איך היה אתמול

איך היה אתמול ../images/Emo35.gif

מישהו היה בבית דני אתמול ( שלישי ) ? רציתי לשאול איך היה (לא הייתי אתמול ורציתי לדעת אם הפסדתי משהו ) תודה הרקדנית האוטומטית או בקיצור חן

0p9o8i11

New member
ואני חשבתי שאת מקבלת

דיווח בזמן אמת מהרקדה בטלפון???
מורן וליאת כמובן היו. ועוד 5 בנות מהפרום לא יודע עם מותר לפרסם???. (השאר לא חשובים....
ירון חזר על "לך אלי" במעגל ירון חזר גם על "יש חגיגה" בזוגות. עוצמה הקול הנמוכה ביותר אצל גדי בגלל הזמנת המשטרה ע"י השכנים. השוטרים הגיעו קרוב לחצות. "לא עוזב את העיר" היה.... בברכה יוסי

לין11

New member
גם אני הייתי...

והיה כייף!!! ירון אכן חזר על "יש חגיגה", והפעם נראה לי שהריקוד נקלט טוב יותר. הריקוד מאוד יפה לטעמי ויש בו אלמנטים שלא ראיתי בריקודים אחרים. החסרון העיקרי הוא שלריקוד יש הרבה מאוד חלקים, ולפיכך הוא כלל לא קל ללימוד. יחד עם זאת הפעם נרשמו פחות התנגשויות בין הזוגות (יש בריקוד חילופי כיוונים מאוד מהירים) ובסה"כ נראה לי שהרוב אהבו את הריקוד. אני אהבתי. בבוקר כשנהגתי לעבודה ושמעתי את השיר הזה ברדיו (91 FM) חזרתי על הצעדים וריעננתי את זכרוני. בקטע אחד התבלבלתי וכמעט לחצתי בטעות על הגז במקום על הברקס
קורה לכם שאתם שומעים שיר מההרקדה ועושים, ככה בקטן, בלי שאף אחד מרגיש, את הצעדים במכונית/מתחת לשולחן/בתור באיזה מקום??? חוץ מזה רקדנו שוב את "לו יהי" (כבר נאמר שזה ריקוד כפול)- פשוט וקל.

תמיד

כשאני שומעת שיר של הרקדה אני מתחילה קצת לרקוד עם הרגליים מתחת לשולחן. גם כשאין שיר, ומשעמם לי בשיעור
.

זה הזמר

New member
סיפור שהיה

היתה לנו לפני כמה זמן מסיבה מהעבודה בחוף פלמחים. זמר אורח - צביקה פיק. שיר ראשון - מעלה מעלה. ורק רעות מתחילה לרקוד את הריקוד של דודו.... מזל שכולם כבר היו שיכורים ולא ממש שמו לב מה אני עושה

0p9o8i11

New member
השכנים מדי פעם

נזכרים בעוצמת הקול של גכ"ע ואז מתקשרים למשטרה להנמיך את הקול. זה לא כל הסיפור... התשובה של בית דני היא לסגור חלונות ואז חם בבית ...מה עושים.... הם רוצים מזגן מבית דני והסיפור נמשך מדי שנה... בברכה יוסי

No name for now

New member
לא יזיק שהוא ינמיך את הווליום

גם בלי שהמשטרה תגיע, הווליום שם חזק ולפעמים זוועתי, במיוחד למי שעומד מול הבמה (גם אם הוא עומד בקצה השני של האולם).

אני מאוד נהניתי!

היתה הרקדה מעולה! אחלה ריקודים! רק שבאמת הפעם הרגשתי במלוא כובד משקלו את הווליום של גכ"ע. ולא עוד שהוא גם שר (צעק) ושרק במיקרופון כמו, מה זה בדיוק היה צריך להיות??? לא הצלחתי לשמוע את השיר מרוב שריקות! בחצות הגיעו 4 שוטרים וכדי ליצור קצת עניין הבטיחו לנו שהסתנן מחבל להרקדה... סתתתם... בדיחות של שוטרים לכו תבינו, אפילו להזמנה לריקוד הם לא נענו... באמת לכו תבינו... אז במקום לשמור על רמת ווליום סבירה כל הערב, היה מחריש אזניים עד חצות ואח"כ בקושי הצלחתי לשמוע את השיר ולזהות איזה ריקוד זה. כמובן שאת זמן לילה, אפילו בשקט שקט אזהה... יש חגיגה ריקוד אכן חמוד, למרות ההתקלויות והדריכות ההדדיות בין הרוקדים... בסה"כ היה כיף!

0p9o8i11

New member
"אפילו להזמנה לריקוד הם לא נענו"...

על מה את מדברת
עלמה אחת וחברתה הציעו הרבה יותר .....לשוטרים (כולל עידוד שלי) השוטר החתיך אמר "אני אחשוב" והלך... בברכה יוסי

למעלה