איך אני מגדיר את ה-Gmail שלי באאוטלוק?

• פותח הנושא L290
  • פורסם בתאריך

L290

New member
איך אני מגדיר את ה-Gmail שלי באאוטלוק?

אני רוצה שאת שני חשבונות הדואר שלי, האחד בוואלה והשני בגוגל, אני אוכל לנהל דרך אאוטלוק של אופיס. אני מנסה להוסיף את החשבונות אבל זה לא מצליח לי, מישהו יכול לעזור לי? אף פעם לא ממש הצלחתי כשחושבים על זה... תודה, לירן

אם תספרי מה עשית ולמה את מתכוונת כשאת

אומרת "ניסיתי אבל לא הצליח לי" יהיה יותר קל לעזור. כי אחרת הפתרון היחיד הוא לשלוח אותך למסך העזרה בGMAIL ולבקש שתעבדי לפי ההנחיות שם. זה נמצא תחת SETTINGS ואז POP AND FOEWARDING יש לך לינק שנקרא CONFIGURATION. ולגבי ואללה, מסכן מי שמשתמש בדבר המעפן הזה.

yanirda

New member
בוואלה לא ניתן להשתמש בPOP3

ולכן לא ניתן להשתמש בה בOUTLOOK.... יניר.

L290

New member
מה גרם לך לחשוב שאני בחורה?

פתחתי את האאוטלוק, נכנסתי לאפשרויות, הוספת חשבון דואר חדש, בחרתי בשם והתבקשתי להזין כתובת מייל. לאחר שהזנתי את הכתובת נתבקשתי למלא את 'שרת דואר נכנס (IMAP, POP3 או HTTP)' - כתבתי שם רק את הדבר הבא - POP3. לאחר מכן, נתבקשתי למלא את 'שרת דואר יוצא (SMTP)' וכאן כתבתי - SMTP. לחצתי על המשך, מילאתי את הססמא, וזהו. זה מה שעשיתי. משום מה נראה לי שפספסתי כמה דרכים באמצע, ולכן זה לא מצליח לי. אשמח לקצת עזרה, תודה, לירן

adix27

New member
בבקשה...

כאן יש את הקונפיגורציות: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13287 בגדול אתה לא כותב רק POP ו SMTP, צריך לרשום את כל הכתובת: smtp.gmail.com pop.gmail.com בעקרון אם תעשה באאוטלוק הגדרה אוטומטית הוא יבצע לך את ההגדרות לבד, ללא צורך להכניס ידנית.

L290

New member
עשיתי את מה שאמרת

עם הקונפיגורציות, עם הפורטים, עם הPOP ועם הSMTP אבל זה פשוט לא זה - הגדרתי הכל כמו שצריך, וכשאני פותח את האאוטלוק זה כל שניה מבקש ממני לכתוב שם וססמא, כאילו שזה לא נכון, אבל זה כן נכון, ועדיין לא מתחבר. איך אני עושה באאוטלוק הגדרה אוטומטית כמו שאמרת?

adix27

New member
תשובה...

תמחוק את ה ACCOUNT שישי לך כרגע באאוטלוק. תפתח ACCOUNT חדש. ובמסך הראשון של ההגדרות יש תיבה שנקראת : CONFIGURE MANUALLY. אל תסמן אותה ולאחר שתכניס את כתובת המייל שלך ושאר הפרטים תלחץ על NEXT ואז הוא אמור להתחבר לסרבר של GMAIL אוטומטית ולהוריד משם את ההגדרות.

למעלה