איך אתן עוזרות לעצמכן?

ארבל40

New member
איך אתן עוזרות לעצמכן?

שאלה-
אני מרגישה שאני חייבת לבוא מוכנה יותר נפשית לקראת סבב נוסף.
לצערי אני לא בדיוק האדם הכי חזק נפשית ונראה לי שתמיכה נפשית תהיה הכרחית כדי לא ליפול לתהומות כמו בסבב הקודם..
מה אתם ממליצות? איך אתם תומכות בנפש ?
אני תוהה האם אני צריכה טיפול שיש בו גם מגע פיזי, כדי שתהיה גם השפעה מרגיעה ... (לא רק שיחות) אולי רפלקסולוגיה ..?

ממליצים על דיקור.. אותי אישית זה יותר מלחיץ מאשר מרגיע..

אבל עושה בכל זאת.. הד"ר אומר שהוכיחו שעוזר..

רפלקסולוגיה ועיסוי רחם

אני עושה אצל מישהי באופן קבוע רפלקסולוגיה ועיסוי רחם עושה לי ממש טוב! מאיזה אזור את בארץ? אני יכולה להמליץ לך

עיסוי

עיסוי רחם הוא על הבטן ומאוד עוזר לאזור ולרירית
אני הולכת למישהי ברמהש

בלונד23

New member
הילינג

עשיתי הילינג בפעם שבה נקלטתי עם הבת שלי. 10 פגישות עזרו מאוד, אבל לא יודעת אם זה מה שהביא את ההצלחה, מה שבטוח שזה לימד אותי הרבה על עצמי.

hatalya

New member
גם אני הילינג

פעם ראשונה שנחשפתי לזה כשהייתי שבורה אחרי הפלה. הלכתי בלי לדעת יותר מידי מה זה אומר. המטפלת שלי מתחילה כל מפגש בשיחה ואחר כך טיפול אנרגטי. אחרי שתי פגישות או שלוש אמרתי לה שאני מאוד אוהבת מגע, אז היא עושה לי שיאצו ומסיימת בטיפול אנרגטי. חייבת לציין שהגעתי ללא אמונה ונשארתי כי זה עשה לי טוב. היה לי עם מי לדבר על מה שאני רוצה. אחרי כחודש או חודשיים שהקפדנו על פגישה שבועית הורדתי לפגישה דו שבועית ועכשיו על פי צורך. דיקור - עשיתי רק בחודשיים האחרונים לפני הטיפול הנוכחי. אם את אוהבת מגע, רפלקסולוגיה זה נהדר ואפשר לעשות דרך קופות החולים. בהצלחה.

kaur

New member
בסיבוב הקודם הייתי בטיפול פסיכולוגי

וזה עזר לי להרבה דברים, גם בהתמודדות עם הטיפולים.
הפעם הדבר העיקרי שאני עושה למען הנפש הוא אימונים בחדר כושר - מוציאים שם את כל האגרסיות!

malina83

New member
דיקור ועיסוי

המדקרת שלי עושה לי עישוי נעים לפני ואחרי הדיקור. זה מאוד מרגיע אותי. הדיקור עצמו לא הכי כיף אבל אני מקווה שעוזר ותוך כדי שאני ממתינה עם המחטים היא עושה לי עיסוי קרקפת ופנים. רק אצלה אני מצליחה להתנתק ולחשוב מחשבות חיוביות.

ספורט גם עוזר, מעלה אנדורפינים ועכשיו במיוחד טיולים בטבע. מזג אוויר נפלא וטיול הרחק מרעשי העיר מאוד מועיל.

אני הלכתי למאמנת שגם עברה טיפולים

עוד כשנודע לי על הבעיה של בעלי והייתי שבורה מזה, התקשרתי וקבעתי פגישה.
ידעתי מחברים שאם באים בצורה אופטימית לטיפולים, זה עוזר יותר.
נקלטתי בהפריה ראשונה (שילוב של מנטלי ופיזי יחד
)
אחרי התמיכה ובהריון הייתי נורא עייפה בשביל לבוא בשעות הערב אז יצא שהפסקתי.

חזרתי אחרי ההפלה.

acka

New member
תשובה קצת שונה

הנפש שלי זקוקה להסחות דעת ולדברים עליהם יש לי שליטה.
אז אני בחרתי ללכת להתנדב וללמוד שפה חדשה.
כן כן, לחלוטין לא קשור לפוריות.
אבל שני הדברים הללו יחד גם העסיקו אותי רבות וגם הסיחו את הדעת.
בהתנדבות הרגשתי פתאום שאני לא רק אקה חסרת התועלת כי איני מביאה חיים לעולם, אלא אקה החכמה והמוצלחת שעוזרת לחניכיה וגאה בהישיגיהם.
בחוג שפה שלי היה כיף גם כן. זה היה משהו ששלטתי עליו - השקעתי ובהתאם להשקעה גם הצלחתי.
וזה אפילו סיפק לי תעסוקה למעקבים וההמתנות - אם ראיתן בחורה עם חוברת ספרדית בתור לאול' זו הייתי אני.
ודבר אחרון - השתדלתי להקפיד על פעילות גופנית כלשהי, אפילו אם זה רק הליכה בערב עם הבעל או עם חברה.

למעלה