איך אני עושה כסף מהבית בטלמרקטינג

El kapone

New member
איך אני עושה כסף מהבית בטלמרקטינג

אני תותח בכל מימד של תקשורת בינאישית,בין אם זה בכושר הביטוי שלי ובין אם זה ביכולת שלי להתקרב ולרכוש את אמונם של לקוחות.תמיד הצלחתי יותר מאחרים בין אם זה באולם תצוגה ובין אם זה כמקדם מכירות,נמאס לי בשלב זה של חיי}40{להמשיך כך.רוצה למכור מוצר מהבית ולא יודע איזה.עזרתכם,תודה

motyka

New member
אין בזה פרנסה

רוב רובם של האנשים אליהם תתקשר יטרקו את הטלפון.

בוקר טוב El kapone

קודם כל כדאי שתבחר מוצר או לפחות כיוון כלשהו. אח"כ צור קשר עם היצרן של המוצר, וסכם איתו הסכם עבודה כתוב שבו מצויינים כל התנאים, העמלות, וכל מה שצריך כדי שדברים יהיו ברורים... ושב לדבר בטלפון. ככל ש"תשב" יותר על הטלפון כך תהיה הצלחת גדולה יותר. הרבה אנשים טורקים, אבל...יש המון שעונים ועונים יפה... וגם קונים! זו עבודה לא פשוטה ולא קלה. אתה מוכן לספר איך הפכת לתותח תקשרות בין אישית? ב ה צ ל ח ה !!! מוכן לשתף בכמה דברים שבהם אתה מבין ויודע?

yifat221

New member
אם אתה באמת טוב בתקשורת בין אישית

אם אתה אשף בתקשורת בין אישית,שיווק רשתי(MLM) עם גב של חברה רצינית יכול להיות המקום בשבילך. זו יכולה להיות עבודה מהבית או עבודה בפגישות אישיות עם אנשים, אבל אתה בונה כאן משהו בשביל עצמך.

אשמח לשמוע יותר פרטים

על אם אל אם ושמי החדש הוא הטיגריס .חשוב לי לשמוע על שיטת השיוק,מה זה אם אל אם,חישוב העמלות,האם ניתן להוציא לכם חשבונית עבור תשלום שכר,וכו ערב טוב לך ותודה,אגב אין לי אימייל מסודר אני גולש סלולרי.ביי

eshlomo

New member
עבודה מהבית !../images/Emo24.gif

שלום לך, שלחתי אליך מסר. כתוב לי .

אשמח לשמוע יותר פרטים

שמי החדש הוא הטיגריס,אגב אין לי אימייל מסודר אני גולש סלולרי.כתוב לי דרך הפורום תודה

RoeeM

New member
צור קשר

ניסיתי גם אני ליצור איתך קשר, בכל מקרה עדיף שתתקשר ונסביר לך בדיוק על מה מדובר ואיך עובדת השיטה. פלא' - 050-708908, או אם לא זמין: 068-251770 . רואי

למעלה