איך בוחרים קרן אג"ח?

מצב
הנושא נעול.

gizzz

New member
איך בוחרים קרן אג"ח?

איך בוחרים קרן אג"ח?
אמנם אני שואל לאחר מעשה אך בכל זאת אשאל:איך בוחרים קרן אג"ח? מה שאני עשיתי זה לבחון איזה מהן עשתה תשואה יחסית גבוהה שנה שעברה ואיזו מהן עשתה בשנה זו תשואה גבוהה ואותה בחרתי האם זה נכון לעשות? האם קרן שעשתה שנה שעברה בממוצע 10 אחוזים והשנה עד עתה 8 אחוזים זה אומר שאני אעשה בערך 2 אחוז עד סוף שנה ? הרי הקרן לא תקפוץ השנה ותעשה 18 אחוז. מה מומלץ בתחום הסולידי חוץ מאג"חים? האם תעודות סל סולידיות? איזו מתעודות הסל סולידיות?

n u 1

New member
gizzz - בחירת קרן אגח

איך בוחרים קרן אג"ח?
אמנם אני שואל לאחר מעשה אך בכל זאת אשאל:איך בוחרים קרן אג"ח? מה שאני עשיתי זה לבחון איזה מהן עשתה תשואה יחסית גבוהה שנה שעברה ואיזו מהן עשתה בשנה זו תשואה גבוהה ואותה בחרתי האם זה נכון לעשות? האם קרן שעשתה שנה שעברה בממוצע 10 אחוזים והשנה עד עתה 8 אחוזים זה אומר שאני אעשה בערך 2 אחוז עד סוף שנה ? הרי הקרן לא תקפוץ השנה ותעשה 18 אחוז. מה מומלץ בתחום הסולידי חוץ מאג"חים? האם תעודות סל סולידיות? איזו מתעודות הסל סולידיות?
gizzz - בחירת קרן אגח
מה שעשית זוהי הדרך הגרועה ביותר לבחירת - קרן אגח . אתה צריך להסתכל בחודש הגרוע ביותר שהיה - למניות . דהיינו בשיא הירידות של המניות - אתה צריך להסתכל מה עשו - בשיא הירידות של המניות - הקרנות האגחיות - אלה שאתה מעונין - לרכוש אותן . קרן אגח טובה - א. לא צריכה לרדת בכלל - באותו חודש קטסטרופלי - למניות . ב. ירידה של עד - 0.5 % - מבחינתי סבירה - אם היא קרן שמחלקת את הכסף בין מספר אפיקים - אבל - ללא השקעה כלל במניות . אין עבודה קלה - בבחירת קרן נאמנות .( לאו דווקא - אגח ) .

מצב
הנושא נעול.
למעלה