איך אני יכול ללמוד JS

B a m B a M A N

New member
איך אני יכול ללמוד JS

יש לכם המלצה על אתרים והאם אני חייב לקנות ספר האמת יש לי סםר ממש ישן של JAVASCRIPT מדריך ויזואלי מהיר של פוקוס כזה כתום האם הוא טוב?

קישוא

New member
יש שפות שעדיף ללמוד ברצינות מספר

כמו HTML, JavaScript ו-ASP. ויש שפות שלא חייב ללמוד אותם ברצינות כמו CSS ו-SQL ואפשר ללמוד אותם מהאינטרנט. אם אתה רציני בנושא ורוצה ללמוד JS ברצינות אז לך לחנות ספרים/מחשבים ותבקש מהמוכר/יועץ לבחור איתך ספר ללמידת JS. אני אישית קניתי "JavaScript סדנת לימוד" של הוד-עמי. תבדוק טוב שאתה יודע HTML, אם לא, אני לא ממליץ לך ללמוד JS. בהצלחה!

xyxyxy

New member
לא ממש..

html אני מאד ממליץ להתחיל מספר javascript.. הספר הכי גדול שראיתי בעברית.. (של הוד עמי המדריך השלם) יביא אותך לרמה מעט מעל הממוצעת אם תלמד את כולו ככה שזה דיי גבולי ספר asp? בשום אופן לא.. כל הספרים מלמדים עם VBS כבר סיבה מספיק טובה בשביל לא לגעת בזה בכלל

Seraphim

New member
וחוץ מזה

ASP קשה מאוד (מנסיון) ללמוד מספר - תכשוב מה זה להעציק קוד שלם מספר למחשב רק כדי לראות דוגמא! אתה לא יכול לעשות Copy/Paste מספר. ASP טיפה יותר מורכב לדעתי מ HTML ולכן קשה יותר ללמידה מספרים. בהתחשב בעובדה שבאמת כל הספרים שאני ראיתי מלמדים את זה מעורבב עם VB אז זה ממש לא שווה!

קישוא

New member
בשביל זה

בשביל זה מצרפים דיסק לספר. ובקשר ל-VBS, אני בטוח שיש כמה ספרים שמלמדים עם JS. אז מה? תנו לי מדריך מפורט מהאינטרנט שמלמד ASP כמו שצריך בפירוט כמו של ספר, ובלי שילוב של VBS.

למעלה