האם גם לנערי הגבעות מותר להילחם בכיבוש הפלסטיני לפי הדוקטרינה של איימן עודה?
מה אכפת לי מהדוקטורינה של איימן עודה? הוא תומך ברצח.
אם הממשלה נרפית ואינה הורגת רוצחים ערבים מותר לפי ההלכה לפי התורה היהודית לבצע שמד בעמלק.
אני בן אדם חילוני אבל תמיד התעניינתי בתורת ישראל ואיך היא רואה רצח של יהודים בארץ ישראל ובכל מקום.
הלכתי לרבנים ושאלתי אותם והם לא רק שנתנו לי תשובות הם אפילו הראו לי בכתובים מה על יהודי לעשות לעמלק.
אז עוד הייתי שמאלני אבל כאן התחילו לנבוט בי הזרעים של הכהניזם שאני מתגאה בו.
אתם בהמות. לא אתה באופן אישי. לא רואה אותך כבהמה אבל החברה היהודית הישראלית היא חברה בהמתית שלא מבינה מה האויב שלה הערבים בארץ ישראל זוממים ולא מבינה מהי הדרך להפסיק את הרצח ביהודים.
איך היהודים נלחמו בכיבוש הערבי את ארץ ישראל? הם הלכו לרצוח ערבים? הם הקימו ישובים יהודים בתוך אוכלוסיה ערבית. ככה הם היהודים שעלו לארץ ישראל נלחמו בכיבוש הערבי את ארץ ישראל . קום והקם לך בית ועוד בית ועוד בית והנה לך ישוב יהודי. תן לו שם ותעבוד את האלוהים ואת האדמה . איך אמר יגאל אלון עוד הרבה שנים לפני קום המדינה? לבנות אצבעות של ישובים יהודים בינות לאוכלוסיה ערבית.
ולמה אתה מכוון לנערי הגבעות? מה עם מחבל שרוצח יהודים בתל הביוב? לא צריך להרוג אותו? לא צריך לבצע עין תחת עין שן תחת שן? אתה רוצה שנערי הגבעות יבואו לאיזור תל הביוב ילכו לג'פה וירצחו ערבי כנקמה שן תחת שן עין תחת עין?
איך יחידה 101 בשנות ה50 חיסלה את ההסתננות של הפדאיון הערבי מאורדון לישובים יהודים בבקעה ובערבה ששדדו ורצחו יהודים? הם חצו את הגבול לאורדון באישון לילה תפסו את הרוצחים או סתם את הגברים של אותו כפר ממנו יצאו הפדאיון לרצוח יהודים כרתו את הראשים שלהם ותלו אותם על גדרות הכפר. בבוקר כשהנשים קמו לקושש עצים ולהביא מים הצרחות שלהן למראה הראשים הכרותים נשמעו עד לישובים היהודים הסמוכים לגבול.
אחרי כמה שחיטות כאלו של מאיר הר ציון וחבריו ל101 10 שנים אפילו עכברים פחדו לעבור את הגבול כל שכן ערבים.
והיה שקט לעשור.