איך אני שונאת התקלות באמצע הלילה

shiron number 1

New member
אני גם ככה

אני אהפוך את הבית, יהרוס בגדים טובים, אתפור (ביד, אלא מה) עד שתיים בלילה, ומה לא, אבל לא אצא בלילה לקנות משהו (דווקא כן עם אוטו).
 

juspan

New member
ואגב, גם היום לפני שכתבתי בפורום

אמרתי לה (אחרי שנואשנו מהחיפושים כאן) שפשוט אכתוב למורה (שהיא סלחנית ומאוד חביבה, גם אם לוקה בחסר ברמת המידע
) משהו על זה שלא הספקתי ושמחרתיים היא תביא את זה מוכן ותעבוד בבית ובלה בלה - והיא לא הסכימה. היא ילדה רצינית כזו, ואם לא היתה מוצאת מה שמצאה היתה עומדת להכין כאן בצק (רק אחרי שהייתי אומרת לה שהפורום אמר
היא עד היום לא הבינה מה זה בדיוק "הפורום" הזה).
 

juspan

New member
אוי, אני מצחיקה את עצמי כאן

כי זה הדבר הכי נדיר בעולם שאין לי קמח כלשהו בבית, אבל בדיוק לפני כמה ימים עשיתי קילו בצק פיצה ולא טרחתי לחדש מאז את המלאי. (ומה, קמח מלא לא הולך? דווקא יותר מתאים להר געש
), למרות שגם את הלבן לא הדרתי מביתי ברמת העיקרון, אבל בזה הרגע יש לי רק קמח חומוס, שאריות מפרויקט רושפלד המטורף שעשיתי כאן לפני חודשיים (סמבוסקים צבעוניים, או איך שקוראים להם בהודית, סמוסות?) ובטח עוד כמה קמחים מוזרים במיוחד תקועים במקרר בכמויות מזעריות.
כמה לא פרקטית אני...
 

rnavina

New member
אכן סמוסה
חשבתי להכין בפסח אם אמצא קמח

חומוס כשל"פ.
 

juspan

New member
את בטח לא מתכוונת לטגן אותם בשמן עמוק, נכון?

מניחה שאפשר גם לאפות, אבל אני הלכתי לפי הספר (ונו, זה בדיוק הבצקים שהם החולשה שלי, מטוגנים
).
זה היה ממש טעים, אם כי רק אני ובעלי חשבנו ככה.
(בבית שלנו, כלומר לא שלי, חומוס הוא לא כשר לפסח ווטסואבר)
 

rnavina

New member
לא יודעת. אולי כן. כמה עמוק צריך?

כמו של קציצות, לא?
אני ובן זוגי מתים על אוכל הודי

אמא שלך לא אוכלת קטניות, הא?
 

juspan

New member
באיזה מילוי?

בטח לא ראית את המאסטר שף ההוא כשהיה את זה, אבל אני ניסיתי לעשות כל מה שהוא הגיש שם. סמוסה צהוב במילוי עדשים, וסמוסה ירוק במילוי תרד וגאודה (או שההפך, וגם כמובן הגדרת המילוי היא בגדול, כי היו שם 789 רכיבים). לצד זה קציצות דלעת (אותה הגדרת ה"בגדול" כי גם הן מכילות עדשים ועוד 80 דברים), וכל הרטבים שהיו בצד - עגבניות עם מיץ רימונים, חלב קוקוס בקארי ואיזה יוגורט שאני לא זוכרת בדיוק. כיליתי חצי יום במטבח על זה, אבל היה כיף לצאת מהשגרה של השניצלים/"סיני"/פסטות.
 
כנראה חומוס ומשהו

בדיוק נכנסתי לחפש השראה.
הכנתי קודם בצק מקמח חומוס. מאולתר למדי, מקווה שלא יעשה לילדות חיים קשים.
מכיוון שיש לי פה מכורות לחומוס אז נראה לי שזה יהיה בסיס המילוי. חומוס מבושל מפשיר על השיש.
יש לי כשני טון צ'אטני במזווה אז נראה לי שלא יהיה פה מאמץ בגזרת הרטבים (רוטב יוגורט נענע לוקח בערך 14 שניות להכין
).
 
למעלה