בכייף !איך אתם מעבירים את סופי השבוע?
השיח הוציא לי את המילה מהמקלדת, אז אוסיף- בהנאה גדולהאשמח לשמוע גם הצעות. להזכירכם, אני בתחילת שנות ה-40 שלי אז יהיו רעיונות שפחות אטה לאמץ.
קולנועאשמח לשמוע גם הצעות. להזכירכם, אני בתחילת שנות ה-40 שלי אז יהיו רעיונות שפחות אטה לאמץ.
תודה רבה. לא מזמן ראיתי בשני בערב דווקא את המתמחה שעוסק בטראמפ. לא מסוג הסרטים שאני הולך (לרוב מתח, קומדיה או שילוב ביניהם). בכל מקרה מאוד מומלץ. צר לי לגלות שאחד החברים הטובים שלי לא ממש התפתח ונשאר בקטע של סרטי פעולה בעיקר . טוב, כולנו שונים זה מזה.בכל מקרה
שיהיה בהצלחה רבה
לא מתחבר עם הווית הוויסקי, אבל נשמע כ"כ פשוט. ואכן, למה לסבך דברים?שישי בערב וויסקי עד עילפון, שבת לפני הצהרים התאוששות מהוויסקי.
זהו בערך.
אכן וויסקי לא רק שהוא בעצמו לא מסובך, יש לו גם את התכונה שהוא מפשט, ולו באופן זמני, את כל שאר הדברים שהסתבכו לך בחיים.לא מתחבר עם הווית הוויסקי, אבל נשמע כ"כ פשוט. ואכן, למה לסבך דברים?
תהנה כל עוד זה במידה.אכן וויסקי לא רק שהוא בעצמו לא מסובך, יש לו גם את התכונה שהוא מפשט, ולו באופן זמני, את כל שאר הדברים שהסתבכו לך בחיים.
(במקרה שלי יש סיבוך מסוים בוויסקי עצמו שנוצר כאשר אני צריך להסתדר עכשיו עם פולניה שתויה, שנהייה נורא חשוב לה ברגעים אלה להתווכח בהתלהבות על נושאים פעוטים, אבל זה חלק מהכיף)
שאלה תהיינה הבעיות הכי קשות בחיים.אכן וויסקי לא רק שהוא בעצמו לא מסובך, יש לו גם את התכונה שהוא מפשט, ולו באופן זמני, את כל שאר הדברים שהסתבכו לך בחיים.
(במקרה שלי יש סיבוך מסוים בוויסקי עצמו שנוצר כאשר אני צריך להסתדר עכשיו עם פולניה שתויה, שנהייה נורא חשוב לה ברגעים אלה להתווכח בהתלהבות על נושאים פעוטים, אבל זה חלק מהכיף)
בקיצור, כמו שאמרנו, בכיף ובהנאה גדולה.שישי בערב וויסקי עד עילפון, שבת לפני הצהרים התאוששות מהוויסקי.
זהו בערך.
עד עילפון לגמרי מתאים לישישי בערב וויסקי עד עילפון, שבת לפני הצהרים התאוששות מהוויסקי.
זהו בערך.
תשמעי אנחנו יכולים להפסיק מתי שאנחנו רוציםלשתות באופן בוגר ואחראי
והדרך עד לעילפון?עד עילפון לגמרי מתאים לי
הבעיה שלי, שלפני עילפון יש לפעמים להקיא
ואחרי עילפון יש להתעורר אחרי כמה שעות שנת עילפון בלי יכולת להרדם חזרה
אי לכך ובהתאם לזאת, ולא בשמחה, אני נאלצת לשתות באופן בוגר ואחראי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.