איימן עודה אומר לכל עם יש זכות להיאבק בכיבוש

השאלה שאני שואל את איימן עודה האם הזכות הזאת מקנה לו לרצוח, לאנוס, לבזוז להרוג לשרוף?
כנראה שאצל איימן עודה זה מותר אז אני אומר לאיימן הזבל אם כך לכל עם יש זכות לשחוט את השוחט, לרצוח את הרוצח, לאנוס את האנס, לשרוף בתנור את התינוק, לרוצץ את ראש התינוק ולעקור את שדי האם המניקה.
תזכור זאת איימן. תזכור זאת כי אם היית חי אצל הברברים האירופאים זה בדיוק מה שהם היו עושים לך ולשכמותך.

certified.woke

Well-known member
השאלה שאני שואל את איימן עודה האם הזכות הזאת מקנה לו לרצוח, לאנוס, לבזוז להרוג לשרוף?
כנראה שאצל איימן עודה זה מותר אז אני אומר לאיימן הזבל אם כך לכל עם יש זכות לשחוט את השוחט, לרצוח את הרוצח, לאנוס את האנס, לשרוף בתנור את התינוק, לרוצץ את ראש התינוק ולעקור את שדי האם המניקה.
תזכור זאת איימן. תזכור זאת כי אם היית חי אצל הברברים האירופאים זה בדיוק מה שהם היו עושים לך ולשכמותך.
מנין הצטוט?
לא מענין האם זה מה שאתה חושב שהוא חושב.
חשוב מה אמר ובאיזה הקשר...

מנין הצטוט?
לא מענין האם זה מה שאתה חושב שהוא חושב.
חשוב מה אמר ובאיזה הקשר...
הוא אמר שהוא שמח על העסקה ושמח על שחרור הבנות והאסירים הערבים שמשתחררים מבתי הכלא ואמר שלעם הפלשתיני יש זכות להתנגד לכיבוש .
להזכירך שמי שמשתחרר מבתי הכלא הם רוצחים שרצחו יהודים ששרפו ואני לא מדבר על הנוח'בות מהרצועה. הבנות שמשתחררות לא רצחו ערבים אלא נחטפו מבתיהם לשבי בעזה . הוא עושה הקבלה בין הבנות לבין רוצחים מחבלים. ותומך ברצח יהודים והוא מכהן כחבר כנסת ערבי במדינת ישראל.

certified.woke

Well-known member
הוא אמר שהוא שמח על העסקה ושמח על שחרור הבנות והאסירים הערבים שמשתחררים מבתי הכלא ואמר שלעם הפלשתיני יש זכות להתנגד לכיבוש .
להזכירך שמי שמשתחרר מבתי הכלא הם רוצחים שרצחו יהודים ששרפו ואני לא מדבר על הנוח'בות מהרצועה. הבנות שמשתחררות לא רצחו ערבים אלא נחטפו מבתיהם לשבי בעזה . הוא עושה הקבלה בין הבנות לבין רוצחים מחבלים. ותומך ברצח יהודים והוא מכהן כחבר כנסת ערבי במדינת ישראל.
אינני זקוק לאיזכוריך, להסבריך, או לפרשנותך.
אני זקוק רק למיליו.
מה בדיוק אמר?

evglev1

Well-known member
מנהל
האם גם לנערי הגבעות מותר להילחם בכיבוש הפלסטיני לפי הדוקטרינה של איימן עודה?

