איך אני מגיע מחיפה לנתב"ג?{לא באוטו

מצב
הנושא נעול.

line 666

New member

לא באוטובוסים

מה הבעייה בכלל ?

לא באוטובוסים
מה הבעייה בכלל ?
סע במכונית פרטית ! (שלך או בטרמפים) או במוניות...
אבל תהיה רציני חביבי! אתה יודע שעדיין אין רכבת לנתב''ג ואתה לא רוצה לנסוע לשם באוטובוסים אז איך בדיוק אתה רוצה לנסוע לשם אם אין רכבת ויש רק אוטובוסים או מכונית פרטית? צ'מע ממני ואל תסע באוטובוסים. תסע רק באוטובוס אחד שמביא אותך מחיפה לנתב''ג : 947 של אגד. הוא אמנם קצת מסתובב בדרך אבל עשיתי את הדרך הזאת כמה פעמים וזה כדאי. סע לשלום חביבי !

ישראל ב

New member
וואלה אתה צודק יא עצבני ../images/Emo6.gif

מה הבעייה בכלל ?
סע במכונית פרטית ! (שלך או בטרמפים) או במוניות...
אבל תהיה רציני חביבי! אתה יודע שעדיין אין רכבת לנתב''ג ואתה לא רוצה לנסוע לשם באוטובוסים אז איך בדיוק אתה רוצה לנסוע לשם אם אין רכבת ויש רק אוטובוסים או מכונית פרטית? צ'מע ממני ואל תסע באוטובוסים. תסע רק באוטובוס אחד שמביא אותך מחיפה לנתב''ג : 947 של אגד. הוא אמנם קצת מסתובב בדרך אבל עשיתי את הדרך הזאת כמה פעמים וזה כדאי. סע לשלום חביבי !
וואלה אתה צודק יא עצבני

ותגיד לי 666 מה יש לך נגד אוטובוסים?

ישראל ב

New member
קהילות יעקב - כנראה שלא קראת את כל

מחיפה לנתב"ג
ממרכזית חוף הכרמל קו 947. הקו נכנס לתוך נמל התעופה, אך אינו נוסע ישיר. ויש לקחת בחשבון נסיעה של שעה וחצי עד שעתיים.
קהילות יעקב - כנראה שלא קראת את כל
הבקשה שלו. הוא ביקש לא באוטובוסים. אבל מה? אין לו ברירה אחרת כפי שכתב "אחד עצבני"

alondr

New member
יותר פשוט

לא באוטובוסים
יותר פשוט
מתקשרים למוניות קווי הגליל 8664444 או למוניות עמל 04-8662324 ומזמינים מקום לנתב"ג יש שירות כל שעה וזה עולה בסביבות 60 ש"ח

alondr

New member
ושכחתי

יותר פשוט
מתקשרים למוניות קווי הגליל 8664444 או למוניות עמל 04-8662324 ומזמינים מקום לנתב"ג יש שירות כל שעה וזה עולה בסביבות 60 ש"ח
ושכחתי
הם אוספים אותך ישר מהבית

line 666

New member
אני רק בן 11 ,אין לי אוטו ואני נוסע

ושכחתי
הם אוספים אותך ישר מהבית
אני רק בן 11 ,אין לי אוטו ואני נוסע
לאר"הב רק ביולי,ואמא ואבא שלי רוצים מונית ,אני מנדנד להם כל הזמן על אגד אישי ואני אפילו לא יודע אם הם נוסעים בכלל לנתב"ג ,ואם כן כמה זה עולה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה