איך אני מגיעה...

מצב
הנושא נעול.

SC0RPi0NS GiRL

New member
איך אני מגיעה...

איך אני מגיעה...
מקריית מוצקין לצומת אילניה ? ומישהו יכול גם להפנות אותי ללוח הזמנים של הקווים האלה ?

scooby5

Member
עוד אפשרות

אנשים....תעזרו לי
עוד אפשרות
קוים 500, 361, 362, 261, 262, 501 עד כרמיאל, ומשם קו 56 שנוסע לטבריה דרך צומת גולני. מצומת גולני, זה 10 דקות הליכה דרומה, או אוטובוס מהקווים שמתחילים ב-8XX לכיוון ת'א.

ה דרומי

New member
אין קו ישיר יש מהמיפרץ ממוצקין

איך אני מגיעה...
מקריית מוצקין לצומת אילניה ? ומישהו יכול גם להפנות אותי ללוח הזמנים של הקווים האלה ?
אין קו ישיר יש מהמיפרץ ממוצקין
למיפרץ 52קו של אגד משם לעפולה ואז לסג'רה{אילניה() בטוח יש דרך טובה מזו. לצערי לא מכיר. אבל יש כאן מומחים

Image of me

New member
מה זה צומת אילניה?

איך אני מגיעה...
מה זה צומת אילניה?
אילניה קרובה לצומת גולני. האם את צריכה קו שיגיע לישוב עצמו? אני מציע את הדרך הבאה: מקרית מוצקין למרכזית המפרץ - קו 52, 52א. אפשר גם לקחת רכבת עד תחנת לב המפרץ, או כל אוטובוס שעובר בדרך עכו עד מרכזית המפרץ. מחיפה לצומת גולני - קו 430 או 432 של אגד. מצומת גולני לאילניה/סג'רה - קווים 830, 835, 840, 841. לוחות זמנים: באתר אגד (יש לחפש מקרית מוצקין לחיפה - מרכזית המפרץ, מחיפה - מרכזית המפרץ לצומת גולני, ומצומת גולני לאילניה/סג'רה). רכבת מקרית מוצקין ללב המפרץ - באתר הרכבת

צומת אילניה זה כנראה ליד אילניה

מה זה צומת אילניה?
אילניה קרובה לצומת גולני. האם את צריכה קו שיגיע לישוב עצמו? אני מציע את הדרך הבאה: מקרית מוצקין למרכזית המפרץ - קו 52, 52א. אפשר גם לקחת רכבת עד תחנת לב המפרץ, או כל אוטובוס שעובר בדרך עכו עד מרכזית המפרץ. מחיפה לצומת גולני - קו 430 או 432 של אגד. מצומת גולני לאילניה/סג'רה - קווים 830, 835, 840, 841. לוחות זמנים: באתר אגד (יש לחפש מקרית מוצקין לחיפה - מרכזית המפרץ, מחיפה - מרכזית המפרץ לצומת גולני, ומצומת גולני לאילניה/סג'רה). רכבת מקרית מוצקין ללב המפרץ - באתר הרכבת
צומת אילניה זה כנראה ליד אילניה

ה דרומי

New member
מושבה סג'רה\אילניה

איך אני מגיעה...
מושבה סג'רה\אילניה
אילניה, הקרויה גם סג'רה, וגם בבית הספר 'כדורי' הסמוך. סג'רה היא מושבה ותיקה באיזור. אחד החוקרים הישראליים גילה כי השם העברי הקדום של המקום הוא - שזרה או בערבית שג'רה, שמשמעו עץ, והמתיישבים היהודים שיבשו את השם וקראו למקום סג'רה, וכך נשאר עד היום. סג'רה נוסדה בשנת 1899. לימים הוסב שמה של המושבה לאילניה, אבל לקח זמן לשם הזה להקלט. מקור מגלים

מצב
הנושא נעול.
למעלה