אייל גורביץ תפס קריזה על כולם

מצב
הנושא נעול.

lionardo11

New member

יורד בכתבה על כל המשקיעים המבוהלים.

slov

New member
אייל תמיד חכם גדול אחרי מעשה!

אייל תמיד חכם גדול אחרי מעשה!
תמיד הוא אומר דברים שמשתמעים לשני פנים, ואחר כך הוא מתייחס רק לאותו פן שמתאים לו.ולגבי ידע לגבי השוק, הוא קצת נסחף כי במכללה לניהול השקעות הון שבה למדתי לכל אחד מהמרצים המלומדים הייתה דיעה שונה לגבי כיוון השוק. לפעמים נראה לי שניתוח טכני מלמד על המגמה בשוק, רק משום שיש אנשים שלמדו את זה ומתנהגים בהתאם למה שלמדו.ולכן זה גם משפיע על השוק.

lionardo11

New member
שאלות ותשובות על הירידות האחרונות

יורד בכתבה על כל המשקיעים המבוהלים.
שימו לב לתשובה הבאה: שאלה: האם העליות יימשכו או שהיה זה רק יום חיובי אחד בשרשרת ארוכה של ירידות? תשובה: בסיטי של תל אביב מתלוצצים כי כשזורקים חפץ מחלון בקומה העשירית, הוא נופל על הקרקע וקופץ עוד פעם אחת ומגיע לקומה הראשונה לפני הנחיתה הסופית. יש לקוות שהעליות של אתמול לא היו חלק מנפילה גדולה.

biz man

New member
אז מה עוברים לשורט? ../images/Emo190.gif

שימו לב לתשובה הבאה: שאלה: האם העליות יימשכו או שהיה זה רק יום חיובי אחד בשרשרת ארוכה של ירידות? תשובה: בסיטי של תל אביב מתלוצצים כי כשזורקים חפץ מחלון בקומה העשירית, הוא נופל על הקרקע וקופץ עוד פעם אחת ומגיע לקומה הראשונה לפני הנחיתה הסופית. יש לקוות שהעליות של אתמול לא היו חלק מנפילה גדולה.
אז מה עוברים לשורט?

lionardo11

New member
רק בקיץ כשחם אני עובר לשורט...

אז מה עוברים לשורט?
אתמול גם השורטים חטפו חזק. בימים כאלה הכי טוב להרגע ולא לעשות כלום. עוד שבוע מהיום אני מקווה שהכל יחזור לקדמותו.

קרלטון

New member
דז'ה וו

אתמול גם השורטים חטפו חזק. בימים כאלה הכי טוב להרגע ולא לעשות כלום. עוד שבוע מהיום אני מקווה שהכל יחזור לקדמותו.
דז'ה וו
לפני שבוע אמרת בדיוק אותו דבר.. לפחות אתה עקבי, רק השבועות מתחלפים..

lionardo11

New member
לפחות אני עקבי בדרכי שלי

דז'ה וו
לפני שבוע אמרת בדיוק אותו דבר.. לפחות אתה עקבי, רק השבועות מתחלפים..
לפחות אני עקבי בדרכי שלי
למרות שכרגע זאת דרך ללא מוצא עם תמרורי אזהרה בדרך... כמו שנאמר דפוק אבל אופטימי.

lionardo11

New member
שכחת שיש כאן 6 מיליון ראשי ממשלה...

גורביץ
הבעייה שאנשים קוראים את זה, אומרים "נכון, נכון" וממשיכים לעשות אותו דבר...
הישראלים יודעים הכל,תשאל כל זקנה וילד בן 9 ברחוב על הבורסה ותקבל הרצאה של שעה איפה להשקיע.

yair24

Member
זה ילד בן 13

הישראלים יודעים הכל,תשאל כל זקנה וילד בן 9 ברחוב על הבורסה ותקבל הרצאה של שעה איפה להשקיע.
זה ילד בן 13
והוא לא מהרחוב הוא מיאיר לפיד...

מצב
הנושא נעול.
למעלה