איך החגורה יושבת ? תקראו חשוב!!!

בר מן

New member
איך החגורה יושבת ? תקראו חשוב!!!

אוקיי זה לא כל כך קשור לפורום זה אבל בדרך עקיפין היא כן!!! אז ככה בליל יום ראשון ויום שני השעה הייתה 02:30 אני חזרתי מידידה שלי הייתי עייף מת עכישו לי יש רכב מסוג לאנטיס F מנוע 1850 לכל מי שמכיר .. אז ככה אני נסעתי דיי מהר כדי להגיע לבית במהירות הייתי ממש עייף ורציתי לישון אני תמיד חוגר אפילו שזה אל עושה אותי סטייליסט אבל אני חוגר איזה אדם עולה לרכבת הרים בלונה פארק ולא חוגר ? אז ככה אני הגעתי לפני סיבוב שאני לא יכול לרשום את המהירות שהייתי בה למרות שזה לא היה סיבוב רציני ממש עיקול קטן ולפני הסיבוב כנראה היית שם כבר תאונה מפני שהיה שמן על הכביש אני האטתי קצת ופתראום בום! עליתי על השמן והתחלתי לרקוד בכביש עד שנכנסתי בשלט שמראה דרך עירונית שאת השלט הזה העפתי 15 מטר מן המקום והיא ישבה טוב באדמה אחר כך הגעתי לגדר פלדה שמונע מאנשים לא לעבור את הכביש אותה שפשפתי והצלחתי להוציא בערך 20 מטר של אורך גדר מן המקום ... אחר כך נכנסתי בעוד עמוד שבוע נעצרתי לא זה אל סרט זה מציאות!!! אני ישבתי לבד באוטו וטב שכך כי אם לא לא היית יפה לא כי הייתי מת אלא מייסורי מצפון כל מי שהיה יושב באוטו לצידי היה נהרג במקום!!! הנזק: האוטו נחצה לחצי כל הטמבון קוצר בחצי ברדיוס של 70 מטר היה אפשר לראות חלקים של האוטו אם זה רדיאטור צינורות למניהן פרט למנוע המנוע עדיין ישב טוב וגם המצבר .. כל הגג התרסק והכסאות התמחצו ... כל פינה באוטו נפגע אך למזלי לא יודע איזה סוג מזל אבל למזלי חוץ משריטה טקנה ביד שנוצרה עקב פתיחה כריות האוויר לא קרה לי כלום אפילו הצוואר שלי בסדר .. החגרוה מנעה ממני לעוף מן המכונית להזכירכם ... השלט עף מן האדמה כ15 מטר אז לאן אני הייתי עף ... השמאי זה שבודק את הרכב לאחר תאונות שאל: האם כל הנוסעים ברכב נהרגו ? אמרו לו .. לא .. רק אחד והוא יצא בשלום בלי שום דבר והוא ענה: אין מצב שמישהו חיי יצא מהרכב הזה זו תאונה בין הקשות אם לא הקשה ביותר שראיתי ... המסקנה שלי לכל אלה שלא חוגרים ... אל תגידו לי זה לא יקרה חגורה שווה חיים!!! בלי חגורה היום אולי חלקכם ממי שמכיר אותי היה בא לבית העלמין לשאול את שלומי ... אני לא שייך למרד התנועה או כל דבר דומה לזה אני נער בדיוק כמוכם לי יש שנה רישיון וחלקכם אולי חודש או כמוני לא יודע אנשים עזבו בחורות עזבו דאווינים החגורה תעזור לכם!!! וחוץ מזה בחורה שחושבת שזה מצחיק לחגור היא האחרונה שגם תצחק ... מסקנה חברים תחגרו לא בשבילי לא בשביל המשפחה בשבילכם במיוחד לפני הצבא!!! מקווה שעזרתי למישהו לחשוב פעמיים ...

בר מן

New member
אם הייתי באמת באמת חכם אז ..

חוכמה מראה שאני חוגר אבל לנסוע מהר ? זה לא חוכמה .. אני מצטער על זה כל כך .. לא סתם התמרורים מראים לכם על כמה מותר לנסוע אם תעברו את זה ושוטר לא יתפוס אותכם אתם מרגישים שזה נס .. אבל זה לא נכון התפיסה שונה ועכשיו אני שם לב אם אתם עוברים את המהירות המותרת אתם צריכים להגיד מזל שלא קרא לי כלום ולא מזל ששוטר לא תפס אותי .. אלו שני תפיסות עולם שונות. ועכשיו סוף סוף אני מייחס חשיבות למשפט "עדיף לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע" תחשבו פעמיים!!! ככל שאתם שמים גז יותר חזק והאוטו מהיר יותר ככה אתם מסיימים את החיים שלכם מהר יותר

The Chick

New member
מפחיד!!

העיקר שאתה בריא ושלם!

אם תסע לאט, נעשה ממך סלט!

סע מהר. סע מהר. אם תסע מהר,יתפוס אותך שוטר.. סע לאט סע לאט.

