איך ארביקה ..

oleg_kh

New member
איך ארביקה ..../images/Emo35.gif

שמעתי מקום יפה, אבל מה יש שם ת'כלס, פאב או מסעדה כמו נאפיס לילדים בני 16 או מה? איך המחירים?

Papito

New member
אתמול הייתי עם 3 חברים שלי בנאפיס

ומצטער, ראינו משפחות, זוגות, חבורות של חבר'ה מהצבא. לא ראינו ילדים בני 16. אגב, בעקבות דיון אמש. 7-8 שנים אחרי שנאפיס קם עדיין צריך להמתין 30 דק' לשולחן. ההצלחה טפו טפו מטורפת וכל זה בפרסום מינימלי עד בלתי מורגש. כל הכבוד להם

Reign Of Chaos

New member
נכון מאוד.

נאפיס בהחלט עונה על צרכים של כמעט כל סוג של יציאה. יצאתי לשם עם חברים, יצאתי לשם עם המשפחה, יצאתי לשם עם החברה. ולא התחרטתי באף פעם מן המקרים.

oleg_kh

New member
סבבה

זה לא מה ששאלתי.. בשבילי נאפיס ביום שישי זה מקום לא חבורות של בני 16 שאין להם מקום אחר ללכת. אל תגידו שאני לא צודק. חוצמזה אי אפשר לשתות שם וויסקי או כל דבר אחר יותר חזק מיין אדום. אז מה לגבי ארביקה?

דווקא נאפיס זה נחמד

ברור גם אני אפילו בגיל 18 כשאין מה לעשות ומבואסים הולכים לנאפיס כי תכלס זה המקום היחיד שנורמלי בעיר שגם פתוח כל הזמן שזה נחמד אבל אישית אני מת על נאפיס ב3-5 לפנות בוקר אף אחד לא שם...אתה לבד בסבבה במסעדה פרטית שלך גם לא לוחצים עלייך להזמין נותנים לך לבלות שם ישבתי שם איזה 3 שעות עם חברים דיברנו צחקנו ואחרי זה הזמנו כיף פשוט מסעדה שפתוחה תמיד

אגב מה רע כל כך בילדים בני 16

לא קרה לי שהייתי בנאפיס ובאמת הרגשתי את מי ששם לא קרה שמישהו גרף אל עצמו תשומת לב יותר מידי חוץ מזה שהילדים בני ה16 האלה היו בני 16 הם לא עשו שום דבר מיוחד ואתה לא תשים לב יותר מידי בין ההבדלים של בני ה16 ובני המאה מילא ילדים בני 13 ומטה יכולים להיות מעצבנים ומציקים ואתה תרגיש שהם שם אבל כל עוד בני ה16 שומרים על היותם בני 16 בשולחן שלהם למי אכפת

מסכימה עם כל מה שאמרו כאן ../images/Emo45.gif

נאפיס זה אחד המקומות האהובים עליי.. אני כל פעם נהנית ללכת לשם מחדש.. אם זה עם המשפחה שלי, עם החברים, עם אנשים שבאים לבקר מחוץ לעיר.. השירות שם מעולה, האוכל טעים, במחירים זולים ובזמן האחרון באמת שלא יצא לי לחכות שם מעל רבע שעה למרות שיש שם מלא אנשים..

oleg_kh

New member
מה קשור פוזה

יש אנשים ששותים את זה מתוך טעם ולא פוזה..(אני לא שותה זה לא טעים לי)

מסעדה קצת יקרה

אבל האוכל מעולה ויש אווירה ממש רומנטית, מקום מושקע מאוד ויש גם מבחר גדול של אלכוהול, אין ילדים קטנים, אבל בשעות העומס צריך לחכות, לפעמים אפילו שעה כדי לקבל שולחן

wolfv

New member
הייתי שם אתמול...

עיצוב נחמד, מזכיר מאוד את הנאפיס... המחירים לא גבוהים מדי. מה שכן, האוכל לא משהו... לפחות מה שאני הזמנתי. לסיכום בסולם של 1-10: 5 מינוס. אם אתם רוצים אוכל מהיר וזול - לכו לנאפיס. אם אתם רוצים בית קפה - לכו לפיטפוט.

oleg_kh

New member
תודה ...

אני מחפש מקום שקט ויפה שאפשר לשבת 8-10 חברים לאכול טוב לשתות טוב להעביר ת'זמן בסבבה...

kerry cordano

New member
בהחלט מסכימה.

בערביקה יותר יקר מנאפיס. וגם יותר חשוך מנאפיס והתפריט יותר כבד בערביקה מזה שבנאפיס..:)

מושמושה

New member
אין על הגאטרו!!!!!

חח אני קבוע כול יום ראשון עם מישו אחר שם התמכרתי!!!

G A L 17

New member
צמוד למרכז הספורט בבן גוריון

ליד ההחניה בבריכהשל האונברסיטה

G A L 17

New member
מממ נרגילה בר...

כאילו לא יודע איך להגדיר את זה... את יכולה להזמין אוכל (לא בשרי) - טוסטים , אומלטים , ספגטי , חומוס , מלוואח וכדומה ) גם שתיה יש שם - חריפה וחמה (וכמובן גם קרה) הייחוד של המקום מסתכם באוירה של סיני - אין כסאות ושולחנות , אלא יושבים על כריות ... המקום מושך אנשים בגלל האפשרות להזמין מלבד אוכל גם נרגילה ..

למעלה