אייפוד לא מסתנכרן- עזרה בבקשה

אייפוד לא מסתנכרן- עזרה בבקשה

יש לי אייפוד די ישן, מיני עד היום השתמשתי בו מלא ולא היו שום בעיות שהפריעו לי איתחלו לי את המחשב כך שהייתי צריכה לעבור על כל הרשימת שירים מחדש. בהתחלה כשכל השירים היו מסומנים (מעל 3000) לא היה לי כוח לעבור עליהם אחד אחד אז סינכרנתי אותו ונכנסו שירים עד אות מסויימת. עכשיו כשעברתי על כל הרשימה ועידכנתי אותה, וניסיתי כמה פעמים לסנכרן את האייפוד, השירים באייפוד לא משתנים לי. כשאני לוחצת על sync ipod באייטונס זה מסנכרן לכמה שניות ואז מפסיק כאילו זה סיים. ובנתיים השירים נשארים כמו שהיו אז ואני לא מצליחה לשנות את זה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות? תודה רבה

מישהו?

משהו? עצה?
חייב להיות פתרון

uriler

New member
יש לך עברית על האייפוד?

נשמע כמו התקלה הנפוצה בה תוכנת העברית צריכה לעדכן את בסיס הנתונים וזה לא קורה.

לא אין לי..

גם השירים שיש לי בעברית על המחשב לא מופיעים בעברית באייפוד- אבל זה היה ככה מההתחלה ולא הפריע לי במיוחד.. אז מה עושים?

סליחה על הבורות

אבל איך אני עושה את זה? האייפוד מחובר למחשב והאייטונס פתוח ואני לא רואה כזאת אופציה.. יש לי בלחצן ימני אפשרות לreset warnings..

uriler

New member
תלחצי על האייפוד בצד שמאל בתפריט של אייטונס

ואז בצד ימין, בחוצץ הראשי, יש לך אפשרות של Restore.

אוקיי זה מסנכרן לי מחדש, אבל

עדיין מסנכרן לי את כלללל הרשימה שלי, מסנכרן שירים שלא מסומנים בכלל! לא יודעת למה זה קורה לא נגעתי או שיניתי כלום, מה נסגר?

הממ איפה אני בודקת את זה?

בעיקרון כמו שאמרתי לא נגעתי או שיניתי כלום כך שזה מוזר לי שזה קורה.. הסתכלתי בprefernces ובoptions ולא מצאתי משהו שמזכיר את זה

uriler

New member
כשהאייפוד מחובר, בחוצץ general

(מתחת לאיפה שעשית ריסטור) - Sync Only Checked Songs.

באמת לא היה מסומן

לא יודעת למה- אף פעם לא ראיתי את זה אפילו.. העיקר שהסתדר תודה רבה

ronykoz

New member
הבעיה שלך

כנראה שיש בעיה בכבל של החיבור בין האיפוד למחשב כנראה בעיה בחיבורים אם את גרה במרכז לכי ל IDIGITAL בדיזינגוף סנטר ותבקשי שיבדקו את הכבל

uriler

New member
ואני ארחיב כי שמתי לב שזה נקטע -

יכולה להיות בעיה בכבל, אבל היא תתבטא אחרת - לא יהיו בעיות עקביות של "סנכרון קצר" שלא משנה כלום (סנכרון כזה מצביע על בעיה כלשהי באימות מול בסיס הנתונים הקיים על האייפוד. בד"כ זה לא נובע מבעית תקשורת אלא מבעיה באחד הצדדים). בעית כבל תתבטא בניתוקים של האייפוד, היעדר זיהוי שלו (או זיהוי שמסתיים ב"מנהל התקן לא תקין" וכו'.

למעלה