איך הגענו למצב הזה?

CameronLine

New member
איך הגענו למצב הזה?

למה כל פעם שמישהו מנסה לעשות משהו בקהילה הזאת, מישהו יוצא עליו, או ליתר דיוק הרבה מישהם? למה האנשים היחידים שטורחים לעשות משהו למען הקהילה הזאת [וכן, אני מרשה לעצמי להכליל את עצמי בתוך הקבוצה הזאת], צריכים להרגיש כאילו שהם תמיד לא בסדר? למה שירי, שלקחה על עצמה ניהול פורום, כאילו שאין לה מספיק דברים על הראש, צריכה לספוג עלבונות כאלה, לא משנה על איזה רקע ועל מה זה מבוסס! למה בפעם הקודמת שהתחלתי לדבר על לפתוח אירגון חדש ביסקסואלי, קיבלתי תגובות שרומזות, אם לא אומרות באופן ישיר, שאני רק מדבר ולא עושה שום דבר? למה אנשים בפאנורמה ובקהילה בכלל צריכים להרגיש שהדעות הפוליטיות שלהן הן חטא? זכותו של כל אדם להביע את דעותיו הפוליטיות, ואם במקרה אותו אדם הוא מנהיג של קהילה [וכן, היא מנהיגה, היחידה כרגע. ותלכו כולכם לעזאזל, מגיע לה את הקרדיט על זה] להכניס את התכנים האלה לפורומים, לרשימת תפוצה וכו'. שלא לדבר שאני לא ראיתי ששירי התחילה דיון קיצוני שמאלני רדיקלי כלשהו מאז שהפורום חזק לתחייה. כל דבר שנאמר בפורום שתור תחילת שרשור, היה רלוונטי וחשוב, ומעניין, ואיכשהו הצלחתם להסיט את הדיון לדיון על זה ששירי ופאנורמה הן כאלה וכאלה וכאלה. מה הפאקינג בעיה שלכם לפרגן? מה לא הבנתן באמירה של - אם לא מתאים לכם - קומו ותשנו, אל תשבו מול המחשב ותקטרו. לי זה לא התאים, אז אני קם ועושה. אני רציתי מסיבי ללא נאמברים מדכאים [מה שלא עבד בסופו של דבר] אז ביקשתי, ונלחמתי על זה, וכמעט רבתי עם שירי בגלל זה. אם למישהו פה יש בעיה עם ההתנהלות של פאנורמה, של הקהילה, שלי של שירי ושל שאר הא/נשים שעושים כל כך הרבה למען הקהילה, דברו לעניין, תעשו משהו, תציעו הצעות שיפור שיתאימו לכולנו. אל תשבו ותלכלכו ותעליבו! ולסיכומו של עניין, שירי, את מדהימה ומהממת, אני אולטרה גאה בך על הכל, כל מה שעשית בשנתיים פלוס האחרונות, ואני אוהב אותך. זרקי זין על כולם :} קמרון.

Bi Free

New member
מצטרף לקמרון

שירי עשתה ועושה המון למען פיתוח של הקהילה הביסקסואלית, אירועים כמו המסי-בי, הבימוביז,הגושים במצעדים, הכתיבה בפנזין, וכמובן עכשיו הניהול החדש של הפורום הזה! הם הדברים שגרמו לי, אישית להרגיש שיש לי לאן להשתייך, שיש אנשים כמוני שמזדהים איתי, בתקופה בה גיליתי את הביסקסואליות שלי והייתי צריך להרגיש שייך ושיש מי שמבין אותי בעולם הזה שהיה חדש לי מאוד. אז תודה רבה לך שירי, תמשיכי להיות מהממת כמו שאת! אלון

Kutaly

New member
תרשה לי להשאר טכני בשלב הזה.

קודם כל, ביקורת תמיד תהיה וזה לא דבר רע. ככל שהדעות של מישהו/י יותר קיצוניות, כך גם התגובות יהיו בהתאמה. זה צפוי. יותר מזה, יש גם את הקטע שאנשים חסרי סבלנות. אתה מציע להקים ארגון אז אנשים מצפים שתוך יום כבר יהיה לך מערך שלם ומתפקד כי אם לא אז "מדבר ולא עושה שום דבר...". בכלל, אנחנו עם של קוטרים. קח דברים לתשומת לב, אבל אל תתרגש מעבר למידה. עכשיו, דיברת על להסיט את הדיון אז אני תוהה אם הכוונה שלך היא לדיון תמיכה בשירי או שיש מקום להצעות קונקרטיות לגבי הקמת ארגון ביסקסואלי חדש? כי יש לי הצעה.

CameronLine

New member
אמרתי שמי שרוצה להצטרף

שישלח לי מייל, בינתיים רק שלושה אנשים פנו אליי, ורציץי לחכות עוד קצת לפני שאנחנו מתחילים דיון בנושא, אם בימים הקרובים עוד אנשים לא יראו התעניינות, אני אפתח רשימת תפוצה ונתחיל לדבר על זה. זה שרשור הוצאת קיטור, מה שהיה פה זה לא ביקורת, זה ירידה. ביקורת אמורה להיות בונה, לא הורסת. ועם כל הכבוד, כשדיברתי על להקים אירגון חדש אמרתי שברגע שאני אסיים עם הבלאגן של חיפוש דירה אני אתפנה לזה, כך שהטענה הזאת ממש לא מתקבלת. ושום דבר ממה שאמרת לא מצדיק את היחס ששירי קיבלה, לא משנה האם הדברים נכונים או לא, לא משנה אם היא קיצונית, אין שום סיסה בעולם שכל דיון שמתחיל בקהילה תחזרו ותזכירו לה את זה, במקום לעסוק במה שחשוב - הקהילה עצמה.

Marsnik1

New member
כי אנשים הם אנשים

אבל גם, כי אנשים לא מסכימים, ויש להם דעות שונות, ולפעמים זה פשוט מצטבר ממקומות שונים. 2 טרולים, ו3 ביקורות שונות מאנשים שחושבים אחרת ממך הם בהחלט מספיק לשבוע אחד בכל אופן, כשאתה עושה הרבה אתה גם נתון להרבה ביקורת. בהצלחה בעשייה *דגלביסקסואלישאין*

Unrelated

New member
תודה לכולן/ם, אבל

אני אשמח אם הדיון הזה לא יגלוש גם לפה... :/ אה, מוזמנות/ים להגיב לדיון ברשימה במקום...

למעלה