אחרי שקיבלתי דו"ח על אי חגירה

מאחור, אני מכריח את כל מי שעולה על האוטו שלי לחגור גם מאחור!

בר מן

New member
רואה ? אתה לא צודק במה שאתה אומר

אתה אומר בגלל הדו"ח אתה אומר לכולם לחגור גם מאחור ונגיד שאתה הולך למסיבה עם החברים הכי טובים שלך .. ואתה עושה תאונה וכל אלה שלא חגרו נהרגו ורק אתה שחגרת ניצלת מה אז תגיד ? מזל שהשוטר לא תפס אותי שכולם לא חגורים ? או למה לא אמרתי להם לחגות השוטר לא רוצה לשלול לך רישון הוא רוצה שתוכל לחזור הבייתה בשלום!!! אני גם ככה תמיד חשבתי בגלל זה קניתי רדאר וכל אלה אבל זה שטויות סעו כחוק וחזרו הבייתה כמו שייצאתם רכב זו מכונת השמדה למי שלא נוסע בו כמו שצריך

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כמה הבהרות!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בקשר למשטרה... לצערי המשטרה לא מחפשת להגן על החיים שלנו, הם מקסימום דואגים לקופה (של המדינה?) ועל סמך מה אני אומר את זה? לידיעתכם (נתונים של משרד התחבורה, לא שלי!) יותר מ- 50% מהדוחות שניתנים בכל שנה הם על מהירות למרות שמתוך הגורמים לתאונות המהירות מדורגת במקום נמוך... רק כ- 5 אחוז מהתאונות ניגרמות כתוצאה ממהירות ולמרות זאת משום מה המשטרה מחפשת לתת דוחות דווקא על זה... ועכשיו למה זה? קודם כל בגלל שהכי קל לתפוס על זה, רק צריך לשים איזה שוטר על כביש מהיר ומכמונת ולתפוס את ה"עבריין"... ובגלל שזה כל כך קל ומה המשטרה רוצה בעצם? כן, כמו שכבר ציינתי הם רוצים כסף! אז הם מתמקדים דווקא בזה! ומה עם הגורמים האחרים לתאונות? מה עם נהגים שיכורים? נהגים עייפים? (ראו את נהגי המשאיות ולכמה הרוגים הם גורמים יחסית למינון הנמוך שלהם בקרב כלי הרכב בישראל) מה עם נהגי המוניות ש"מוטשים" מנהיגה רבה כל כך על הכביש, ומסכנים אותנו כל כך הרבה? מה עם מעבר באור אדום? כן, גם בזה המשטרה מתעסקת, אבל מעט מאוד, למעשה מעט מידי וכן זה בגלל שבדברים מסוג זה קשה יותר להביא כסף... ושימו לב לטענה שלי... כניראה שהכסף יותר חשוב למדינה ולמשטרה מאשר החיים שלנו כן, אני יודע שזה דברים קשים, ואני יודע שיהיו עכשיו **** שיקפצו, אבל זאת האמת... וצריך להיתמודד איתה! אני במקרה ראיתי את ההודעה של הבר מן ופשוט לא יכלתי לעבור עליה בשתיקה... בתור אחד שיודע בדיוק מה זה המשטרה שלנו... לראות איך שהוא משבח אותם ואני מצטט: "השוטר לא רוצה לשלול לך רישיון, הוא רוצה שתוכל לחזור הביתה בשלום!!!" (פחחחחח) באמת? אתה מדבר ברצינות עכשיו?! אני לא אומר שכל השוטרים הם גרועים ולא אכפת להם מאיתנו, אז בסדר אולי פה ושם יש שוטרים שבאמת אכפת להם, אבל המדיניות של המשטרה מראה אחרת! שלא תחשבו שאני סתם איזה פלצן שבא להטיף לכם... יש לי הרבה ניסיון בכביש יחסית לגיל שלי ולצערי חוויתי את הדברים האלה על בשרי! המקרה של הברמן מזכיר לי מאוד את מה שקרה לי בפניה באילת חודשיים אחרי שקיבלתי רישיון (כן ישר אחרי שהסתיים לי המלווה נסעתי עם חברים לאילת) ואני חושב שזה נס שלא קרה לנו משהו בדרך... הייתי נהג חדש ומתלהב! בזמן התאונה לא הייתי לבד, בניגוד לברמן... חבר שלי ישב לידי ומאחורה ישבו 2 בנות שלא היכרתי אותם לפני כן... כן ההיתלהבות עולה הרבה לפעמים... חוץ מזה היו לי עוד 2 תאונות, אחת בטבריה ועוד אחת בירושלים... אבל עזבו אני לא ארחיב על זה... אני רק יגיד שהיום אני רוכב על אופנוע ושמח שזה רק עכשיו כי אחרת אי אפשר לדעת מה היה יכול לקרות... טוב שההיתלהבות שלי ירדה עוד כשנסעתי עם רכב... עם אופנוע בניגוד לאוטו אין מקום לטעויות! כל טעות קטנה עשויה לעלות לך ביוקר! אז מה אני מנסה להגיד לכם בעצם? שהמדיניות במדינה שלנו בכל מה שקשור לכבישים ולנהיגה היא מדיניות רצח! הלימודי נהיגה כאן מאוד מאוד בסיסייים ולא מלמדים אותך איך להיתנהג במצבי חירום, האכיפה כאן על הפנים... ושלא נדבר ל הכבישים שמדורגים אחרונים בעולם המערבי ויותר מתקרבים לכבישי עולם שלישי! אז חבר'ה איך נחמיה שטרסלר אומר: "שלא יעבדו עליכם" המשפט הזה ממש מתאים שלא תחשבו שאני שאני סתם בא להטיף לכם, אני רק כתבתי את כל זה, ואגב זאת תהיה ההודעה הכי ארוכה שכתבתי בפורום כלשהו איי פעם... כתבתי את כל זה כי הנושא הזה קרוב לליבי ומרתיח אותי כל פעם מחדש! בהיזדמנות זאת אני מזמין את כולכם להציץ מידי פעם בפורום אופנועים, שם נימצאים אנשים שיש להם המון המון ניסיון והם שנים על הכביש עם הכלים הכי מסוכנים שיש וחשופים לגן חיות שיש כאן כבר זמן רב... אגב משם בין היתר אני שואב את התפיסה הזאת... ותחשבו על זה, כמה שזה עצוב זאת למעשה האמת!|

