איך בחורה בת 21-23 תצא עם בן 18?

לירו

New member
איך בחורה בת 21-23 תצא עם בן 18?

מה דרוש כדי לגרום לבחורה בטווח הגילאים 20 עד 23 לצאת עם בחור בן 18... מה בחורות בגילאים האלו מחפשות? אם בכלל יש שוני בין בחורה בת 18 עד 20 לבין בחורה בטווח הגילאים הנ"ל? מבקש תשובות רציניות מחשבות מקוריות, ומקורות יודעי דבר!!! ועד כאן למהדורה מוגבלת זו

לירו

New member
די עם הפסימיות....

אם אתם חושבים שזה בלתי אפשרי, אז אני מצטער! פה זה לא המקום בשבילכם להשאיר הודעה!!! יתקבלו כאן רק הודעות חיוביות ומקוריות ומעשירות בידע!!!

ליאן.

New member
תגדיר ´דרוש´.

הרי לא מדובר בטריק מסוים.. מקסימום נדרשת הערכה גבוהה לנשים ובגרות שלא בטוח שיש בך אם אתה שואל שאלה מעין זו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצחיקול! למה, נראה לך הגיוני חומד, שבחורה בת 22, 23 תרצה לצאת עם מישהו בן 18? הרי דבר ראשון, זה ידוע שבנות מתפתחות/מתבגרות הרבה יותר מוקדם ומהר מבנים. ברוב המקרים בנות בנות 23, 24 שוות בהתפתחותן לגברים בני 27,28 + (והן גם תחפשנה להן בני זוג בגילאים הנ"ל). לבחורים בני 18, מן הסתם, תתאמנה יותר בנות בנות 18, 17 ומטה. דבר נוסף, בחורות בנות 21, 22+ נמצאות בשלב אחר מנערים בני 18. הן סיימו את הצבא, חלקן רוצות טיול, חלקן רוצות לימודים וחלקן אף רוצות וחושבות על מערכת יחסים שתוביל לנישואין, מה שבני 18 ממש לא יוכלו או ירצו לספק להן. בחורים בני 18 העומדים להתגייס, ממש לא חושבים על מערכת יחסים רצינית, (וגם אם כן - אז לא כזו שתוביל לנישואים) אחרי שהם משתחררים, הם רוצים חופש. מהכל. הם רוצים טיול, הם רוצים ´לכבוש´ כמה שיותר... חלקם עוברים גם תקופה של "לז***" כמה שיותר בלי התחייבות ובלי בטיח... אז כן, יש שוני... רוב החברות שלי, (בגילאי 23+) מחפשות בשלב זה של חייהן, את הגבר האחד והיחיד, זה שיהיה אב ילדיהן בעתיד (הלא רחוק) ככה שבני 18 ממש ממש לא מעניינים אותן (אלא אם כן זה בשביל אחותן הקטנה שבכיתה י´...
) אם אתה כל כך מתעקש... אולי.. אבל ממש רק אולי.. קיימת בת ה-22, 23 שמחפשת קשר עם "ילדון"... (בכל אופן, מקווה בשבילך שכן...
) למרות ששוב... לא נראה לי כל כך הגיוני... שתהיה לך בהצלחה...

rattlehead

New member
הרגת אותי.. :)

אפשר לקבל את הנוסחה של חישוב התפתחות הנשים ביחס לגברים? כי עכשיו אני בן 23 (טוב נו.. עוד מעט) אז כאילו... המממ... אני אמור לחפש מישהי בסביבות ה19 (בהנחה שצריך הבדל של 4 שנים) וגם זה מינימום.. אולי בגן שושנה אני אמצא את מבוקשי :) מה שכן, גם אני חושב שהבעיה היא ה"שלב בחיים" שאתם נמצאים בו. היא סיימה צבא. מתחילה את ה"חיים האמיתיים" ואתה רק מתחיל צבא עם כל הבעיות שבדבר. לא נראה לי שרק בנות שמחפשות "ילדון" יתעניינו. אם יש לך את זה, יש לך את זה :) (סוטת, לא כועסת, נכון? יודעת שאני מת עלייך :)

