איך אפשר שלא לאכול תינוקות?!

איך אפשר שלא לאכול תינוקות?!

בס"ד אז ככה, אי אפשר! סתאאאאם. טוב, אני אצל אחותי, שומרת על הילדה הכי חמודה בעולם (אחיינית שלי). ההורים שלה עובדים/לומדים ואני מוניתי לשמור עליה במקום המטפלת שבחופש. אני נהנית מכל רגע!!!!!!!!!!!!!! טוב, עכשיו לתשובה: קשה מאוד לא לאכול אותה כי היא מותק (היא בת שנה וחודש)!!!!!!!!!!!! אבל, אם ממש מתקשים לשמור את הפה ממנה (לנשיקות, כמובן), אז לוקחים מנה גדושה של קורנפלקס של אלופים ואוכלים לאט לאט, עד שההורים חוזרים (בארבע וחצי!!!!) תלמדו ממני, אין ברירה אחרת!!!! מתה עליכם, יעלוש נ"ב כרגע היא צועדת את צעדיה הראשונים!!!

Mr Coffee

New member
תיקון טעות חמורה

כתבת בהודעתך שאחיניתך היא הכי חמודה בעולם.... מאוד מוזר אז רק רציתי לומר שהאחיניות שלי הכי חמודות בעולם!!!!!!!! לתשומת לבך מחלקת טעות לעולם חוזרת מתוקה מדבש בכוורת

חומד, אתה עוד לא זכית להכיר אותה,

בס"ד ולכן הטעות היא שלך, ולא שלי! אם אתה מתעקש עדיין, אתה תמיד יכול לקפוץ ולהיווכח בעצמך, ביי, יעלוש

Mr Coffee

New member
מתוקה , לא צריך להכיר אותה

מספיק לי שאני מכיר את שלי כדי לדעת וד"א קפצתי הכי גבוה שאני יכול ולא השתכנעתי מחלקת היווכחות בהתווכחות ובקפיצה (רק לא לעבור את הגובה המקסימלי...) מזכיר לי בדיחה בלי להזכיר עדות.. אחד (קיצור של: איזה איש אחד) נהג משאית המשאית בגובה 5.25 מטר טוב הוא נוסע ברכבו הגבוה ומגיע לגשר על הגשר רשום: גובה מקסימלי 4.75 מטר אז הנהג (שכאמור לא נגיד מאיזו עדה הוא) האט , הסתכל ימינה הסתכל שמאלה ראה שאין משטרה ולחץ פול גזזזזזזזזזזזזז עד כאן

איזה רמה של פורום????

הרי ברור שהבנות שלי הכי מקסימות! לא?! (עיינו בכרטיס אישי)

...Oo

New member
אוחח... מה אתם בכלל מבינים באחיינים ../images/Emo35.gif

זה מה שאתם עונים?!

בס"ד ואני חשבתי שאני אקבל תשובות.... (על מנת למנוע אכילת יתר של קורנפלקס...) טוב, לא חשוב, יעלי

חשבתי שרק אני אוהבת לאכול ילדים ../images/Emo13.gif

כנראה טעיתי.... אני חולה על ילדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פשוט מטורפת עליהם כבר הזכרתי כמה וכמה פעמים, שהדבר הכי יפה בעולם שלנו הוא הילדים שלנו חבל שאין לי אחיינים
שיהיה אני לא אפסיק לאכול אותו/ה אבל בנתיים אני נהנית מילדים אחרים אף אחד לא רוצה להראות לי את האחינים המקסימים שלו?

למעלה