איך אדם וג'ואן השלימו?

מה? לא נכון!

הנשיקה באה הרבה אחר כך! ג'ואן ואמא שלה היו בהלוויה של רוקי (אה כן, הוא מת אם עוד לא ידעת), הם פגשו בדרך חזרה את אדם ואת אבא שלו שאם אני זוכרת נכון הלכו להלוויה של אמא שלו. בכל מקרה אדם התחמק מג'ואן. אלוהים דיבר עם ג'ואן, הוא רמז לה שאדם חושב להתאבד, ואחר כך היה לה חיזיון שאמור להסביר לה למה אלוהים נותן לה משימות, החיזיון היה שהיא התעלפה כנראה וחזרה להכרה (מה שקורה אחר כך אני לא ממש זוכרת), anyway היא מדברת עם חברה שלה (גרייס אני חושבת) והיא אמרה לה שאמא של אדם התאבדה ושהיא השאירה מכתב אבל אדם אף פעם לא פתח אותו כי הוא פוחד שיהיה כתוב בו שהיא התאבדה בגללו. יום אחרי זה (נראה לי) אמא של ג'ואן באה אליו כדי לבקש ממנו שישלים איתה, ישר אחרי שהיא יוצאת ג'ואן נכנסת ומבקשת ממנו שלא יתאבד ואומרת כמה דברים חכמים, יום אחרי זה הוא בא לבית של ג'ואן כי סוף סוף הוא קיבל אומץ לפתוח את המכתב ואמא של ג'ואן מקריאה לו אותו, והיה כתוב בו שבכל העולם הנורא הזה אדם היה הדבר היחיד ששימח אותה. הוא היה מאושר, חיבק את אמא של ג'ואן (?!?!
רציתי שהוא יחבק את ג'ואן!), ביום אחר הוא הלך עם ג'ואן ליריד המדע של אח שלה והמכונה שהוא המציא שם הרסה את כל היריד והמצאה אחרת נהרסה, מלא נוצות נפלו ממנה ועפו על כולם ואז אדם התקרב לג'ואן ושניהם התנשקו. סוף.

../images/Emo66.gifלא הבנתי את הכותרת של הנושא

אף אחד לא אמר משהו שבא הרבה אחרי זה... סך הכל אמרו שהם התנשקו לא מתי...

נצל"ש...

זוכרים שאמרתי שאני אעשה טפט לפרק 112? אז עכשיו עשיתי.. אז אני אומר מראש: זה אחד הטפטים הראשוניים שלי אז תוותרו קצת אם זה מכוער... ולמי שלא מבין - Time - שם השיר שנוגן ברקע של אותה סצינה...

למעלה