איך אפשר ליצור דשא או עשב?

איך אפשר ליצור דשא או עשב?

אני רוצה ליצור משטח שידמה לאחו (עם הרבה דשא). אני לא בטוח אם פימו הוא הפתרון האידיאלי ואשמח לקבל עצה גם אם כדאי לחפש חומר אחר. ראיתי ביוטיוב שבכל מיני מודלים משתמשים במעין "פירורים" שיוצרים מרקם של עשבייה או במעין עשבייה מוכנה. מישהו יודע מהיכן ניתן לרכוש כאלה בארץ? או אולי כדאי לייצר דברים דומים בפימו? תודה וחג שבועות שמח!

Lורליי

New member
את יכולה לרכוש בארטא

יש להם מחקה של מודלים לאדריכלים. חוץ מזה אולי קוקוס צבוע בירוק יכול להתאים לך...

קוקוס אולי לעוגה :) אבל לא למודל שאמור לעמוד

לפחות כמה שנים טובות. יש לך מושג כמה זה עולה?

Lורליי

New member
אולי בסביבות ה20 ש"ח

אני קניתי סוג של טחב וזו היתה העלות

רעיון מגניב! אולי בעייתי מבחינת הפרופורציות

כלומר אם אני מעצב דמות של כבשה או משהו בגודל 5X2 ס"מ, הדשא הסינטטי יראה ענק וה"פירורי דשא" ייראו קטנטנים. אולי אין ברירה אלא ליצור לבד כאלה (נניח עם כותש שום או משהו דומה). מעניין, אף אחד כאן מעולם לא נאלץ ליצור דשא? צרה שלי בלבד? :)

shayque

New member
את צריכה scenic grass

לא חושב שניתן להשיג את זה בארץ. יש חברה בריטית בשם Javis שמייצרת אזובים וחולות לשימוש במודלים. אני משתמש בscenic lichen עם הגזרים שלי. יש חנות נחמדה מאוד באיביי שמוכרת את המוצרים של Javis, תוכלי למצוא שם גם דשא. אני מוכרח לציין שיש הרבה בעיות עם המכס בכל הקשור למוצרים האלה, אז אם יש מישהו שמגיע מUK, זה יעזור מאוד.

יש חנויות שמוכרות ציוד לבניית מודלים של רכבות

אבא שלי היה בונה כאלה לפני שנים. יודעים על מה אני מדברת? מרכיבים אחד אחד רקע שלם עם פסי רכבת, נוף לבחירתכם, בתים וכו' ובסוף מסיעים רכבת קטנה חשמלית לאורך המסילה. זה היה מהמם והיו שם כמה דברים שיכולים להתאים לך- שיחים או עצים שאפשר לגזור ולעצב לפי מה שצריך. זה נראה קצת כמו בתמונה ששי העלה עם הגזר שלו. יש גם משטחים של "דשא" על גבי נייר עבה שפשוט מדביקים. זה אולי באמת יהיה לך פחות טוב מבחינת פרופורציות כי זה באמת אמור להיות קטן. אבל הייתי בודקת. בהצלחה!

למעלה