T r i l i a n

New member
הערה לא קטנה

לא כולן עסוקות בלחפש חתן או אבא לילדים
23? ילדים????? יש עוד המון זמן! קצת לחיות! אבל מה שבטוח - זה בעייתי. קשר למטרות סקס יכול להתפתח, אבל מעבר לזה... אתם באמת במקום מאוד שונה בחיים, נדיר שיהיו תחומי עניין רבים משותפים. אז לא הייתי בונה על יותר מיזיזות. ובגדול - דווקא קשרים בהם גברים צעירים בכמה שנים יכולים להיות מאוד מוצלחים. לנשים לא מעטות יש "פריחה מאוחרת" בתחום המיניות, אצל גברים השיא הוא בצעירותם. אז יש בזה משהו. (גברים גם חיים פחות
). אבל לא מדובר בבנים בני 17-18. ככל שמתבגרים ההבדל של 3-5 שנים נעשה משמעותי פחות. אז יתכן מאוד שיתפתח קשר יפה בין בחור בן 24 ובחורה בת 27, אבל בין ילד בן 18 ובחורה בת 21 - קשה לי להאמין. בכל מקרה,בהצלחה.

BlackUnicorn

New member
טעות טעות ועוד טעות... :/

דבר ראשון, כמו שיש גברים פדופילים שמוצאים משהו בבנות קטנות, וכמו שיש נערים שאוהבים נשים מבוגרות, כך גם יש בחורות שאוהבות צעירים. אני אישית חושבת שזה קצת מחליא, אבל לא חסר נשים שאוהבות צעירים, את הראש שלהם, גוף, חשיבה ילדותית וכו´. ידיד שלי למשל, בן 20 כיום, נהג כשהיה בן 18-19 לצאת עם בנות 23-26. אז מה? אין כאלה? יש, פשוט לא תמצאו אותן סתם מסתובבות בציבור או מודות על כך לחברותיהן. אגב, המשפט "בחורים בני 18 העומדים להתגייס, ממש לא חושבים על מערכת יחסים רצינית (וגם אם כן- אז לא כזו שתוביל לנישואים)." שוב טעות (מצטערת :) ). החבר שלי למשל מתכנן לי כבר חתונה, יש תאריך (ואני בת 18 וחצי.. הוא בן 18 גם כן. ), יש לו הרבה רעיונות בראש והקשר שלנו מאוד חיובי ודו צדדי (לשם שינוי, בניגוד לאקסים שלי). בכל אופן, יש גם יוצאי דופן, זה מאוד תלוי באופי של הבן אדם והחינוך שהוא קיבל. נכון, בד"כ המשפט הזה נכון, אבל בכל ציבור יש יוצאי דופן ואי אפשר לעשות הכללות. בכל אופן - בשורה התחתונה - קיימות בנות כאלה, בנות 22-23 שמעוניינות בקשר (אך בד"כ הוא לא יהיה מאוד רציני, אלא אם כן באמת התפתח משהו רציני ואהבה מטורפת..... ואתם יודעים איך אהבה גורמת לסובב את הראש כל כך בקלות) עם בני 18..... קיימות. בהצלחה לך בכל אופן, אך עצה קטנה ממני - אל תיקשר אליהן כל כך מהר, יש סיכוי טוב שהם ירצו ממך דבר אחד בלבד. (ואולי זה גם מה שאתה רוצה? :) )

לירו

New member
תגובה, חלקית....

לגבי תשובתה של ליאן... אם נדרשת בגרות ואם את מבינה את המושג המלא של המילה בגרות (ואינני מתיימר להבינה כלל וכלל) היית מבינה שנדרשת בגרות כדי לשאול שאלות (לפחות את זה אני יודע) ולולא שאלנו לא היינו מחכימים ואי לכך מתבגרים... לגבי התגובה היחידה הרצינית היחידה שנכתבה אני מודה לך...

