מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
5 סיבות
זה באמת לא ממש חשוב להן5 סיבות
הסיפור עם הכסף הוא שאם אתה מכוער עם כסף יצאו איתך רק בשבילזה באמת לא ממש חשוב להן
תגיע עם מרצדס
תהיה נדיב, נחמד וחכם
וכל בחורה תרצה אותך
זה שאתה קמצן, טיפש ואטום זאת הבעיה
לא המראה
ראית פעם את ציון ברוך ? גמד מכוער, שיצא עם כל הדוגמניות בישראל
מה שאני זוכר , בנות הזוג שלו לפני יאנה היו חבורת יפיפיותהסיפור עם הכסף הוא שאם אתה מכוער עם כסף יצאו איתך רק בשביל
להוציא ממך כל שקל.
עם מי ציון ברוך התחתן עם בר רפאלי?
לא,עם יאנה - הרבה הרבה פחות יפה ממנה והרבה יותר נמוכה ממנה.
אולי הם הסתובבו איתו בשביל היחסי ציבור?מה שאני זוכר , בנות הזוג שלו לפני יאנה היו חבורת יפיפיות
שכולן גבוהות ממנו בראש, ורובן דוגמניות
לינור אברג'יל
קרין מגריזו
אסתי גינזבורג
אור גרוסמן
ועוד כמה כאלו
תפסיק לתת לעצמך תירוציםאולי הם הסתובבו איתו בשביל היחסי ציבור?
ידוע היום שיח"צ קובע הרבה לידוען מה לעשות.
עם מי אסתי התחתנה?
עם מישהו יפה ועשיר.
אני מדבר על משיכה פיזית,אפשר לתת עוד 100 דוגמאות של גברים מכוערים שהתחתנו עם דוגמניות
מעניין, שאף אחד פה לא הזכיר במילה אחת, את האישיות, שממנה נובעים:אני מדבר על משיכה פיזית,
משיכה פיזית לא נקבעת מכסף ומעמד.
אלא מפנים,גוף,גובה,אתניות(גזע,צבע) וגודל הזין.
ככל שהאישה הולכת לכיוון להתחתן/לעשות ילדים/לבנות קן וכד' היא נותנת יותר
משקל לסטטוס כסף,אישיות ועוד ז"א לא קשור ישירות למשיכה פיזית.
אני מדבר על משיכה מינית.מעניין, שאף אחד פה לא הזכיר במילה אחת, את האישיות, שממנה נובעים:
גישה, הקשבה, הערכה, תרבות, ביטחון עצמי, אמינות ועוד.
"אישיות כובשת", היא בהחלט גורם, שמעודד משיכה מינית. זו לא החרמנות האוטומטית של מבט ראשוני ברחוב.אני מדבר על משיכה מינית.
אישיות לא מגרה מינית וחשובה יותר לאישה ככל שמתבגרים והיא בוחרת בן זוג להשתקע איתו.
זה השקר שמספרים לך..."אישיות כובשת", היא בהחלט גורם, שמעודד משיכה מינית. זו לא החרמנות האוטומטית של מבט ראשוני ברחוב.
בעל אישיות כזאת יכול ליצור קשר עם כל אחת וללכוד אותה בקסמו האישי, לקשר מתמשך, או מזדמן.
זה גילך הצעיר ובורותך בהבנת נפש האדם, שמוליכים אותך באף.זה השקר שמספרים לך...
העובדה היא שאין הבדל בין גברים ונשים.
אם לך חשוב היופי של האישה לאישה חשוב באותה מידה היופי של הגבר.
אתה מבלבל בין משיכה לשותפות חיים.זה גילך הצעיר ובורותך בהבנת נפש האדם, שמוליכים אותך באף.
אצל גברים, כמו אצל נשים, ישנה החרמנות הראשונית וישנה זו המתמשכת.
היתה פעם כתבה אחרת, שטענה, שאישה מרגישה הרבה יותר בנוח, כשהיא
ערומה, בחברת גבר שאינו מציג גוף חטוב כשל אל. נינוחות בחברה, יוצרת
רצון לשותפות. ואני לא מדבר כאן על שותפות לחיים עם ילדים ומשכנתא.
אני לא מבלבל שום כלום. אתה פשוט צעיר, שלא מסוגל לראות, את מה שנמצא טיפטיפונת מעבר לאף שלך.אתה מבלבל בין משיכה לשותפות חיים.
בשותפות היא תרצה גבר עם קצת בטן שלא יהיה אטרקטיבי מידי ויעזוב/יכנס למערכות יחסים עם אחרות בזמן שהוא איתה.
