איך אני מאחד שתי עמודות לעמודה אחת ב EXCEL

איך אני מאחד שתי עמודות לעמודה אחת ב EXCEL

דוגמה : יש לי עמודה עם שמות פרטיים ועמודה עם שמות משפחה... ואני מעוניין לאחד אותם

מיכאל אבידן

Member
מנהל
בעזרת האופראנד: & . . .../images/Emo43.gif

המחליף את הפונקציה האימתנית: Concatenate. כדי לשרשר את ערכי התאים A1 ו-B1, הקלד, בתא C1, את: A1&" "&B1=

מאחד בשורה הראשונה

וגורר באמצעות הריבוע הקטן שבתחתית התא עם הנוסחה לשאר השורות. דרך קלה יותר תהיה ללחוץ עליו דאבל קליק, והוא יגרור לבד

מיכאל אבידן

Member
מנהל
ש'מע, חבוב, וש'מע טוב . . .../images/Emo43.gif

גם אני נוהג להשתמש ב'סימן קריאה' אבל אני משתדל לעשות זאת כשאני משוכנע שמה שכתבתי, לפני התו, אכן נכון ובדוק... זה שאינך../images/Emo70.gif יודע כיצד לבצע, את אשר הוצע לך, עדיין לא אומר דבר... הצמד לכאן את הקובץ שלך, (אין צורך ביותר מ-20 שורות), כדי שנוכיח לך שמה שהוצע לך אכן עובד../images/Emo70.gif.

חחח איששש

אתה צודק כשאני רוצה לאחד את A1 ו B1 ... אבל איך אני מאחד כשיש לי בעמודה של A מאתיים ו ב-B מאתיים ??? עובר אחד אחד? או מה ??? סורי על הצ'יגועים ....

מיכאל אבידן

Member
מנהל
אז צ'מע עוד יותר טוב . . .../images/Emo43.gif

אורי כתבה לך לגרור את הנוסחה הראשונה לאורך הטווח או לחלופין ללחוץ קליק כפול על הפינה התחתונה היכן שמוצג ריבוע מודגש ומושחר... אם יש לך בעיות גרירה - הזמן את "שגריר" או "מ.מ.ס.י."

מיכאל אבידן

Member
מנהל
ואת הכי חשוב שכחתי . . .../images/Emo43.gif

כל תגובה, נוספת, שתוצב ב'פתיל' הזה ושתחזור על ההסבר/העיקרון שכבר הוצג לך - תימחק על הסף... הייתי מציע שתלך לנסות את מזלך בפורמים יותר מקצועיים משלנו. מה לעשות, אנחנו עדיין מתלמדים ולכן, כנראה, מתקשים להסביר מהלכים לבני 18 ומטה.

nicl

New member
שאלה

אכן זה עובד אך מחבר ביחד השני ערכים לדוגמה: מירי לוי בעמודה C מקבלים מירילוי איך עושים כדי שבעמודה C תישמור רווח דהיינו מירי לוי

אז ככה...

הוספת מרכאות ללא סימן רווח. אם אתה רוצה להוסיף רווח, הוסף אותו בין המרכאות, אחרת אין להן שום משמעות ואפשר לוותר עליהן.

למעלה