היה הרקע ההיסטורי אליהן.

OzTheOne

New member
נו זה אותו הדבר

רקע היסטורי הכוונה מה קדם לנבואות, מאיזה אירוע הם הושפעו או משהו כזה... ואת, בתשובה שלך רשמת את תוכן הנבואות ולא את הרקע ההיסטורי אני טועה?

2 Mיכל

New member
כתבתי גם את הרקע וגם את המטרה של

הנבואות בהתאם לרקע.

על נוח כתבתי גם שיש שימוש במספרים

טיפולוגיים...אצל נוח המבול נמשך 40 יום (40 זה מספר טיפולוגי) ואצל גילגמש המבול המשך 7 ימים (7 זה גם מספר טיפווגי).

למעלה