איטליה...

• פותח הנושא Liyah
  • פורסם בתאריך

Liyah

New member
איטליה...

הייכן ניתן לברר את טווח המחירים באיטליה בהשוואה לישראל? חן חן לעונים.

atsmonster

New member
את מתכוונת לכמה היורו או לכמה עולה

שם משהו שבארץ עולה מחיר מסוים?

atsmonster

New member
אמממ...אני לא יודעת אם אפשר לדעת

בדיוק כמה יעלה כל דבר אבל לפי מה שאני זוכרת ברומא ובערים הגדולות דברים די יקרים.. בעניין של בגדים אם את קונה בחנות מותג כמו יונייטד קולורס אוף בנטון ששם המחיקים מופקעים לחלוטין! (25 יורו למטריה!!!!) אז זה מאוד יקר אבל לפי מה שאני זוכרת חנויות קטנות מוכרות יותר בזול. בעניין האוכל זה גם תלוי איפה את קונה... יש מסעדות שהאוכל שם ממש ממש יקר!!!! ויש כאלה שפחות... יש בכניסה למסעדה את התפריט הייתי ממליצה להסתכל עליו לפני שנכנסים... ובכלל אם לא כתוב תמיד תשאלי כמה עולה (אני זוכרת שאמצא שלי הזמינה מיץ תפוזים סחוט וכשבא החשבון לקחו על זה איזה 5 יורו!!!
) מקווה שעזרתי...=))) נסיעה נעימה!

Liyah

New member
תודה רבה, חמודה

באמת יקר בטירוף (!) בינתיים אין נסיעה, רק רעיון חביב...

Liyah

New member
נצל"ש - פיצ'פקעס

היכן ניתן למכור פיצ'פקעס ובובות שונות? רצוי באזור המרכז.

atsmonster

New member
אם זו עבודת יד אז אפשר בנחלת בנימין

בימי שלישי ושישי

Liyah

New member
הבהרות:

מדובר בחפצים קנויים... לא עבודות יד. כל מיני בובות, ענתיקות ושטויות. אני מקווה למכור בארץ

ch561

New member
מחירים של מה?

דיור? מכוניות? בשר? ביטוח דירה?... אני גר באיטליה.

Liyah

New member
תודה על תגובתך

מה אתה עושה שם? לומד? כיף לך...
התכוונתי לקניות (בגדים, קוסמטיקה, מזכרות...)

ch561

New member
בכיף, שמח לעזור

אני לא יודע איך מקטרגים את זה, נאמר שאני לומד/עובד. ובהחלט כיף לי
קניות של קוסמטיקה ובגדים יהיו יותר זולים כאן. הכוונה לבגדים איכותיים של חברות ולא הקולקציה החדשה של שוק בצלאל/התקוה. קוסמטיקה עולה פה בערך חצי מחיר, וכאשר אתה חי במקום ויודע היכן לקנות (מבצעים, סוף עונה) ההבדלים יותר גדולים. מזכרות, אני מניח שיותר יקר, כי זה "זבל" סיני וערך היורו גבוה מאשר השקל. לכן מזכרת ב 5 יורו תחטף (באיטליה) לעומת מזכרת ב 30 ש"ח שזה נשמע יותר יקר (ולפי משכורות המינימום באיטליה זה באמת כך, פה מרוויחים יותר לשעה). *כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אם תלכי לחנות תירותית המחירים יהיו גבוהים. אם את מגיעה למילאנו (העיר שאני חי בה) אני יכול לכתוב לך חנויות ספציפיות. אבל גם בערים אחרות אני יכול לכתוב רשתות זולות, אך תלוי מה את רוצה לקנות.

Liyah

New member
נהדר...

המון תודה לך! בינתיים זה בגדר חלום שעשוי להתממש. אם אני אכן אגיע לשם - אשאל אותך לגבי החנויות והרשתות המומלצות. תודה רבה
.

ch561

New member
בבקשה

אני ממליץ לבוא בתקופת הסיילים, המחירים מגוכחים! ביגוד: סוודר איכותי של H&M ב 3 יורו!!! ז'אקט מחוייט 50 יורו מכנסיים CELIO ב-12 יורו חזיות ב-3 יורו (לא לי
) ועוד המון דוגמאות. קוסמטיקה: קרם עיניים של ניוואה Q10 ב 5 יורו קרם עיניים לוראל 5יורו. בשמים עולים טיפה פחות מהדיוטי-פרי, פה אין חצאי מחירים. בכל מקרה, שזה יהיה אקטואלי, תשאלי.

למעלה