איך הייתה לכם הבגרות בתנ"ך?
T Tal2012 New member 5/6/06 #2 כל כך שמחה לסיים עם זה.. המקצוע הכי שנוא עלי כבר 9 שנים הללוייה !!!! היה ארוך , ממש מתיש.. אבל זה עבר NO MORE BIBLE !!
כל כך שמחה לסיים עם זה.. המקצוע הכי שנוא עלי כבר 9 שנים הללוייה !!!! היה ארוך , ממש מתיש.. אבל זה עבר NO MORE BIBLE !!
מ מהמר עם תעודות New member 5/6/06 #7 בד"כ המבחן הראשון בתוכנית החדשה הוא קל מאוד, כדי שמורים לא יתלוננו...בד"כ. אני זוכר זה היה ככה במתמטיקה.
בד"כ המבחן הראשון בתוכנית החדשה הוא קל מאוד, כדי שמורים לא יתלוננו...בד"כ. אני זוכר זה היה ככה במתמטיקה.
מ מהמר עם תעודות New member 5/6/06 #63 כן ב-001 היה ווקטורים, נראה לך?! עשיתי את 007, זה לא ברור מההודעה?
מ מהמר עם תעודות New member 5/6/06 #64 אופס לא חשוב חחח... התבלבלתי, אל תתייחס! ולא ניגשתי אז, זה התחיל ב-2004 ואני ניגשתי לשאלון 05 ב-2005.
אופס לא חשוב חחח... התבלבלתי, אל תתייחס! ולא ניגשתי אז, זה התחיל ב-2004 ואני ניגשתי לשאלון 05 ב-2005.
ע ענבאך New member 5/6/06 #79 ../images/Emo31.gif זאת תכנית חדשה, החורף היה המועד הראשון, ועכשיו זה השני, לכן עושים אותה יחסית קלה, כאמור, כדי שיגידו שזאת תכנית טובה. די דבילי, אבל מי אני שאתלונן?^^
../images/Emo31.gif זאת תכנית חדשה, החורף היה המועד הראשון, ועכשיו זה השני, לכן עושים אותה יחסית קלה, כאמור, כדי שיגידו שזאת תכנית טובה. די דבילי, אבל מי אני שאתלונן?^^
O OzTheOne New member 5/6/06 #8 אחלה! העתקנו אחד מהשני כל הכיתה העתיקה חצי מהבחינה הביאו לי את התשובות שבוחנים כאלו פרו וירבו!
מ מוריאל11 New member 5/6/06 #12 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo41.gif