האם גם לנערי הגבעות מותר להילחם בכיבוש הפלסטיני לפי הדוקטרינה של איימן עודה?
מה אכפת לי מהדוקטורינה של איימן עודה? הוא תומך ברצח.
אם הממשלה נרפית ואינה הורגת רוצחים ערבים מותר לפי ההלכה לפי התורה היהודית לבצע שמד בעמלק.
אני בן אדם חילוני אבל תמיד התעניינתי בתורת ישראל ואיך היא רואה רצח של יהודים בארץ ישראל ובכל מקום.
הלכתי לרבנים ושאלתי אותם והם לא רק שנתנו לי תשובות הם אפילו הראו לי בכתובים מה על יהודי לעשות לעמלק.
אז עוד הייתי שמאלני אבל כאן התחילו לנבוט בי הזרעים של הכהניזם שאני מתגאה בו.
אתם בהמות. לא אתה באופן אישי. לא רואה אותך כבהמה אבל החברה היהודית הישראלית היא חברה בהמתית שלא מבינה מה האויב שלה הערבים בארץ ישראל זוממים ולא מבינה מהי הדרך להפסיק את הרצח ביהודים.
איך היהודים נלחמו בכיבוש הערבי את ארץ ישראל? הם הלכו לרצוח ערבים? הם הקימו ישובים יהודים בתוך אוכלוסיה ערבית. ככה הם היהודים שעלו לארץ ישראל נלחמו בכיבוש הערבי את ארץ ישראל . קום והקם לך בית ועוד בית ועוד בית והנה לך ישוב יהודי. תן לו שם ותעבוד את האלוהים ואת האדמה . איך אמר יגאל אלון עוד הרבה שנים לפני קום המדינה? לבנות אצבעות של ישובים יהודים בינות לאוכלוסיה ערבית.
ולמה אתה מכוון לנערי הגבעות? מה עם מחבל שרוצח יהודים בתל הביוב? לא צריך להרוג אותו? לא צריך לבצע עין תחת עין שן תחת שן? אתה רוצה שנערי הגבעות יבואו לאיזור תל הביוב ילכו לג'פה וירצחו ערבי כנקמה שן תחת שן עין תחת עין?
איך יחידה 101 בשנות ה50 חיסלה את ההסתננות של הפדאיון הערבי מאורדון לישובים יהודים בבקעה ובערבה ששדדו ורצחו יהודים? הם חצו את הגבול לאורדון באישון לילה תפסו את הרוצחים או סתם את הגברים של אותו כפר ממנו יצאו הפדאיון לרצוח יהודים כרתו את הראשים שלהם ותלו אותם על גדרות הכפר. בבוקר כשהנשים קמו לקושש עצים ולהביא מים הצרחות שלהן למראה הראשים הכרותים נשמעו עד לישובים היהודים הסמוכים לגבול.
אחרי כמה שחיטות כאלו של מאיר הר ציון וחבריו ל101 10 שנים אפילו עכברים פחדו לעבור את הגבול כל שכן ערבים.
והיה שקט לעשור.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
למה הוא השמיט את האות כ' משמו?

evglev1

Well-known member
מנהל
לאורך ההיסטוריה, עמים רבים נאבקו לשחרור מעול הכיבוש והשלטון הזר. הצהרת עודה משתלבת במסורת ארוכה זו של מאבקים לאומיים.
המשפט הבינלאומי מכיר בזכותם של עמים להגנה עצמית מפני כיבוש. עם זאת, ההגדרה של "מאבק" והאמצעים המותרים במסגרתו הם נושאים שנויים במחלוקת.

!! הצהרות מסוג זה עלולות להוביל להסלמת הסכסוך הישראלי-פלסטיני ולפגיעה בתהליך השלום. !!!
הוא הלבין את כל הפשעים של האסירים הפלסטיניים באשר הם והצדיק את כל מעשי הרצח וגינה את כל המאסרים של המחבלים.

לאורך ההיסטוריה, עמים רבים נאבקו לשחרור מעול הכיבוש והשלטון הזר. הצהרת עודה משתלבת במסורת ארוכה זו של מאבקים לאומיים.
המשפט הבינלאומי מכיר בזכותם של עמים להגנה עצמית מפני כיבוש. עם זאת, ההגדרה של "מאבק" והאמצעים המותרים במסגרתו הם נושאים שנויים במחלוקת.

!! הצהרות מסוג זה עלולות להוביל להסלמת הסכסוך הישראלי-פלסטיני ולפגיעה בתהליך השלום. !!!
רצח , אונס, עריפת ראשים, צליית תינוקות בתנור , כריתת שדיים אינם נכללים במאבקים להגדרה עצמית .
ואין כיבוש. ארץ ישראל היא ארצם של העם היהודי והכיבוש היחיד הוא כיבוש ארץ ישראל בידי הברברים האיסלמים.
אין עם פלשתיני. אין מדינה פלשתינית ואין כיבוש יהודי. הכל שקרים ונרטיב שיקרי.
ח"כ לשעבר עזמי בשארה: אין עם פלסטיני - !Azmi Bishara: Palestinian People? Nope

