איך אתן שומרות על חום של בקבוקים?

ayush

New member
רק מים כמובן. אנחנו מגיל חודש עם

סימילאק והוא נמס מצויין !
 
אני מערבבת מים רתוחים בטמפ'

החדר+מים שרק רתחו ומגיעה לטמפ' הרצויה - קודם בודקת ואז מוסיפה את האבקה! אני לא בעד לתת בטמפ' החדר כי העדיין זה קר וגם אני לא אוהבת לאכול אוכל קר!
 
מצטרפת לשיטת התרמוס

מרתיחה מים מוזגת לתרמוס משאירה פתוח ומחכה שיגיעו לטמפ' הרצויה. כשמגיעים זוגרת וכך יש לי מים חמימים. בנוסף בכד קטן שומר מים בטמפ' החדר (נכון להיום קרירים). במידה ורוצה לקרר את המים שבתרמוס מוסיפה מים קרירים וכך יוצא בקבוק סימילאק מהמעבדה שלי
אין טענות מצד יורש העצר. ליציאות קניתי תרמוס צר שמכיל כליטר ועוד קצת - מצויין ומולץ מאוד !!
 
למעלה