לגבי שותפות בלי ילדים ובלי מחויבות(סתם חברה) - היא משקרת אם היא אומרת שהיא מעדיפה גבר לא חטוב.
זה כבר משהו אחר,הם התרגלו ואין להם כוח לפרק את החבילה:אני לא מבלבל שום כלום. אתה פשוט צעיר, שלא מסוגל לראות, את מה שנמצא טיפטיפונת מעבר לאף שלך.
ישנם זוגות, שנשואים כבר שנים וישנה ביניהם משיכה מינית בריאה, שאינה תלויה בחרמנות הרגעית. זה
לא פוסל פזילות הדדיות, מצד שניהם, לישבנים עסיסיים ברחוב, אבל בהינתן ההזדמנות, מעטים יקפצו
עליה, בלי קשר לגיל של איש מהם. כשתתבגר תבין.
אתה טועה בענק, ובמיוחד ככל שעולים בשכבת הגיל, מכיוון שככל ששכבת הגיל גבוהה יותר, הפער בין כמות הנשים לכמות הגברים גדל, "לטובת" הנשים, מה שאומר שככל שמתבגרים, מבחר הנשים עבור הגברים גדל ומבחר הגברים עבור הנשים קטן. גם אם נשים בשנות ה20 המוקדמות שלהן בוחרות על פי מראה (הסרטון טוען, אבל לא מוכיח), החל משנות ה20 המאוחרות שלהן, הן כבר לא יכולות לעשות כך. מה שנשאר תמיד חשוב זה ביטחון ויציבות, אז הן בוחרות מישהו שהן מסתדרות איתו ומרוויח יותר מהן (אני מדבר על נשים ממוצעות, לא על מכוערות, לא על עשירות). למעשה, אם היה לך בית משלך, בלי משכנתא, למרות שאתה בן 52, גם אם אתה נמוך, מכוער, לא מרוויח מי יודע מה, אבל אין לך חובות, היית יכול למצוא אישה בת פחות מ30, אם היית נחמד אליה, זה הכל, אפילו להרשים אותה לא היית צריך, כי מה שהיא מחפשת זה מישהו שהיא יכולה להסתדר איתו, ביטחון, ויציבות, היא כבר לא במצב שהיא יכולה להיות בררנית.זה כבר משהו אחר,הם התרגלו ואין להם כוח לפרק את החבילה:
אולי מדובר בבית משותף,הרגלים משותפים ועוד.
חוץ מזה זה לא שהם הולכים למצוא מישהו מדהים גופנית אם הם יעזבו...
ברור, אבל הפנטזיה של רוב הגברים זה אישה יפה מאוד אפילו שהם לא יפים/פחות יפים "ממנה".היית יכול למצוא אישה בת פחות מ30
יש פנטזיות ויש מציאות. מכיר את הפתגם "תפסת מרובה לא תפסת"? מצא מישהי ברמתך ולא כמה רמות מעליך. מישהי כמה רמות מעליך תנצל אותך ותלך עם מישהו אחר שעדיף עליך כשתמצא אותו. אתה לא רוצה מישהי שאתה מהווה פשרה עבורה, כי היא תעזוב אותך כשתמצא מישהו שעדיף לה עליך. אתה צריך מישהי שתחשוש להפסיד אותך לא פחות משאתה תחשוש להפסיד אותה.ברור, אבל הפנטזיה של רוב הגברים זה אישה יפה מאוד אפילו שהם לא יפים/פחות יפים "ממנה".
זה השקר שלנשים פחות חשוב המראה ולכן תיאורטית אם תתאמץ מספיק(ויהיה לך מספיק כסף,סטטוס וכד') תמצא אישה יפה מאוד שתמשך אלייך פיזית
וזה כמובן שקר.
בדיוק,נכון מאוד.יש פנטזיות ויש מציאות. מכיר את הפתגם "תפסת מרובה לא תפסת"? מצא מישהי ברמתך ולא כמה רמות מעליך. מישהי כמה רמות מעליך תנצל אותך ותלך עם מישהו אחר שעדיף עליך כשתמצא אותו. אתה לא רוצה מישהי שאתה מהווה פשרה עבורה, כי היא תעזוב אותך כשתמצא מישהו שעדיף לה עליך. אתה צריך מישהי שתחשוש להפסיד אותך לא פחות משאתה תחשוש להפסיד אותה.
שטויות, כרגיל.זה כבר משהו אחר,הם התרגלו ואין להם כוח לפרק את החבילה:
אולי מדובר בבית משותף,הרגלים משותפים ועוד.
חוץ מזה זה לא שהם הולכים למצוא מישהו מדהים גופנית אם הם יעזבו...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.