איך אתן עוזרות לגוף שלכן להתמודד

בונדית

New member
איך אתן עוזרות לגוף שלכן להתמודד

עם השינויים במהלך ההריון? מלבד הקפדה על תזונה, מה עוד אתן עושות על מנת לעזור לו להתמודד עם השינויים הפיסיולוגיים ולהקל? התעמלות מיוחדת, עיסויים, טיפולים אלטרנטיביים, מריחת קרמים שונים, שמנים ארומטיים, נעליים שונות, משקאות שונים למעט מים וכו'.

ממליצה על דיקור סיני ../images/Emo140.gif

אני עושה כל שבועיים ולא היו לי בכלל בחילות הקאות ושאר ירקות או תופעות לוואי של הריון.... עכשיו אני בשבוע 35 ללא כאבי גב (טפו חמסה
) נראה לי שזה בזכות הטיפול.

אני עושה המון הליכות.

בהריון הראשון עשיתי הליכות עם בעלי כל ערב. היום עם העגלה במשך היום. בנוסף מידי פעם אני עושה לעצמי אמבטיה עם שמן וקצף (אני יודעת שזה לא מומלץ אבל זה עושה לי טוב) ואחר כך מורחת את הקרמים (ביומיום אני מתעצלת
).

אצלי הכל מהכל

תזונה נכונה, דיקור פעם בחודש, או לפי הצורך, יוגה פעם בשבוע לפחות, ושיאצו גם. כשמקפידים על תזונה, תנועה, מנוחה, ונעליים טובות לא חייבים טיפול קבוע, אלא אפשר לפי הצורך.

תמר36

New member
אני לא עושה כמעט כלום ותודה לאל

הכל עובר דיי בשלום. בתחילה סבלתי ממעט בחילות (דיי נסבלות) לא הקאתי בכלל. בשליש השני אני פרחתי, אפילו בטן לא יצאה לי. בשליש השלישי התחיל טוב, ורק לפניי שבועיים התחלתי להרגיש את הכובד (היום נכנסתי לחודש תשיעי). אני עדין מתפקדת בעבודה (אני גננת וזה לא קל), משתדלת לנוח ומניחה שהחודש הקרוב לא יעבור בקלות כמו כל ההריון, ואם לאמר את האמת אני מתה מפחד בכל מה שקשור בלידה עצמה כי זכורה לי טראומה מלידתו של בני (לפני שמונה וחצי שנים) לידת ואקום עם החלמה קשה.

למעלה