https://www.youtube.com/watch?v=yE1DAEmjDJE

נערך לאחרונה ב:
אייכמן,

השטויות של הימנים,כרגיל.
הנה לכם עוד סיבה מדוע אני לא אזרח ישראלי. נולדתי בישראל. גדלתי בישראל שירתתי בצבא ההגנה לישראל . הקמתי משפחה בישראל עד שיום בהיר אחד הבנתי שאני בעצם לא מתגורר במדינה יהודית כשחברי כנסת כמו אחמד טיבי חנין זועבי ואיימן עודה ועוד רבים מהם מקבלים את ההגנה של העליון משלילת אזרחות וגירוש מהמדינה בגלל דיעותיהם והצדקת רצח יהודים בנרטיב שיקרי של עם פלשתיני (שקר) שכבשו לו את המדינה הפלשתינית שלו (שקר) ושקר הכיבוש כמובן.
שהזבל הזה הזוהמה הזאת מקבלת גיבוי והגנה מבית המשפט העליון שפוסל כל חוק שהכנסת מחוקקת בנושא הזה ופוסל החלטות של וועדות הכנסת לגרש אותם מהכנסת ולשלול להם אזרחות הבנתי שאני חי ומתגורר במדינת ישמעאל ולא במדינת ישראל.

נערך לאחרונה ב:
הנה לכם עוד סיבה מדוע אני לא אזרח ישראלי. נולדתי בישראל. גדלתי בישראל שירתתי בצבא ההגנה לישראל . הקמתי משפחה בישראל עד שיום בהיר אחד הבנתי שאני בעצם לא מתגורר במדינה יהודית כשחברי כנסת כמו אחמד טיבי חנין זועבי ואיימן עודה ועוד רבים מהם מקבלים את ההגנה של העליון משלילת אזרחות וגירוש מהמדינה בגלל דיעותיהם והצדקת רצח יהודים בנרטיב שיקרי של עם פלשתיני (שקר) שכבשו לו את המדינה הפלשתינית שלו (שקר) ושקר הכיבוש כמובן. ח"כ לשעבר עזמי בשארה: אין עם פלסטיני - !Azmi Bishara: Palestinian People? Nopeכשהבנתי שהזבל הזה הזוהמה הזאת מקבלת גיבוי והגנה מבית המשפט העליון שפוסל כל חוק שהכנסת מחוקקת בנושא הזה ופוסל החלטות של וועדות הכנסת לגרש אותם מהכנסת ולשלול להם אזרחות הבנתי שאני חי ומתגורר במדינת ישמעאל ולא במדינת ישראל.
פירשת לא נכון,קיבלת רמז מהיקום שהפיתרונות של הימין לא מתקבלים.

אייכמן,

השטויות של הימנים,כרגיל.
מנהל הפורום אינו ימני. הוא שמאל פאר אקסלנס .אני אסביר לך המומחוי לקנויות. אה אפילו לא מבין מה זה השמאל ומה זה הימין. מי ניצח את הערבים במלחמת השחרור? הימין? פכככככככככככככככככ לא . השמאל. השמאל ניצח. הימין היהודי זה בלוף. זה פייק. הם יודעים לדבר אבל לעשות? אפס. כל המלחמות שנוהלו בידי הימין חוץ מאחת שלום הגלילי של בייגין הימין הפסיד. הימין זה פייק. השמאל זה אלימות תודעתית ופיזית.

מנהל הפורום אינו ימני. הוא שמאל פאר אקסלנס .אני אסביר לך המומחוי לקנויות. אה אפילו לא מבין מה זה השמאל ומה זה הימין. מי ניצח את הערבים במלחמת השחרור? הימין? פכככככככככככככככככ לא . השמאל. השמאל ניצח. הימין היהודי זה בלוף. זה פייק. הם יודעים לדבר אבל לעשות? אפס. כל המלחמות שנוהלו בידי הימין חוץ מאחת שלום הגלילי של בייגין הימין הפסיד. הימין זה פייק. השמאל זה אלימות תודעתית ופיזית.
משה גם אומר שמאל עם 0 - שכחתי כבר את הקשקוש הזה,

הוא מתגרה בימנים. לא סופר אתכם בכלל.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא ימין ולא שמאל (אם כי זה האחרון כמובן נורא מתרגש לטעון בדיוק כמוך בעניין הזה ורואה בכך חשיבות עליונה, כפי שניתן לראות כאן בפורום לפחות פעמיים בשבוע) ניצחו את הערבים במלחמת השחרור. עם ישראל בסיוע הקב"ה היה זה שניצח. היהודים אם תרצה. כל מי שמחלק בעניינים האלה בין ימין לשמאל, מדבר שטויות פר הגדרה (ולא משנה בכלל באיזה צד של המפה הפוליטית הוא בוחר או לאיזה צד הוא מתיימר להשתייך).

למעלה