ווללה אחרי 9 שנים בכזו אדישות אכזרית להתנתק ממני לגמרי ההללו בנות אתם באמת כאילו ? כשיש מישהוא חדש בחיים שלכן אתן לא רואות אותנו ולא שהיינו כאילו גרועים. ולא שעשינו לכם רע - אולי השיגרה שיעממה אותכן? אתן לא חושבות עלינו אפילו קצת? איזו אכזריות!
להיות אובייקטיבי כשאתה כל כך צודק. זאת אומרת...אם תפסיק לרגע להיות כל כך צודק אולי תראה שגם אתה לא היית כל כך בסדר..והאחריות, לטוב או לרע, ראוי שתתחלק בין שניים.
ברור שגם אני לא אבל לא ברמה של אכזריות כזו בכל זאת 9 שנים של חוויות שרובן טובות מאד גם לסיים קשר יש דרך ולא בדרך כל כך אגרסיבית כאילו אני לא קיים יותר ורק הוא (הגבר החדש )קיים לפגוע בי בצורה כזו באמת לא מגיע לי
"אולי אתה כגבר" לא רואה מתחת לפני השטח אולי באמת אין מה לראות כגבר מתחת לשטח חחחחחחחחחחחחחח סורי סליחה סליחה דרור דור או איך שקוראים לך זה פשוט שקשה באבחנה שכזו להתאפק
היא נשואה..ואתה המאהב.. (נשוי גם ד"א?)ועכשיו יש מאהב חדש..ואתה חש פגוע ונעלב למה? כי אתה אוהב אותה? או שהאגו שלך לא מקבל את זה שהיא מעדיפה אחר? (ובלשון של השכונה..אתה קנאי ורכושני?) תחשוב על זה לפני שאתה מקליד תשובה..
משמע אני קיים..חחחחח אני חושב שאם אדם יש לו מודעות עצמית..וקצת ביטחון.. והיא המשיכה בחייה ..וכבר יש מישהו חדש ברקע..אין מצב לצעוק גאאוואלד.. (אני לומד יידיש שפילט בעקבות הפרסומות של ערוץ 1)חחחחחח וכל מה שמניע אותו כרגע זה אך ורק האגו..ולא שמץ מן ההיגיון... מה גם שדעתה של "האכזרית" לא נשמעה ונכתבה כאן..בטח גם לה יש כמה דברים.. שמר דרור שכח לציין עקב סערת הרגשות בה הוא שרוי.. יותר מעליב מבעיטה בתחת..זו הבעיטה השנייה..חחחח או כמאמר החכם.. כדי שידרכו עליי..אני צריך קודם לשכב..וזה מה שעושה מר דרורי כרגע..רוצה להשתטח.. היא כבר לא שם..והוא אמור להמשיך הלאה.. שנה אזרחית טובה.
אין ספק זהוא קשר ללא עתיד שנמשך זמן רב מידי והיה צריך להסתיים מספר פעמים בעבר סיימתי אני את הקשר אך תמיד "נשאבתי "חזרה ביוזמתה לא יהיה מצב בו אנו נחזור להיות ביחד בעתיד כעת אני יודע שהיא לא מתאימה לי לא מנטלית ולא בשום דרך אחרת מלבד ... אך אפשר להיות "בן אדם" ולסיים בצורה "יפה" ברורה ללא שקרים ללא הצגות של "מתגעגעת" וכו ברור לי שלא אשאר לבד אינני בוכה סתם מצתער שלא ידעתי קודם למה היא מסוגלת