איך אתה יודע שאתה מדיום?

DelSol

New member
איך אתה יודע שאתה מדיום?

יש לי שאלה ..... איך אתה יודע שאתה מדיום ???? מה הסימפטומים של זה.... אני יתן לכם מה קורה לי.. חלמתי לפניי כחודשיים בתאריך ה 16.10.04 חלום על סבתא שלי שזה היום האחרון שאני יראה אותה ואכן כך זה היה יום למחרת סבתא שלי ניפטרה ולא סיפרתי לאף אחד על החלום יש לי הרבה דברים מוזרים שקוראים לי כמו זה שאני חושב על משהו ותמיד זה קורה ולפעמים אני אומר לעצמי בכוונה אני יחשוב על זה כדיי שהסיקויים יהיו קלושים שזה יקרה.. אבל זה תמיד קורה.. אשמח לקבל עצות מהמבינים פה.......... תודה מראש

פפסית

New member
גם לי קורים כאלה דברים!

ותמיד אתה יכול ללכת לעשות מבדקים [= אני חייבת לספר מה קרה לי! טסתי לארצות הברית להתארח אצל דוד שלי, בכל מקרה באותו הלילה חלמתי שאני, אמא שלי, אחותי ודודה שלי יושבים במכונית ומטוס בא להתרסק עלינו (ככה זה נראה) אבל באותו הרגע הוא לא מתרסק! הוא כאילו נעלם כזה... ואין פיצוץ אין כלום! יום למחרת נסענו במכונית ארבעתנו ומטוס עבר מעלינו נראה כאילו הולך להתנגש בנו ואז נעלם! רציני זה היה מפחיד כזה...

DelSol

New member
ויש לי דה ז'ה ווה בלי סוף כל הזמן

כל הזמן כל הזמן יש לי דה ז'ה ווּּּ כל הזמן אני רואה דברים אני קולט דברים והם מוכרים לי מחלומות

ת מ ו ז

New member
תראה

לדעתי, אם אדם מפתח את עצמו ברמות רוחניות הוא יכול להיות מדיום. מה שאתה צריך לעשות לדעתי... זה לפתח את רמת הרוחניות שלך, לקרוא ספרים בנוסא, לשמוע הרצאות פתוח להתיחס לחומריות ויותר לרוחניות.

ey14

New member
תמוז..בהתייחס לתגובתך

בשנה האחרונה עבר עליי מעין משבר בנוגע למבט על החיים ואף על פחד מן המוות,לעיתים פחד קיצוני שלעולם לא הטריד אותי ברמה הזו. קיבלתי נקודת מבט מוזרה על החיים ועל התוחלת שלהם.אני אדם חומרי מאוד אבל מצד שני יש בי מקום גדול לרוחניות(אולי ניסיון להאחז במשהו).הייתי מעוניין לשמוע על סדנאות,מפגשים או כל מיני אפשרויות שיעזרו לי להכנס לצד הרוחני.זה מעניין אותי אבל אני לא מצליח להכנס לזה כפי שהייתי רוצה.

ת מ ו ז

New member
כמה דברים

דבר ראשון, פחד הוא דבר אונושי וכך גם מוות, אני תמיד לוקחת דברים במחשבות לאחור... מי שברא אותנו, ברא אותנו כדי שנפחד למות, בסופו של דבר? אני מאמינה ואף בטוחה שהתשובה היא לא. מוות הוא חלק מהחיים הווא עופף אותנו כל הזמן, לא צריך להירתע ממנו, אלא ההפך לקבלו כחלק מתהליך, שנאחנו בצורה זו או אחרת עוברים. "נבואה שמגשימה את עצמה" שמעת על זה? כאשר אתה מפחד מהדברים שבניסתר הם יגיעו אליך הרבה יותר מהר מאשר אל כל אחד אחר. לא חסר מקומות שאפשר ללמוד בהם דברים. הכי חשוב שכל הזמן תישאוף להתפתח ולגדול ולא לימצוא את עצמך בעוד כמה שנים נימצא בדיוק באותו מקום שאתה פה היום. אתה צריך לחשוב אם עצמך איך אתה רוצה שהחיים שלך יראו. להמשיך במסלול הרגיל של החיים? משפחה ילדים עבודה... או מעבר לכך ( ויש הרבה מעבר). לפעמים בני אדם מרגישים לא טוב, כאילו שהם נימאים במקום שהם לא צכים להיות בו, וזה כל הזמן מציק להם ומפריע זה קורה מסיבה פשוטה שהרבה בחורים להתעלם ממנה. מישהומעבר לעצמו מנסה להראות לנו שזאת לא הדרך הנכונה. מה היא הדרך הנוכה? כל אחד ודרכו. מאכלת לך המון הצלחה במציאת דרכך. ולגבי מציאת סדנאות או שתחפש באינטנט או שתישאל אנשים על מה הם ממליצים, תנסה ליראות איזה תחום מושך אותך ותתעמק בו.

נסעת ליד שדה תעופה

יש איזורים מסויימים באיזור שדה התעופה שקרובים מאד למסלולי ההמראה והנחיתה, מטוסים שממריאים או נוחתים שם טסים בגובה נמוך מאד מעל המכוניות, זה קרה גם לי בכמה נסיעות לשדה התעופה כשראיתי מטוסים שחולפים כמעט בגובה 0 מעל המכונית, אין כאן שום דבר יוצא דופן, כמו כן הגיוני שיום לפני טיסה תחלום חלומות על מטוסים, זה דבר טיבעי לגמרי בעיקר אם אתה מפחד מטיסות והיתרסקויות (וגם זה טיבעי). משתמש בצלילים.

חלום

לאף אחד אין בעצם הסבר לחלומות זאת חידה שאיש אבל איש בהיסטוריה האנושית לא הצליח לפצח, אז אל תתן הסברים נבובים. המדע אף לא יודע למה האדם יושן התיאוריה הרווחת היא קירור המוח אך למרות כל המחקרים אין תשובה חד משמעית זה כנראה האתגר הגדול הבא של המדע במאה ה21 לפתור את חידות המסתורין של המוח.

ואולי פשוט הרגשת

אולי היא היתה כבר מאד חולה או היתה במצב קשה וכמו כולם במישפחה שלך הרגשת שזמנה קרב, וזה מה שבעצם גרם לאותו חלום? האם חשבת על זה? משתמש בצלילים.

I am a freak

New member
הגיע היום שבו אני ואתה מסכימים

רק, אני, להבדיל ממך, היית רואה בחלום הזה סימליות של משהו שקשור בה- ולא רק תופעה פסיכולוגית פרופר. הפריק.

אני שמח לשמוע ../images/Emo13.gif

רציתי להגיב אתמול אבל השרת של תפוז נפל ולא הצלחתי להיכנס לפורומים. משתמש בצלילים.

I am a freak

New member
למזלנו, זה קורה לעיתים רחוקות

במיוחד עכשיו, כשהמערכת עוברת ייעול. הפריק.

למעלה