איך אני מגיע מב"ש למחנה צריפין?

• פותח הנושא BMWE
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

BMWE

New member

חיפשתי אצל אגד - נאדה. אצל otobusim.com - נאדה. מישהו יכול לתת לי דרך (לא משנה בין אם דרך לוד או ת"א שלשם אני מגיע ברכבת). וכמובן רצוי קצת לו"ז של האוטובוסים. תודה

אוהד11

New member
אפשר עם רכבת מב"ש ללוד ומשם קו

חיפשתי אצל אגד - נאדה. אצל otobusim.com - נאדה. מישהו יכול לתת לי דרך (לא משנה בין אם דרך לוד או ת"א שלשם אני מגיע ברכבת). וכמובן רצוי קצת לו"ז של האוטובוסים. תודה
אפשר עם רכבת מב"ש ללוד ומשם קו
461 עד צריפין (שער ירושלים או שער יפו. אפשר עם הקווים מב"ש לת"א (369, 370) עד ת"מ ומשם עם קו 461 של אגד או קווים 451, 157 של סופרבוס.

urilei

New member
יש לך כמה אפשרויות...

יש לך כמה אפשרויות...
ברכבת לנסוע עד לוד ולהמשיך עם אחד האוטובוסים שיש ליד התחנה (אין צורך לחצות ת הכביש) - כ-5 דקות נסיעה לשער ירושלים או כ-10 דקות לשער יפו / מחנה גדעונים (האוטובוסים ליד תחנת רכבת לוד בתדירות די נמוכה, אוטובוס בערך פעם ברבע שעה ולא כולם מגיעים לאן שאתה צריך) לעומת זאת מוניות שירות יש בתדירות מאוד גבוהה שם, אני מניח שאתה חייל ואתה לא רוצה לשלם אז תחכה קצת לאוטובוס... באוטובוסים סע באחד הקווים מבאר שבע למרכז ראשון (לא למערב!), למיטב זכרוני 367 של מטרופולין, ונראה לי שיש גם משהו של אגד, לא זוכר מספר. רד בצומת בית דגן (ביציאה הצפונית מראשון) ותעבור למבואה המזרחית של הצומת (רוב האוטובוסים שיוצאים מראשון עוצרים בתחנה שבמבואה המערבית, כלומר, עליך לעבור לצד השני לגמרי של הצומת. שם יש די הרבה אוטובוסים ללוד או לרמלה, כולם מגיעים לשער יפו וכמעט כולם גם ממשיכים לשער ירושלים. אם הסתבך לך הכל בשכל אז רק שים לב שקו נסיעת האוטובוסים (כדי שתבין איפה כל המקומות האלה נמצאים) תחנת רכבת לוד > צריפין שער ירושלים > צריפין שער יפו > צומת בית דגן הדרך שמזמנת הכי פחות מקום להסתבך זה ברכבת כמובן... אבל בכל מקרה תשאל את הנהג או את הנוסעים איפה לרדת. שער ירושלים זה פשוט באמצע כביש בין עירוני שלא נראה כמו שום מקום, שער יפו קצת יותר בולט אבל עדיין עדיף שתשאל. (חר"פ אגב אם זו מטרתך במקרה נמצא מחוץ לשער ירושלים)

צביקוש23

New member
וכשתיהיה בצריפין חובה לבקר אצל..

וכשתיהיה בצריפין חובה לבקר אצל..
פלאפל לוי (במרכז המסחרי של מחנה צריפין) המפורסם. אגב למי שלא יודע לוי היה בשנות ה 70-80 הרס"ר המפורסם של מחנה ביל"ו.. היום הוא יושב מחוץ לפלאפל ופשוט מדקלם כל היום ראשי תיבות צבאים...(מ"מ-מחלק מסטיקים, מ"פ-מוכר פיסטוקים וכ"ו) שלא לדבר על ההערות המציקות שלו שהוא מעיר לכל אחד שעובר שם... אבל הבן אדם אגדה מהלכת, מומלץ לעבור אצלו...

מצב
הנושא נעול.
למעלה