איך אחזיק מעמד שלושה שבועות???

זקיקית

New member
איך אחזיק מעמד שלושה שבועות???

בנות, מה אגיד ומה אומר. ביום חמישי עשיתי את הבטא הראשונה: 628, ואמרתן לי שזה יפה מאוד. היום בבוקר עשיתי את השנייה ולהלן התוצאות: בטא - 2,992 E2: 1,974 פרוגסטרון: 217 הרופא אמר: זה תוצאה של יותר מעובר אחד. תגידו לי, מה אתן יודעות על התוצאות ואיך עוברים את ההמתנה הזאת? אני בשוק, אני בהלם, אני המומה...

ליאן ק

New member
מבינה את הרגשתך

אני עברתי את אותו הדבר כמו שאת יודעת, ידעתי שיש יותר מעובר אחד אבל לא ידעתי איך אני יתמודד אם הרופא יגיד שיש לי שלושה או יותר. הייתי במתח נוראי...למה את צריכה לחכות 3 שבועות, אפשר לראות שקים מבטא של 1000 עד כמה שהבנתי. תנסי להקדים את התור שלך, כי ככל שתדעי בהקדם כמה עוברים יש לך את תוכלי לדעת עם מה את מתמודדת. אני מקווה בשבילך שיש לך כמה עוברים שאת רוצה. בהצלחה

מיכל25אב

New member
וואו איזה יופי!!!

בזהירות שאת מטפסת על הקירות ,לא נראה לי שזה מומלץ בהריון רב עוברי... ושיהיה בהצלחה! (מצטערת,זה כל מה שאני יודעת בנושא..)

דוק26

New member
זקיקית, גם 9 חודשים הם המון זמן

ולומדים להחזיק מעמד כל פעם עד הפעם הבאה כי פשוט אין ברירה. אני יודעת שהטרימסטר הראשון הוא הכי מלחיץ אבל מכיוון שאין לך אפשרות לעבוטר אותו בצורה שונה, את פשוט חייבת לקבל החלטה שאת סומכת על הגוף שלך שיודע מה הוא מריך לעשות ואיך לדאוג לעובר/ים שלך. ואם חס וחלילה קורה משהו, זה לא בגלל שהגוף בוגד בך אלא שוב, רק בגלל שהוא דואג לך ולהתפתחות של הריון תקין. את תראי שלאט לאט תתרגלי לעובדה שאת בהריון ושפשוט תלמדי להעסיק את עצמך בדברים נוספים. תאמיני לי יש לך עוד דרך ארוכה ואין טעם להיות חסרת סבלנות כבר מההתחלה. אני מתארת לעצמי שזה הריון ראשון אצלך ומבינה מאד את החרדות והלחצים והרצון כל דקה ביום לדעת שהכל בסדר, אבל מכיוון שכל כך הרבה דברים לא תלויים במה תעשי או איך תעשי, פשוט הניחי לגוף שלך ולטבע לעשות את שלהם - והם עושים את זה על הצד הטוב ביותר. זה מאד בולט בהריון שני (שלי לדוגמא) שאני כרגע במחצית הדרך ומרגישה שכבר מיציתי ותפסתי יופי את הפטנט, ויודעת שעוד מחצית הדרך לפני ואני רק צריכה לשבת ולחכות (למרות שידיי מלאות עבודה מהילד הראשון שהוא בן שנתיים). המון בהצלחה, אסנת

מריםXX

New member
למה שלושה שבועות?

את לא הולכת עוד הרבה קודם ל US לראות ששק (שקי?) ההריון ברחם? וגם לראות דופק? התןצאה שלך מצוינת, וכפי שכבר כתבו לך היא חוסכת הרבה דאגות. אני לא יודעת מה להמר על מס' העוברים כי תמיד יכולות להיות הפתעות, אבל ייתכן מאד שהרופא שלך צודק ויש לך כמה בתנור. מזל טוב ומצוין! מרים

למעלה