איך ההרגשה לו היו מעיפים אתכם מקבוצה שאתם משתתפים בה באנטרנט

איך ההרגשה לו היו מעיפים אתכם מקבוצה שאתם משתתפים בה באנטרנט

פייסבוק
טוויטר
ווטצאפ
תפוז
וכן הלאה.
איך ההרגשה שלכם לגבי זה?

מה גם שנותנים לכם התראה ותוך זמן קצר אתם נחסמים מהקבוצה ומהחברות של המנהל...... מה אתם חושבים? בלי לברר מה קרה למה איך מדוע ישר מוחקים אתכם

גור42

New member
למה את שואלת? העיפו אותך מאיזשהו מקום?

כן

סתם רציתי לדעת איך ההרגשה אצל אחרים....
כי היה לי איזה לשניונת משהו שזז לי בבטן אבל מיד התעשתתי על עצמי כי לא שווה לי את המאמץ של האנרגיות שלי לבזבז על היעלבות

גור42

New member
ברור שזה מבאס. וזה בכלל לא עניין של "היעלבות"

זה פשוט חוסר צדק. בהנחה, כמובן, שאת יודעת שלא עשית שום דבר רע שמצדיק את המעשה. ומההיכרות הקצרה שלי איתך כאן בפורום, אני מאוד מאוד מתקשה להאמין שזה הגיע לך.

ברור

אבל לפחות במקום להתקיף ישר למחוק לחסום וכאלה תברר מה קרה אולי באמת קרה משהו אולי אני צריכה עזרה קצת אנושיות לא תזיק בארץ הזו לאף אחד תאמין לי

איפה לא הספקתי לשאול

הוא כבר מחק אותי וחסם אותי ממנו ומהקבוצה. מיד אחרי שכתב שהוא שוקל לחסום אותי. כל זה קרה תוך שניות. איך אפשר להגיב כך?
טוב אני רשומה שם בכל כך הרבה קבוצות ואין לי בקרה על הרישום שלי לקבוצות שם ויש מעט מאוד קבוצות שאני משתתפת בהן באופן פאסיבי בקושי. כך שזה ממש לא משנה לי שיש קבוצה שבה אני לעולם ועד לא אשתתף יותר.
אולי היתה איזושהי צביטה רגעית אבל זה עבר לא מתעסקת במחשבות על זה יותר מידי

arana1

New member
"פשוט לצלם" ?

גם אני קיבלתי שם הערה ומחיקה מהמנהל שהוא חולה שליטה ולכן לא מאפשר לזוז מילימטר מפורמט מסויים ומהכללים
אבל אלה ממש לא דברים ששווה להתעקש עליהם
כי זה לא עקרוני

הבעייה היא בקבוצות אחרות שדנות בדברים עקרוניים יותר וגם שם בדיוק כמו כאן יש הקפדה על טריטוריאליות מאוד נוקשה שלכן גם מטבעה לכלול תפישות מאוד חשוכות ומקובעות לגבי הטבע והאופי הנכון של דיאלוג
וגם שם כמו פה
כל סטיה הכי קטנה מרשת ההקשרים הכי שחוקה ולעוסה משאירה אנשים עם פה פעור ומזועזע
עזבי
אל תקחי ללב
אמרתי לך שנ"ט זה סוג של דפקט

אני לא לוקחת ללב

השתגעתי? הלב שלי לא מחסן ....

אוקצור אנלא בקטעים של עקרוני לי אחפש את החברים שלי במקום אחר.

dina199

New member
אין ספק שזו ההרגשה.

את צודקת. הכי טוב להתעשת ולהמשיך הלאה. הם לא שווים לבזבז את הכוחות שלך עליהם.

arana1

New member
קרה לי מאות פעמים

בהתחלה לא הבנתי אבל אחרי זה קלטתי שלקבוצה נ"ט יש כללים מאוד מוגדרים שגם מאוד שונים מהדרך שבה אני תופש קבוצה אז מבחינתי זה אמנם בעייתי אבל למדתי לחיות עם זה בשלום יחסי
קבוצות נ"ט נוטות להיות מאוד טרוטוריאליות ולהעדיף אווירה נעימה ( התלקקות הדדית) על פני דיון מעניין במהות הדברים
בשביל להשתייך לקבוצה נורמטיבית אתה חייב לחשוב כמו כולם אחרת אנשים לא מבינים מה אתה בכלל עושה שם

dina199

New member
קלעת בול

הדרישה היא ל'אווירה נעימה'.
ו'משום מה' הדרישה לאוירה נעימה באה מנ"טים והיא עבור נ"טים בלבד.
האם היכן שהוא במקומות האלה מישהו דאג או דרש 'אוירה נעימה' עבורך ?

למעלה