בר מן

New member
אז ככה .. אתה מדבר על עיוור קרא

המשטרה כן נועדה לשמור על החיים שלך וזה במקרה שאת עושה טעויות ולא תמיד הם יהיו שם אבל הבן אדם שהכי צריך לשמור על החיים שלך זה אתה אם תסע כחוק לא יהיה לך תאונות ולא תאבד את החיים אז את ממש סתם זורק שוטוית וזה נכון שהם צריכים להייחס לשיכורים ולשאר הדברים ולא על מהירות אבל אם היית קורא נכון המכתב שלי נועד לאמר שלחגור זה טוב ואם תסע לאט זה יקטין לך את ה5 אחוז לפגע למה לקחת אותו בחשבון ?

באמת??? ../images/Emo6.gif

כמה דברים לפני שאני זז לשון... "המשטרה נועדה לשמור על החיים שלך" - נכון מאוד רק חבל שלא כך נעשה בפועל וכל פועלם זה לגזול מאיתנו כסף... בקשר ל"אם תיסע כחוק לא יהיה לך תאונות ולא תאבד את החיים" בוא נגיד ככה הלוואי והיית צודק! אבל גם מי שנוסע כחוק לא מבטיח שום דבר! מי מבטיח לי שלא יבוא איזה נהג משאית/מונית/אוטובוס עייף ויכנס בי ויכסח לי את הצורה? מי מבטיח לי שלא יבוא איזה נהג שיכור כמו שקרה פה! (תיקרא ותיראה איזה מקרה מזעזע, אני מציע לך לקרוא גם את התגובות) דבר אחרון זה שאתה טועה... ה- 5% שהמהירות גורמת לתאונות היא בשיקלול כללי כמו שהיבנתי מההודעה שלך... היא כגורם נטו, כלומר שהמהירות היא הייתה הגורם! כלומר אם תיסע לאט תפחית ב- 5% את הגורם של המהירות, אבל מה שאני מנסה להסביר לך זה שהמהירות היא גורם זניח בתאונות בארץ ובכלל בכל העולם, אבל המשטרה מתיחסת אליה כגורם המרכזי (מי צעק כסף?) לילה טוב... ותחשוב על זה במקום לנסות להיתווכח כל הזמן... אני רק מנסה לעזור...
ובקשר לחגורות אני מסכים איתך לא ב- 100 ב- 1000000 אחוז... חגורה זה חשוב מאוד

apl

New member
פעם הבאה צריך להיזהר יותר

תמיד לשים חגורה,ויהי מה-חברים\ידידות\בחורות שאומרים לא סטיילסטי וטיפשי לשים חגורה,,,WTF? ולא לנסוע במהירות מופרזת ביחוד בלילה כשהראות לא מושלמת. ולצערנו המזל הרבה פעמים לא מגיע כשצריכים אותו,אבל יש מקרים שזה מזל להישאר בהם בחיים,והם לא קורים הרבה פעמים(ולי אישית יש תאוריה שלמה לגבי אותו מזל\גורל בחיים)... זה יכל היה להיגמר אחרת. !watch out guys

בר מן

New member
אני יודע :) מזל שאני בחיים אני אמרת

י לעצמי שאם יקרה לי משהו זה בצבא אני רוצה לעשות את השירות על הצד הטוב ביותר :) ושום דבר לא ימנע ממני אפילו לא הכביש ... מזל שיצאתי בחיים אנשים חגרו ואל תסעו מהר כי תמותו עוד לפני שתלבשו מדים ירוקים

למעלה