איך אפשר בלי משהו מתוק ליום הראשון של 2011???

Tami661

New member
איך אפשר בלי משהו מתוק ליום הראשון של 2011???

אז הנה, בשביל זה אני כאן...
המתכון שנעשה לו כבר ספויילר אכזרי, לאחר הכנות חוזרות, חלוקת הממצאים ואיסוף חוות דעת מרשימות עד מרשימות למוות... הנה הוא, המתכון שלי ל ממולדה - שוקולד במילוי תות עם קצת יותר בריאות, בלי גלוטן, אפשר גם בלי לקטוז אבל העיקר... בלי הטובות של עלית ושות'
 

טליאמתי

New member
דרך מתוקה להתחיל בה שנה חדשה../images/Emo211.gif

תודה תמי. נראה מ-ע-ו-ל-ה ומפתה כל כך:) אצטרך לבדוק היכן להשיג את החומרים המיוחדים שיש במתכון. דרך טובה לדחיית סיפוקים
 

X P C

New member
, איזה עוד מילוי אפשר לשים בפנים ?

באמת היכן להשיג את החומרים המיוחדים זה גם היתה השאלה שלי חוץ מזה, איזה עוד מילוי אפשר לשים בפנים ? שיהיה גיוון חוץ מתות ?
 

Tami661

New member
הדרך המושלמת שלי להשיג את החומרים ה'מיוחדים'

ללא גלוטן, היא אמאזון שהפכה לחנות הבית שלי. אבל בעצם החומר המיוחד היחיד הוא אבקת היוגורט (ונתתי לה תחליף שניתן לרכוש בכל חנות אוכל 'מתמחה' כמו ספייסס, לגעת באוכל, מר קייק, גרובשטיין, 4Chef ועוד כאלו בסגנון)
 

Tami661

New member
ברור!!! גם כשאני חוטאת, אני משאירה צֹהר

לגן עדן (חוץ מהגן-עדן המלווה את ה'טעימות'
) זה מכיל גם תותים אמיתיים וגם אבקת יוגורט דלת שומן ועשירה בחלבון. דרך אגב, אבקת היוגורט הזו היא מה שנקרא 'אבקת מי גבינה' והיא מעולה ללחם באופה לחם. אני אבקש מגרין לייט או מבר-אל שיתחילו לייבא את האבקה הזו (היא כשרה, היא זולה והיא ללא גלוטן)
 

טליאמתי

New member
סליחה, הטעתי (אבל בתום לב:)), הכוונה שלי היא

האם הגרסה נטולת הלקטוז היא ללא תותים (מה שמופיע בתחתית המתכון כולל פונדנט+ריבת תותים+עוד משהו אבל אינו כולל תותים). סורי. אני קוראת לנטול לקטוז- נ"ל.
 

Tami661

New member
התחליף הוא פונדט עם מחית תות

מחית תות את יכולה לרכוש מוכנה (וגם היא עשוייה מתותים) או להכין לבד (יש מתכון ברשומה של הציפויים/מחיות/זיגוגים...) - אישית, אני תמיד בעד להכין לבד אלא שיש כאלו ש'נבהלים' מהתהליכים וזו לא המטרה שלי.
 

טליאמתי

New member
כתוב שם ריבת תות לכן השאלה:) אבדוק את הרשומה

לגבי הכנת מחית תות. גם אני מעדיפה להכין לבד
 

Tami661

New member
איזה עוד מילוי? השמיים הם הגבול... אבל אם

הכוונה היא לשמור על הכיוון של מלית פרי אז אפשר לטמפרר שוקולד לבן ולהוסיף לו מחית פרי (רצוי טבעי אבל אפשר גם ריבה) ומעט תמצית של אותו פרי לחיזוק הטעם. הנוזלים שבפרי ימנעו את היקרשות השוקולד ויתנו את הנוזליות במרקם הנדרש
 

שרית102030

New member
וואו סיבכת אותי לגמרי../images/Emo178.gif

הקטנה עברה לידי וראתה את היופי הזה ואמרה "אני רוצה כזה! וחוץ מזה מה עם הקרמבואים היפים האלה שאמרת שנכין ולא הכנת לי?" אז עכשיו אין לי ברירה. אני צריכה יומיים חופש לחפש את כל המצרכים ולהכין את הדברים המסובכים האלה שלך... אין לך רחמים????
סתם צוחקת כמובן. נראה מרשים ביותר. ממש מקצועי !!!!!
 

G 2011

New member
ואיך עושים את העוגה הזאת ללא גלוטן ?

http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1868864&r=1
 

טליאמתי

New member
3.5 כוסות קמח... זה נראה קצת 'כבד' להמרה לנ"ג

למרות שזה נראה מאוד טעים:)
 

סוניהלה

New member
אלה בישקוטי. יש בבלוג של תמי שלנו המופלאה

בישקוטים ללא גלוטן. קלים להכנה וממש נהדרים.
 

Tami661

New member
יומיים יקח לך לחפש את כל המצרכים כשבעצם... את

יודעת... להגיע אלי יקח לך הרבה פחות זמן ועבודה
את מוזמנת... הכנתי סטוק
 

nassaf

New member
עוד לא עברו להן 24 שעות מ-2011 - וכבר התחלתי

לספור את החטאים... תמי, בהחלט נראה מדהים, מדהים, מדהים וטעים!!! יישר כח!
 

X P C

New member
חטאים יש רק בשנה היהודית

יום כיפור תכפרי על הכל בכל מקרה
 
למעלה