לירו

New member
אני היחיד שמגיב נונסטופ לעצמי...

נא למחוק את ההודעה הכפולה.... וחוץ מזה אני לא שואל את השאלה כי אני לא מבין איך זה אפשרי, אני יודע אפשרי, אני מכיר בצורה עקיפה זוג שהתחברו כשהוא בן 16 וחצי והיא בת 20 וכיום אחרי 4 שנים הם עדיין ביחד... אז נא לחזור למטרה הראשית של השרשור: אופטימיות והרבה!!! ומקוריות כמו של חולת מיץ (דרך אגב אני מת על הניק, וגם לך לא תזיק קצת יותר אופטימיות)... וזהו לעכשיו, אני חוזר מחר בבוקר

seeyou

New member
מה דרוש כדי לגרום לבחורה ...?../images/Emo73.gif

לצאת עם בחור בן 18 ? תגדיר מה אתה מבין בזה...ולמה אתה מצפה... בדרך כלל ,בחורה בגיל 23 מעונינת בקשר עם "עתיד" ולא רק מין... אך ישנם בנות שלא חשוב להן הגיל ...היקר שיהיה לו הופעה "מרשימה" של הבחור...כולל מצב כלכלי טוב... אם הבחור הוא לא "ילדותי" אין שום בעיה...

Gisele

New member
תשובה רצינית

תראה, סה"כ יותר הגיוני שבחור בת 23 יצא עם בת 18 ולא להפך ואני מסכימה עם מה שאמרו כאן לגבי השלבים בחיים אבל!!! כמו שיש בני 18 בוגרים במיוחד (אהממ...אהממ...
) יש גם בנות 23 ילדותיות במיוחד! ולא רק ילדותיות אלא שטחיות וגם די סתומות ככה שאתם לא יכולים להגיד שכל בני ה18 ילדותיים וכל בנות ה23 בוגרות ומחפשות להתמסד (אני באופן אישי מכירה כמה שלא!) אני מאמינה שזה אפשרי במידה ולשניכם יש אותו ראש ושניכם מוכנים להקריב דברים מסויימים למען הצלחת הקשר. אמנם אני לא מכירה את הבחורה המדוברת אבל זה אפשרי במידה ושניכם מאוד מתואמים מנטלית. אני מציעה לך להיות עצמך ולשמור על פאסון רגוע,רציני וגם חמוד

girl111

New member
בדר"כ..

בנות מתפתחות מהר יותר מהבנים... בחורה בת 23 הרבה יותר בוגרת מילדון בן 18...ככה זה... בהמשך זה ה"פער" משתווה. כיום, הייתי מסכימה לצאת עם בחור בן 24-25 אבל כשהייתי בת 22,23 בחיים לא הייתי יוצאת עם בחור בן 19 (נניח)

