איך הורסים מחשב?

מיצי123

New member
איך הורסים מחשב?

איך אני יכולה להרוס חומרה כמו שצריך ובלי שיראה כאילו זה נעשה במזיד? ספק כוח, לוח אם , משהו רציני שיצריך החלפת כל המחשב. אם אני אשנה הגדרות חשמל בביוס ואשרוף אותו יגלו את זה? ואולי אני אמשש עם ידיים מזיעות את הלוח אם? (אל תרגישו רע - זה מחשב מאוד מאוד מאוד מאוד ישן, אני חושבת שזה 286)

optimus1

New member
זהירות סכנה!!! סיפור אמיתי מ- 1999!

האחריות על קריאת/ביצוע תוכנה של הודעה זו על הקורא בלבד!!! תוכן ההודעה הינו בדיחה ולא נועד לביצוע!!! אם קיימת לך האפשרות להעביר את מתג המתח של המחשב ל 110V... אז תעבירי... תרכיבי משקפי שמש... שימי אטמי אוזניים... יש להרחיק ילדים קטנים (כגון הורים וכו...) מומלץ לוודא שיש ביטוח חיים/מבנה... "מומלץ" לעשות זאת עם נעליים כאשר עומדים על שטיח... ועדיף בחושך מוחלט... חברי לחשמל... ותדליקי... ניתן לראות ברקים יפים במשך כ 10 שניות... ולהריח ריח של מתכת ופלסטיק שרוף במשך שעתיים... אם יש מצלמה צלמי... זהו מוות מוחלט ואכזרי למחשב ותכולתו. אני באופן אישי לא ממליץ, זה מעשה מסוכן, טיפשי וחסר אחריות!!! נ.ב. לא לשכוח להחזיר את מתג המתח ל220V להתקשר מיד לחברת הביטוח ולהודיע "שברק פגע" במחשב שלך.... או שאת יכולה לקנות מחשב חדש, ניתן להשיג היום מחשבים ברמה סבירה למשתמש הפשוט במחירים דיי נמוכים. שירות זה ניתן ע"י אגודת צער בעלי מחשבים...

ashkeloni

New member
אפשר גם לחבר חיבורים במקומות

שהם לא אמורים להיות מחוברים

Master Boo

New member
../images/Emo6.gif

"ובלי שיראה כאילו זה נעשה במזיד" ....... "זה לא אני! באת! הפטיש שניצל........ הוא פשוט תקף את החשב!"

moshag

New member
הריסת חומרה.

תישמעי יש שני דרכים. 1.מתי שה-WINDOWS יעלה תילחצי על תפריט התחל,תוכניות,עזרים,בדיקת דיסק. בבדיקת דיסק אל תסמני את תקן שגיאות אוטומטי,וכך במהלך הזמן המחשב לאט יגמר. 2.-תביאי דיסק עים וירוס ותשתילי וירוס.

רק לידע כללי...

2 השיטות שתיארת לא פוגעות במחשב בכלל! במקרה הגרוע הדיסק הקשיח יהרס. במקרה הפחות גרוע פשוט תהיה בעיה בהפעלת חלונות. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות יפתרו את הבעיה... יום טוב גיליוטין

הדרך הכי נקייה

היא לעדכן את הביוס של המחשב, באיזשהוא ביוס לא מתאים, במצב כזה כל מה שתראה על המסך יהיה מסך שחור.

מיצי123

New member
מדהים! בדיוק לפני שהגעתי לתגובה שלך

חשבתי לעצמי, מממ... יש עוד אפשרות - לעדכן את הביוס ולהוציא מהחשמל באמצע העדכון! אבל נזכרתי - אין למחשב אינטרנט!

לא צריך אינטרנט בשביל לעדכן ביוס

מספיק תלך לחבר ותוריד תוכנה לעידכון ביוס ותעלה לשם משחק או משהו. עוד איפשרות לדפיקת מחשב היא ללכת להגדרות של הביוס ולהתחיל לשחק עם ההגדרות כמו ילד קטן, תאמין לי תוך דקה אתה דופק לוח ככה.

itamartal

New member
חשבתי

אתה יכול אולי להוציא את כל הג'אמפרים מתוך המחשב (זה כשלעצמו יעשה קצת נזק), ואז וקצר בעזרת כמה חוטי נחושת בין ג'אמפרים שונים על הלוח, או מלוחות שונים. אז להפעיל את המחשב, ולראות מה קורה. בסוף פשוט תוכל לשלוץ את כל החוטים החוצה, ולהחזיר את הג'אמפרים למקום שיראו "כאילו" טבעי, ולא תוכל לראות שום נזק חיצוני, אבל אולי כמה שבבים יהרסו מזרם גבוה מדי.

Blizzard171

New member
פשוט

שימי מגנטים מול ההארד דיסק זה הורס אותם תוך דקה D: ואל תוציאי תחליפי ג'אמפרים יהיה יותר נחמד

zagzagzag

New member
בשביל להרוס לוח אם

אפשר לזרוק רכיב מתכתי כלשהו (בורג למשל) על הלוח כאשר המחשב פועל לא ניסיתי
אבל זה אמור לעבוד אגב, השרשור הזה מצוין

למעלה