אייפוד טאצ' שאלות של מתחילה

מאטפיקס

New member
אייפוד טאצ' שאלות של מתחילה

לפני הכל, דיפדפתי פה בדפים קודמים כדי לא להציק עם אותן השאלות, אבל לא מצאתי תשובות לשאלותיי, אז נתחיל: קיבלתי מתנה אייפוד טאצ' 8 ג'יגה 1. איך אני יודעת מה ה"דור" של האייפוד שלי? 2. הורדה של תוכנת האייטונס עולה כסף? 3. כל הסיפור הזה עם האפליקציות עולה כסף, או שאפשר להוריד דברים בחינם? מאיפה מורידים אפליקציות וכו'..? 4. מה זה אומר אייפוד פרוץ? למה צריך לפרוץ אייפוד? 5.אני יכולה לגלוש חופשי באינטרנט? נגיד אם אני קולטת אינטרנט מבית קפה סמוך? אנ מבקשת להסביר לי כמו לילדה קטנה, תודה רבה רבה!!

כמה תשובות

2. iTunes לא עולה כסף, מורידים בחינם מהאתר של אפל 3. יש אפליקציות שעולות כסף ויש כאלה שלא. מורידים אותן באמצעות iTunes 5. חופשי זו הגדרה מאוד רחבה, אם את קולטת סיגנל של אינטרנט אלחוטי ואין סיסמא או שהסיסמא ידועה לך את יכולה לגלוש "חופשי"

רענן 25

New member
תשובות חלקיות

שאלה 2 - לא עולה כסף להוריד את אייטיונס. חינם. שאלה 3 - כשיהיה לך אייטיונס ותכנסי לחנות תראי שיש המון אפליקציות חינמיות. עשרות אלפים. יש גם כאלה שעולות כסף. המחיר בדרך כלל נע בסביבות הדולר, פחות מארטיק... שאלה 4- הרוב המוחלט של המשתמשים בטאצ' לא זקוקים לפריצה. פעם היא היתה חשובה בגלל שאיפשרה לעבוד בעברית. היום גם זה כבר לא רלוונטי, יש עברית מצויינת במכשיר עצמו. הפריצה עשוייה להיות חשובה למי שיש לו אייפון. בדרך כלל אלו אייפונים שנרכשו בחו"ל. כרגע לא מעניין אותך כי יש לך טאצ' ולא אייפון. 5. כן. תוכלי לגלוש חופשי לחלוטין. כמו גדולה.

למעלה