johny r

New member
../images/Emo50.gifמגיעה לך תגובה רצינית

בחור צעיר, נפרדתי לפני זמן לא רב מהאקסית. לשאלתך למה זה קשור - אני היום בן 25 והיא 28. כשהתחיל הסיפור היינו בערך במקום שאתה מדבר עליו. היום לא יבוא לי טבעי לפתח קשר עם צעירה ממני, למרות שאני לא אפסול זאת על הסף. זה לא נראה לי הדבר הכי חשוב. סה"כ התורה פשוטה - לא חשוב בן כמה אתה, חשוב מה אתה מחפש והאם אתה יכול להעניק לפרטנר(ית) מה שהיא מחפשת. ענתה כאן מישהי שהיא וחברותיה חפשות מישהו שיהיה אב ילדיהן. נשמע לי מוקדם לגיל 23 אבל מי אני שאקבע ? הרעיון הוא - כנראה שאיתה זה לא ילך, כי אני מניח שלהיות אבא קצת גדול עליך עכשיו (מקווה בשבילך אחי). לתכל´ס, אם אתם "במקומות אחרים" בחיים - מבחינת השאיפות, הציפיות מקשר זוגי וכו´ - זה לא יילך. אם לעומת זאת מה שמפריד ביניכם זה רק הגיל (ואולי אמצעים כלכלים וכאלו דברים) - אין בעיה, זה ניתן לגישור. תפריד בין עיקר לתפל פה - סה"כ אתם צעירים מאוד. אתם עוד תגדלו ותתפתחו ביחד, וההבדל רק הולך ומצטמצם עם הזמן. אני לא אשקר לך - יש בעיה בלהתחיל קשר ארוך טווח מהנקודה הזו. כן, הכוונות שלה יהיו רציניות לפניך. אם יתאים לך - סבבה. לא יתאים לך - לא צריך. אם היא תפסול אותך היום רק כי בעוד 4-5 שנים אתם עלולים לא להתאים - היא לא שווה אותך בחור. זכור שאם האתגר שווה את זה פשוט שים על זה יותר מאמץ. אל תנסה להיות מישהו אחר ו"לשחק אותה" בוגר יותר או רציני יותר. זה ייתגלה sooner or later. אתה גם לא רוצה שהיא תרצה אותך בגלל פוזה. אין לי מושג מי זו ומאיפה אתה מכיר אותה. אם זו מישהי שלא ממש מכירה אותך ואתה רוצה "להתחיל איתה" - אין לי עצות. לעומת זאת אם אתה מכיר אותה ונמצא איתה באיזשהו קשר - נסה לבלות איתה יותר זמן ולהקסים אותה באישיותך הכובשת. נסה להדגיש יתרונות ולא להסתיר חסרונות. לדעתי לכל אחת תהיה רתיעה ראשונית מלחשוב על מישהו צעיר ממנה כעל חבר פוטנציאלי, רק מידת הרתיעה משתנה בין הנשים. אם היא תופתע ממך ומדברים שהיא תגלה בך, זה עשוי גם לשנות את דעתה. בהצלחה ! אל ייאוש !

rattlehead

New member
אהההההה

אז תגיד שרצית תשובה אחת שתתאים לך.... ואנחנו זרקנו פה אופציות כמו טיפשים.

טל קר

New member
קודם כל, העדר קונפורמיות,

אנשים שמונחים על ידי ´מה יגידו השכנים´, או ´זה לא מקובל´ או ´אבל זה בניגוד לנורמה´ לא ישקלו זאת כאופציה. אז צריך ראש פתוח. נסיון קודם בשבירת קודים חברתיים לדעתי גם מסייע. אחרי שבתור חיילת החבר שלי היה בי"א (הפרש של שלוש שנים) אז אחרי שעברתי את המשוכה החברתית הזו, זה בהחלט לא הקריטריון ש"יעצור" אותי בהווה (ההפך, אפילו אימצתי את זה בתור העדפה P:). מה שהכי חשוב לי זה הכימיה ביננו, ואם אני מעריכה אותו (כי הוא הומניסט מבריק ומשעשע), ואם אנחנו בגובה העיניים ויש לנו נושאי שיחה משותפים. עד כמה הוא צעיר ממני (ברגע שהוא עבר את גיל ההסכמה החוקי P:) ממש לא מהווה שיקול נגד. הקראש האחרון שלי היה על בחור שצעיר ממני בחמש וחצי שנים (לו עוד אין עשרים, לי יש 25). ובניגוד למה שכתבו כאן, אני לא חושבת שאני סתומה/רדודה/שטחית ולא תופסת אותו ככזה. אני חושבת בדיוק ההפך, שצריך להיות ההפך מסתומה/רדודה/שטחית כדי לוותר על נורמות חברתיות כאשר אין להן בסיס הגיוני בפני עצמן. לא צריך חוכמה יתרה כדי להיות חלק מעדר שפועל על פי ´כי ככה זה מקובל´.

למעלה